Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

mie-mi place natto cu chymuchy, as manca tot timpul natto, la orice ora, la orice masa, mic dejun/pranz/seara; eu cu cucuietele mancam muuuult mai bine natto decat samuraiul cel cucuiet/soata
ieri am facut un suiton cu gust de misso, tsuchemono frecate cu sare, orez si shirasu cu wakame, o cioco in forma de inima - chocolate melt cake- torokeru cyoko no keki -dupa o reteta jap. si soata a fost super multumita, usor digerabil si gustos; praji am pregatit-o cu cucuiata cea mare

azi voi construi un mabo dofu cu mult toufu, instant ptr. ca nu am cele de trebuintaptr. a-l face te ryouri, si un ostropel de pui sa vad daca halesc cucuietele mele, si chiar mi-e putin pofta de-un ostropel, plus praji de ieri caci a mai ramas din ea, si gata, aa si o supa wakame si abura aghe si tama neghy

va pup si o zi buna in continuare

ps. v-am vazut capodoperele si am mai spus-o candva aveti un talent imens, tineti-o tot asa!!!

am sa mai trec pe-aici!

taki sanatate sotului si ai mare grija de bebica si de tine!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Lui Yulia ii place f mult nato eu si cu papa bleah nu ne place, am facut prajitura cu visine mi-a iesit super buna TAKI MERCIK esti o dulce

Cine doreste sa vada pozele poftiti, am fugit la bucatarie ca mai am cate ceva de facut

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna japonici!
-dolphin prajitura cu visine arata superb
unde ai gasit visine?

azi am sa fac oden si pt diseara o sa fac o mancare din pastai cu carne am vazuto azi la tv si parea (oishiso)numai ca numele nam reusit sa-l retin
o sa scriu si aici reteta insa vreau sa o testez eu inainte

o zi buna si spor la treaba

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

HANAKO de fapt nu am avut visine am pus cirese din compot , ananas si inca ceva din cocos, NATA DE COCO ii spune intradevar a iesit buna la gust, data viitoare am sa fac cu bucatele de cioco alb si negru sau stafide ceva.

Azi sant si eu in pana de ideii , hanako daca e delicioasa reteta ta sa o scri si tu te rog

Mergi la inceput

A si apropo nu ne ajuta si pe noi nimeni cu un nou capitol , eu una nu le am , cine stie ONEGAISHIMASU( va rog)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetelor!
Spor la gatit!
Mie nu imi place nato,sotul cand mananca isi spala singur bolul pt ca imi este imposibil...,ce sa faci fiecare cu damblalele lui.Eu de cand am venit nu am gatit...dar imi face cu ochiul prajitura asta de aici pe care cred ca o voi face.Aici e frig rau si ger...
Uite V-am deschis un nou capitol; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69239" target="_blank"> aici
Continuati...va pup si mai vb
Bay Bay

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput