Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Salutare fete ce vrednicute santeti eu astati am fost mai lenta ca de obicei
ELI uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7921" target="_blank">aici rulada

am sa revin mai tarziu , sa vad ce mai am in dosarul meu si daca gasesc ceva va mai scriu o reteta .
Pe seara eu fac HAKUSAI CRIM SOS DE BURI NO MUNIERU

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taki spune:

Woaw...rulada arata super bine .
Pentru deseara inca nu stiu ce am sa fac, mi-e cam frica sincer sa nu o dau in bara cu dovleacul, am emotii, zici ca dau testul pentru diploma de bucatar.
Am fost la spital, cred ca am un fel de alergie, mi-au dat niste creme, pentru ca de medicamente nici nu vreau sa aud.
Revin deseara cu pozele retetei cu dovleacul.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si eu ma-m apucat sa pregatesc pt masa de seara voi face kani crim koroke si trebuie sa le pregatesc din timp ca sunt cam migaloase insa bune la gustiar sotului ii place mult
si foi mai face tamago frai si shikatsu (cred ca am scris bine)
ma duc sa pregatesc crema pt koroke si mai revin

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Taki se vad pozele.
Ce burtica mormoasa ai
Bafta cu dovleacul.Am doar un sfat sa iti dau sa nu il fierbi prea mult ca cica se inmoaie repede.
Hanako si tie bafta cu korokele.
Eu ma duc sa ma intind putin ca am capul tandari,am bagat medicamentele si sper sa imi revin pe dupa-amiaza.
Totusi e o evolutie acuma pot sa stau in fund


poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Reveni cu o reteta

BUTA NIKU TO JYAGAIMO NO PIRIKARA ITAME
carne porc 200g ( komaghire) 2 cartofi,2 ardei,juma ceapa,1ou, katakuriko, tobannjyan,syoiu
PT SOS:1 ling syoiu,1 ling otet,1 ling osake,1 lingura zahar, 3ling apa.
MOD DE PREPARARE
Cartofi se fierb se taie felii subtiri de 2 cm, peste carne se pune syoiu,ou batut juma compozitie,katakuriko si 1 ling ulei apoi se amesteca.Se taie legumele cam 2 cm se prepara sosul si in sos se pune syoga si ceapa.Se incinge tigaia se pune tobanjyan( depinde cat doriti de iute)apoi sosul cu tot cu syoga si ceapa se caleste putin apoi se pune ardeiul gras , carnea si cartofi si se mai caleste 2-3 min. POFTA BUNA

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

gata terminasi totul pe ziua de azi
am pus si poze cu kani koroke am pus si poze
o sa scriu si reteta dar acum nu pot de emi revin mai tarziu
o seara buna tuturor

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taki spune:

Am facut kabocha, sotul a zis ca e cho-ureshi, nu i-a venit sa creada. A iesit buna, dar data viitoare am sa tai bucatile de dovleac un pic mai mari.
Eu ma mut sambata si am toate lucrurile puse in cutii, sigilate, inclusiv camera digitala. Asa ca am facut poze, dar cu mobilul.
O sa-mi iau revansa de saptamana viitoare cand ma apuc serios de gatit, ca am observat ca-mi place, mai ales ca sunteti si voi aici si sfaturile voastre tare bine imi prind.
Daca mai stiti retete, va rog postati-le pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

TAKI chiar ma bucur ca esti cu noi la bucatarie
acum voi scrie reteta de la KANI crim koroke

ing:50gr margarina
-50gr faina de grau
-250 ml lapte dulce
-kan kani 200grsau chiar si 300
-o ciapa mare si puteti pune si ciapa din aia suptirica cu coada verde(dar nu praz)
-10 gr margarina (PT PRAJEALA)
-vin alb sau sake 100ml
-2 lingurite de lemon
-nama krimu-
-un galbenus de ou
-sare si piper

mod de prep:puneti cel 50 gr margarina la topit intr-o olita
iar cad sa topit deja dati focul mai mic si puneti toata faina amestecand bine sa nu se faca cocoloase apoi puneti si laptele
si mestecati pana se ingroasa si opriti focul
in alta tigaita puneti cele 10 gr margarina cu ciapa taiata marunt si kani (KAN KANI)mestecati bine si cand sau calit bine puneti totul in prima conpozitie bine
puneti incaodata tigaea cu compozitie la foc mic si puneti vinul (ALB) sau sake apoi sarea si piperu ,lemonul si mestecati
puneti oul de galbenus si nama krimu si opriti focul
verificati sa fie deajuns sare si apoi intindeti compozitia intr-un castron plat mai adanc si lasati pana se raceste
apoi puneti la frigider minim 2 ore
apoi scoateti si faceti formele dorite le dati prin faina alba ,un ou batut si panko la care le puneti in uleiul incins 180c ulei sa fie cam 400 gr ca daca nu este deajuns se farma
cam atat e migaleala insa e gustoasa
si se serveste cu maioneza sau chiar si sos de rosi

daca aveti nelamuriri intrebatima va rog


INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata!
Moaaa nu m-am asteptat sa nu fie hanako prin preajma.Pe unde esti?
Tare bine suna reteta.In sfarsit mi-am revenit din raceala.Dar ca atunci cand vin vin in lant..au venit rushii,sper sa nu am dureri.
Taki bafta cu mutarea....si noi am trecut printr-o mutare
Mi-ati facut o pofta cu rulada...pe weekend o sa o fac.
Azi nu prea m-am gandi ce sa fac.Mai veniti cu idei,in frigider se exista dar imaginatie pauza.
Hai ca revin mai tarziu...


poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna bucatarici eu astazi am fost mai lenta
-devylla sugoiiii ai ajuns inaintea mea
-si restul de bucatarese unde or fi??
pt masa de pranz n-am avut timp sa ma gandesc ca abea mi-am cracanat ochii din perna
revin dupa ce rsafoiesc putin in meniu



INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput