Bebelusi de iulie-august 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Oana C, aveti deja fata mare, poate fi scoasa la restaurant. Abia apuc si eu vara pentru terase, ca in rest aici se fumeaza peste tot.

Mamini, eu am observat la Sara ca foloseste mai mult dreapta, dar oricum nu e regula. Si de intors o face pe stanga, adica isi ia avans cu dreapta si se intoarce spre stanga. Fie-mea, fiind prea grasuta, abia de curand a reusit sa-si bage piciorusele in gurita. Dar pana acum se apleca in fata si le rodea in pozitia aceea. Ea deja sta foarte bine in fundulet, se ridica singurica daca cumva aluneca in fata, si se ridica singura in fundulet daca e pe un plan mai inclinat. Am surprins-o incercand ridicarea cand era in patutul ei, deci pe orizontala, se agatase cu disperare de jucarii si icnea de mama focului.

Fetele cu vaccinul antirujeolic, eu nu am de gand sa o vaccinez atata timp cat in jud nostru nu e epidemie. Si cu atat mai mult cu cat doc mea de familie nu are nici un caz de rujeola. Ma voi fofila daca e nevoie, pana macar implineste fata 9 luni. Oricum, sunt intarziata 1 luna cu vaccinul.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Anis si Mona.. pupam ochisorii la puiutzi si trece..
Eu am fost cu Vlad cateva etaje mai sus la o prietena care are o fetita de 2 anisori si-un pic.. am stat 45 min si am coborat sa-i dau copilului sa pape...pana m-am spalat eu, Vlad a adormit.. 1 minut... atata a durat, si el deja dormea...mititelul..il obosesc tare mult iesirile, dar mai ales copiii mai maricei..si asa ca stau acuma singura in casa, ca al meu sot a ramas la bere..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mamini.. si al meu copil tot stanga o foloseste mai tare, tot in partea stanga se intoarce, dar cineva imi zicea ca pana la 1-2 ani, copiii sunt ambidextrii...asa o fi? sper doar sa nu fie stangaci al meu, ca nu stiu cum ne vom descurca cu el.. pe de alta parte, citeam mai demult ca nu stiu ce studii au relevat faptul ca bebelusii care au facut multe ecografii in viata intrauterina, sunt predispusi sa fie stangaci...

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ioana, noua ne-e recomandat vaccinul anti-rujeola, dar numai dupa 7 luni. A zis ca mai devreme nu se poate. Ca atare, la 5 sapt dupa vaccinul de 6 luni, il vom face si pe asta!!! Per de incubatie e de 2 sapt

Adriana, Aidan seamana cu tine ceva fantastic, si cand rade si cand sta serios

Simona, ca de obicei esti prompta cu raspunsurile, ce-mi place

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

monai la noi a trecut ochisorul numai cu spalaturi cu ser fiziologic si cu ceai de galbenele. Am luat preventiv Kanamicina unguent, dar n-a fost nevoie sa-l folosesc. Cat despre vaccin, atat vreme cat alaptezi, poate fi Ok, insa daca intrerupi apare si riscul mai mare. la noi, fiind alaptata doar 10 zile, anticorpii din perioada intrauterina au disparut aproape de 6 luni si de-aia cu graba pentru vaccinare.

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CA multe alte "nebunii" spuse de mame ,soacre, vecini etc...NU E ADEVARAT! Dintii ies si e perfect normal de la 3luni la 1 an jumatate.N-are legatura cu nici o carenta.

Ingrid avea 2 dinti la 4 luni si o sapt...si papa in continuare numai san.Stiut faptul ca atat sanul cat si formula au destul ca.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

mamini la Cristina am senzatia ca ar fi dreptace sau ambidextra deocamdata, in schimb Miruna avea tendinta clara de a apuca totul cu stanga. Intre timp a invatat sa faca cu dreapta chestiile, fara sa o obligam insa. cateodata am senzatia ca ar face si cu stanga la fel de bine (adica isi mai ia lingura cu stanga sa manance si nu ii pare vreo diferenta). In plus, am observat ca la scris (cu dreapta o face) are o pozitie ciudata a mainii, cam cum tin stangacii mana cand scriu. Incercam sa o dezvatam de asta, ca ii este incomod la curbe.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Oana, La multe luni si ani inainte Evei, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!

Apropos, aveti scaun din acela special de restaurant, care se fixeaza de masa? Eu am vazut in Italia si mi s-a parut suuuper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by cin
Intrebare: Lui Vlad i se usuca pielea pe fata, de la saliva, de la apa, de la sters cu prosopul..nu stiu de la ce..voi aveti probleme de-astea si cu ce le dati pe fata? o crema de galbenele ar fi utila?

Nicoleta, noua ne-a zis sa dam cu Pivalat, e buna si pt vant. Dar cred ca poti inecrca si cu crema de galbenele ca asta e buna la toate

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Cami, deci e adevarat ca data limita este 31 ianuarie??? si daca nu depun pana atunci actele, ce o sa-mi faca? Mai ales ca eu le depun pentru Stimulent, deci s epresupune ca merg la serviciu in zilele lucratoare

Offf ce nu-mi place cand se inghesuie toate treburile pe ultima suta de metri. si banuiesc ca va fi si coada pe 31, iar eu n-am inca adeverinta de la servici facuta (Anexa 4)

Mergi la inceput