Bebelusi de iulie-august 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Am uitat ceva....Cat dorm ai vostrii bebei pe zi...????.Ca de ieri David numai doarme decat de 2 ori si cate 1h cel mult 2 h(prin nu stiu ce minune)

Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Recomandati-mi si mie niste meniuri la borcanase. Sunt debusolata total. Am fost in Carrefour si pe cele de la Hipp nu scrie pentru ce etapa sunt. In plus, n-am gasit deloc mix-uri de legume fara carne. Exista?
Am primit niste borcanase de la Hipp dar nu sunt sigura ca sunt fara sare. Scrie ca n-are sare dar are sodiu. Nu e sarea facut din sodiu?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Irina,multumesc de raspuns...data trecuta am luat de aici de langa noi.Habar n-am de ce nu stiau farmacistele...poate era unu noua.

Albinutzza,multumesc mult!Doar ce a venit sotul cu o cutie.Daca stiam...o luam pe a ta.In caz ca tot nu se-ntampla nimik o iau si pe aia...Nu ma las asa usor...Multumesc mult oricum.

Monica,am primit si eu o masinuta de plus ?Jumbo Go.Este super incantat de ea!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

m-am uitat si eu la blueair si sunt f convenabile, tot in ideea de a-l lipi cu ryanair-ul,care zboara chiar din mizeria asta de oras in care stam. numai ca trebuie sa raminem peste noapte in Hahn si acum in primavara cum plec numai eu cu mindra, nu ma incumet.la intoarcere suntem toti 3, ar fi fost ok, dar deh...
eu mi-am luat biletele deja! in aprilie vin la Pitesti!iar! abia astept! Lory, Lulu, poate punem de-o intilneala.
in vara sa vedem ce facem, pe unde plecam, vom avea 2 sapt comune de concediu( eu si iubi) si mi-ar place sa mergem undeva toti 3, mai ales ca apoi o duc la gradi pe domnisoara si cred ca e bine sa stam cit mai mult timp impreuna. si in Ro daca venim, as vrea sa plecam undeva, la mare, la munte...Doamne, abia astept...

fata mea a papat binisor azi, dar piureul de legume numai amestecat in lapte. cu lingurita nu vrea, dar din bibe le-a papat imediat, la prinz. acum pe seara i-am dat o chestie pe care nu stiu cum s-o numesc, aici se vinde in cutiute de carton, ca si lapticul de formula- contine lapte, morcov, cartof si a papat un bibe de 100 de ml.sa nu-i fie de deochi. eu as fi vrut sa ii dau sa pape niste fructe, ca am zis ca dupa 10 zile de legume, desi nereusit, poate i-ar place. nu s-a putut. nu vrea sa inghita, cred ca nu ii plac absolut deloc. asa ca am zis, daca tot sunt la capitolul teste, de-asta vrea? si a vrut. f bine.
ma ingrijoreaza putin faptul ca nu vrea deloc cu lingurita, dar daca vrea din biberon, tot consider ca e un progres si macar cu gustul sa se obisnuiasca.

Albinuzza, zilele astea se arata. uneori e rosie gingia, uneori se albeste, fiindca e f subtire intre dinte si suprafata.ambele sunt semne de eruptie apropiata.

Andre_ea, Kasi si mie mi-e teama cu asta mica, se suceste si invirteste, se tiraste si mi-e teama sa o scap din ochi si o secunda. bine ca nu s-au lovit tare.pupati puiutii.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

nici eu nu ii voi da pana la un an sare, zahar, miere si mai sunt cateva chestii.
asa-i ca e faina masinuta fetelor?

sanatate katink.

acusor sunt borcanele si fara carne doar cu legume la hip si astea nu au nici sare, zhar sau gluten pe cand nestle au.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, multumesc frumos!!! Numai din mai sunt mai ieftine... Ma gandeam ca poate vine vara-mea sa ne vada daca gaseste ceva mai ieftin.

Giana, este o tipa noua aici, e cam batuta in cap saraca!!! asta este!!!

Joker, vazut iedutz scump!!! Sa va traiasca, este un dulce!!

Kulta, cred ca ai scris dar eu nu te-am mai vazut. Sper ca esti bine, am vazut un mesaj care-ti era adresat si am inteles ca v-ati mutat la casa noua!! Sa fie intr-un ceas bun!! Va pupam pe toti!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, normal ca ne vedem!!!! De-abea astept!!

Monica, este suuuper!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, ma bucur ca Veve si-a dat drumul la papa, de-acum va fi tot mai bine.

Kasi, Andre_ea, pupici puilor cazuti, bine ca nu e nimic grav.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

In albumul Victoria- 5 luni am mai pus ultimele 4 poze > Acum lucram la cel de sase luni, dar merge mai greu ca nu ma lasa o secunda.
Mamini, te asteptam in primavara si pe la noi, daca vii acasa.

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele cred ca am descoperit modul in care sa il fac pe Aidan sa vrea formula sau lapte.
Am cumparat lapte condensat de la Nestle si am pus o lingurita pe fundul sticlei si apoi am pus lapte de vaca si a mancat 60ml fara probleme dar cred ca nu ii era foame.Asa ca o sa incerc din nou maine de dimineata.E cel mai apropiat gust de laptele de mama, ma bucur tare mul ca vrea asa...soacra mea mi-a spus sa fac asa ca ea asa i-a facut pe ultimii doi copii sa se obisnuiasca cu biberonul.

Aseara vroia sa suga la san dar nu curgea nimic, cred ca am ajuns la capat sau sunt pe aproape...e bine ca am reusit sa ii dau san 7 luni, planul meu era 6luni.O sa vad cat o sa mai am lapte si apoi trec pe lapte normal.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput