bebelusi de ian-feb 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 2

Amaya spune:
Crinuta, eu am niste geluri anesteziante pentru dintisori care sunt foarte bune, dar, la Andrei, daca a trecut de momentul in care ar fi trebuit sa adoarma, nu mai poate fiindca este prea obosit si din cauza asta se prelungeste si starea de agitatie, dar acum a cazut intr-un somn profund, maine cred ca se trezete la 10-11.
Mai mult ca sigur ca si lui Rayan sta sa-i iasa un dntisor, o maseluta acolo.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Shobo spune:
puiul a dormit de la 21 toata noaptea, insa la 7 a dat trezirea -a bagat titi si nu a mai vrut sa doarma. se pare ca fiul meu nu mai vrea ora 8 deocamdata ca trezire.
cred ca ma pregateste de plecarea la serviciu cind oricum tb sa ma scol la 7 fara ceva. antrenamentul asta e ok pt mine.
Doamne ajuta! sper sa fi fost un accident noaptea trecuta si sa fie ok again, ceea ce doresc tuturor copilashilor! . mamici, va inteleg perfect, stiu ce inseamna nopti nedormite sau urlete groaznice
-va doresc sa le uitati cit mai rpd!
crinuta, e vorba de Nann Junior pe care tocmai l-am incercat acum dim dupa sin si nu a luat decit 3-4 guri si gata/// si ii facudsem 40 ml. nu stiu dc asta inseamna ca era satul deja de la sin sau ca nu ii place. pe un lapte TREBUIE sa-l trec!!! numai sa vad cum, poate sa nu-i mai dau sin deloc si direct lapte. deja am deschis cutia de Nan si scrie pe ea ca o luna o pot folosi... sper ca intr-o luna sa se hotarasca daca-l vrea au ba, sa stiu si eu . l-am gustat si imi place teribil, are gust de lapte lapte, asa cum vroiam. dar poat eeu incerc sa-i dau laptele ce-mi place mie, nu lui!, dupa cum zice sotul. asa o fi... mai vedem. mai am si Milumil 3 vreo3-4 masuri, il mai incerc.
nu mai stiu cine intreba dar noi pr dinti folosim Calpol, pare ca-l calmeaza cel mai bine.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

ana maria spune:
Alina Victor mananca paine. Coja i-o dau in manuta si mananca singurel.
Shobo, o sa incerc si eu cu Nan Junior. Eu nu am avut succes cu nimic pana acum si am incercat Milumil 3 si mai multe tipuri de lapte de vaca.
Am uitat sa va spun ca Victor Stefan a invatat sa spuna Nu (de fapt el zice Niu). Il intreb daca a facut caca si el raspunde NIu. pana acum s-a nimerit, dar va dati seama ca nu ma bazez doar pe raspunsul lui
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

crinuta spune:
Shobo, amesteca-i Nan cu laptele tau si faci trecerea treptat.
Ana Maria, de unde a invatat sa spuna Nu? Eu am avut cateva tentative sa il invat sa spuna Nu, dar m-am razgandit.
O fi prins de la tine, cand ii interziceai sa faca una, alta,
Eu m-am trezit cu dureri de cap si de gat, of...
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Tara agitat a mai dormit Rayan azi noapte, facea hopa mitica prin pat in somn. Daca il atingeam putin, incepea sa se foiasca in tot patul ( dorm cu el) si chiar sa planga.
Crinuta si Rayan

V. Erica spune:
Chiar ca nu mai tine omul pasul cu voi! Ati scris o gramada si eu n-am apucat sa citesc pe-aici de-o saptamana aproape.
Ruxi mananca paine doar goala, altfel nu.
Shobo, multumesc f. mult pt. urare. Azi ii vom sarbatori pe amandoi, Ruxi cu motul si Eric cu aniversarea de 4 ani.
Iata cateva poze: Birthday 2006
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

bubu05 spune:
Buna fetelor!
Dupa ce scrisesem si eu mesajul, ce credeti? Vine Vlad si imi opreste calculatorul . Asa ca trebuie sa scriu din nou. Deci:
Vlad mananca miez de paine(cam de la o felie) in ciorbita, ii place si ii mai dau si soldatei cu crenwusti, almette, sau altceva(tot miez de la o felie).
Amaya, Crinuta, eu il linistesc pe Vlad cu Nurofen cand e agitat si nu stiu ce are. Nici el nu ma lasa sa ma uit daca iese vreo maseluta, ceva.
Noi suntem la trecerea spre lapte pasteurizat, azi a papat dimineata la 7 cam 180 ml, din care 75 ml erau lapte Milli. Vad ca-i place! Doamne ajuta!
Leta, felicitari pt. primii pasi ai fetitei!
Eu am terminat azi sesiunea, sunt cam trista ca nu am luat 2 examene , mereu imi reprosez ca trebuia sa stau mai mult timp sa invat...dar...asta e!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
V.Erica, foarte bine arata platourile! La multi ani lui Eric, sa-ti traiasca amandoi puiutii, sa fiti fericiti si sanatosi! Sa ne scrii ce alege Ruxi de pe tava.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz