Mamici casnice (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Mona_B spune:
Buna, fetelor, revin si eu dupa o pauza, ni s-a stricat ceva la calculator si de-abia ieri l-am pus din nou in functiune.
Sunt taare ocupata, deja nu mai pot sta la calculator prea mult, ca Vlad face scandal, plus prostioarele de rigoare, adica trage de cabluri, apasa pe butoane...am adesea dureri de cap!
Flavia, ai primit pozele noastre? iti mai trimit eu, cand mai gasesc timp.
Va anunt ca eu ma pregatesc deja de interviuri...in urmatoarele saptamani va trebui sa-mi iau ramas bun de la statutul de casnica si ma incearca un oarecare regret. Desi e greu, m-am bucurat din plin de puiul meu, si ma doare faptul ca va trebui sa stam departe unul de altul in cea mai mare parte a zilei.
Dar voi ramane alaturi de voi cat pot, promit,
Va pup,
Mona
impreuna spune:
Mona bine ai revenit:)
Am vazut poze cu Vladut, ii tare dulce, n-ai primit mailul meu?
Am vazut ca sunt facute in studio, daca vrei pune-le si aici sa il vada si fetele ce mandrete ai.
Incepi serviciul? Ce, unde, cand cum?:) Cursurile sunt gata?
Eu va de noapte buna.
Flavia (sotie si mamica fericita)
pinquleasa spune:
salut fetelor,
dupa o maaaaaaaaaare munca si straduiala in sfarsit am putut sa pun si eu poze.......toata dupamasa mi-am spart capul cu pusul pozelor....am avut un program care greu s-a lasat dat jos,si care nu ma lasat sa-mi fac si eu treaba cu pozele mele.
dar acum cand vad pozele i-mi creste inima de bucurie...asa ca ...
luati fetelor pozeeeeeeeee...asta e bubulina mea :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nico_nico182/my_photos
diadaniela spune:
Sa-ti traiasca Bubulina,e tare scumpa si frumoasa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Mai pe mine m-a hipnotizat Bubulina cu ochisorii ei! Off pup mult mandretea!!!!!!!!
Flavia stai mai deoparte ca-s multi nebuni in lumea asta.. am o prietena care era s-o pateasca rau, si nu doar o data, asta-n zone "bune" asa ca ai grija Wow pofta mare Sarei cu cepusoara! Mai.. Gogoasa mea la 6 luni a halit juma' de ceapa verde pana ne-am prins noi de e tace atata.. ne luam si noi micul dejun langa cupil acum nu mai are gusturi din astea.. a, ba da, ii place ostropelul tare mult
Mona .... trist cand incepi serviciul... pe cand? Si pe mine ma-ntreba sefutzu' cand revin.... evident ca-n octombrie i-am zis cu un ras sarcastic pe buzele-mi fericite de casnica
Pup.. momentan m-a lasat maseloiu'... somn usor si linistit tuturor!!!!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
mey,dar somnoroase mai sunteti!numai eu bantui pe aici fara somn.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
pinquleasa spune:
diadaniela te rog frumos draga...cum adica esti singura!!???...ce nu-s si eu lume???
diadaniela spune:
Vai ,scuze,acum te-am vazut ca eram coborata la ZZ.Iar se cearta lumea.
Dana
diadaniela spune:
la un subiect Michelle cu Paraluta si la altul Adusca,Conchita,Jocelyn......
Dana