Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Hai sa va dau reteta se face super repede si gustoasa^^
Eu am pus jumatate din cantitate si mi-a iesit cam 5 buc. eu va dau cantitatea intreaga acum faceti cum doriti.

PAPANASI
500g branza de vaci, eu am pus cottage cheese( se gaseste mai peste tot) 250g faina,2 oua, 100g zahar, 2 pliculete zahar vanilat si coaja rasa de lamaie( eu am pus esenta de lamaie)
gem de care doriti si smantana ,pt samantana am cumparat SOUR CREAM si am subtiat cu o lingurita de lapte.
MDP
Se amesteca toate ingredientele se fac forme de papanasi si o gaura la mijloc apoi se prajesc in mult ulei la 165C , dupa ce sau prajit se scot pe un servet sa se scurga de ulei si se pune deasupra smantana si gem , se servesc calzi POFTA BUNA

hanako esti minunata ti-a iesit tortul super frumos , eu ma apuc maine sa fac un cosulet din cicolata luat dupa net , iar in cosulet am sa pun bomboane ciocolata sau ceva fursecuri inca nu m-am gandit.
maine dupa ce voi termina am sa va pun poze . sant curioasa sa vad daca imi iese cosuletul.aaa si mi-am adus aminte pt maine am sai fac lui papa un bento ceva cu inimioare si din nori am sa scriu happy valentines . va pupic si poate mai venit si voi cu ceva idei

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

-dolphin merci de reteta e usor de facut cred ca am sa o fac maine ca am poftedar am sa fac si cu inghetata
spor la treaba bucatarici

EMILY poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Am facut si obento pt papa dar nu am mai scris nimic din nori am facut ceva mai simplu , e migaleala mare la ce am zis eu ca fac asa ca sper sa-i placa macar o inimioara acolo

iar pt maine am sa ma pregatesc mai bine

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Omedeito la toti indragostitisi sa va iubiti mult

ce faceti bucatarici?
va-ti pregatit cu trup si suflet pt ziua de azi?
ce aveti la meniuri?
eu pt la amiaza ma-m gandit sa-i fac o pizza in forma de inima si daca reusesc voi face si un gratan tot cu inimioare

TAKI unde disparusi ???tragi cu chiulul?
-DEVYLLA tu ce mai faci??
-cum este vacanta de acasa?
te si distractie la maxim

o zi frumoasa tuturor indragostitilor

EMILY poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Uau, ce chestii dragute faceti voi pt soti. Spor la bucatareala!

Scriu si eu 2 retete, le-am facut ieri.

SOS PT SPAGHETE
2 lingri de ulei de masline, 1/2 ceapa taiata solzisori, 1 pumn de varza taiata, 2 cutii de conserva de peste in sos tomat.
Se caleste ceapa si varza pana se inmoaie si apoi se adauga pestele din conserva faramitat. Se mai amesteca pe foc 2 min si apoi se pune peste spaghete. (ATENTIE-sa nu e dea la copii, cel putin pestele din conserva mea avea foarte multe oase)

TORI DANGO SOUP
Eu am gasit tori dango langa carena tocata. Am cumparat doar din cea cu ika si tako.
1-se pune tsuyu in apa fierbinte si apoi se adauga carnea. Sea aduga condimente (sare piper sau cuburi de conssome, dupa preferinta)
2-se caleste ceapa, morcov, (varza) intr-o tigaie tefal sau in una de aluminiu cu putina apa. Separat se pune carnea (si un pumn de orez) la fiert si apoi se adauga legumele. La sfarsit se pune sare, piper si suc de lamaie sa fie mai acrisoara.

Pofta buna!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

eu am terminat cu masa papa deja papa si a fost foarte incantat s
am pus si pozici
voi inca nici un semn
hai spor la treaba si pe curand eu azi cu gatitul am terminat astept pe diseara o invitatie de la papa undevava pup

EMILY poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyotokyo spune:

Voi incerca sa gatesc papanasi ,merci mult ptr reteta ,va voi spune cum mi a iesit.Maine voi scrie si o reteta .pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyotokyo spune:

Azi e ziua indragostitilor si afara sunt 14 grade ,cel mai frumos anotimp in Japonia e primavara ,ador cand infloresc ciresii,astept cu nerabdare sa vad sakura,daca voi face al doilea copil si daca e fata ii voi pune numele Sakura,Ce anotimp va place in Japonia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare fetele! Vad ca sunteti tare harnicute, mai ales Hanako! Bravo, ti-am vazut capodoperele! Eu din pacate nu am nici timp nici dispozitie sa pregatesc ceva. Am sa trec azi dupa ce termin munca sa vad ce pot cumpara dragut. Un cadou, o ciocolata ceva, desigur m-ar incanta si un tort, dar mi-e teama ca o sa-l mananc eu tot si deja am luat prea multe kilograme. Mi-a plouat in gura cand am vazut tarta lui Taki si papanasii lui Dolphin..... pe care orice ar fi, cred ca am sa-i fac azi!

Aseara am facut o yakisoba (cu varza, piiman si ika), ou ochi si miso soup. Azi, nu stiu... sa vad ce idei imi vin pana diseara....
Va pup si HAPPY VALENTINE DAY! Sa fiti iubite asa cum va doriti!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

BINe ai venit TOKYoTOKYO
primavara si vara cele mai frumoase anotimpuriinsa vara e imi place cel mai mult mai ales ca mergem si foarte des la mare
si mie imi place cand infloreste sakura e atat de frumos parca ar fi in rai....
va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput