bebelusi de ian-feb 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

da, si eu am tot zis ca vreau intilnire dar nu s-a inghesuit multa lume
eu as putea maine de ex, dar pe urma pina sapt viitoare nu mai pot.

nici eu nu as putea sa descriu exact ce facem noi acasa, pentru ca nu m-am gindit ca sint chestii iesite din comun,: peste zi, cind nu doarme, se joaca, merge afara, papa.
Joaca ei (si dupa ce ajung eu acasa) consta in:
- face turul camerei si descopera mereu chestii noi;o las sa faca cam ce vrea ea.
- se joaca cu ce gaseste la indemina, reviste (nu le rupe) carticele, telecomanda, jucariile ei, butoane tv, biblioteca, etc;
- ne jucam cu mingea; are o tastatura a ei;
-ne hirjonim pina nu mai putem; mergem in patru labe, ne tavalim pe jos, facem ca toate animalutzele;
-dansam, cintam
- sta cu mine in bucatarie -in scaunel masa- si eu fac mincare sau spal vase si vorbim, povestim, ii dau jucarele, canutze de plastic, lingurite, etc;
- in tzarc sta cu jucariile ei foarte putin pe zi;
- improvizam chestii noi in fiecare zi dar acum nu imi vin in minte sa le mai pun in scris.
de obicei nu este genul de copil care se plictiseste pentru ca e fascinata de camera si de tot ce poate face prin ea si ca este independenta pe jos.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris dar de ce vrei sa-i dai lapte praf? Eu am incercat de pe la 11 luni sa-i dau completare lapte dar n-am avut succes. Singurul lapte pe care il suporta e cel din cerealele cu fructe de la Milupa dar nici acela nu-l bea cu prea mare chef. Am incercat si cu lapte pasteurizat dar la fel n-am avut succes. Mananca in schimb la tzitzi dimineata seara si peste noapte, iar in plus incerc sa-i dau lactate sub alta forma: branza de vaci, iaurt si smantana.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Kris, eu ii mai dau din cind in cind cascaval Hochland (din asta mincam noi si de multe ori cind maninc eu vine si se uita la mine si ii dau si ei) ii place f mult. II mai dau si painica cu unt.
mai papam asa: carnita de pui sau vitel, cu pilaf, sau cu piure, sau in supica cu galuste, sau ciorbita, sau perisoare, sau gratar, ficatel pui (mai rar), legume (cam de toate, in afara de varza si fasole uscata, brinzica de vaci dulce, iaurt normal sau cu fructe,mamaliguta....

Despre Bebelac, pot sa iti spun ca este recomadat pina la 1 an, dar poate inca o luna, doua, nu o fi foc...despre alt lapte, unele fete dau lapte pasteurizat 3,5%, unele formula. ambele sint ok, eu am ales formula (Nan junior, care e lapte simplu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Irina s-a emancipat de la biberon. De doua seri refuza laptele asa ca am trecut-o pe paine cu unt.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liviana, da sa te ...aseara eram convinsa ca sunt o toanta si jumatate...toata lumea pe care am intrebat-o imi raspundea "nu stiu ce sa-ti zic, mie nu mi s-a intamplat niciodata"...imi venea sa ma urc pe pereti...ma bucur sa aflu ca nu sunt chiar singura careia i s-a intamplat asta...cert este ca mi-a iesit tare bun tortul, acum imi pare rau ca n-am putut sa pun toata frisca ramasa (vasul nu a fost prea inalt) si data viitoare cred ca o sa pun putina cacao si intre straturile de fingers.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna ziua, dragi mamici! Tare harnicute ati fost la scris...

Multumesc tuturor celor care mi-au spus ce fac puiutii toata ziua, cam asta facem si noi.

Ixxi, multumesc de incurajarile in legatura cu facultatea , prajiturile tale arata super, iar piersicuta cu ochii albastrii e dulce foc!

Amaya, e tare nasol ca se aduna secretii in gat, si haraie enervant, dupa cum am mai zis, mie mi s-a parut ca Sinupretul si-a facut efectul la Vlad in vreo 5-6 zile si acum nu mai are nimic.

In legatura cu laptele praf, Milumil 3 se poate da pana la 4 ani, asa scrie pe cutie, iar bebelacul pana la 1 an. Noi am trecut complet pe lapte pasteurizat Milli rosu (3,5 % grasime), Vlad l-a acceptat bine.

In legatura cu scaunul care se ataseaza la masa, eu am auzit ca este pana la 14 kg de copil.

Daca stabiliti ceva, pt. vreo intalnire, vreau si eu, neaparat!!!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Kris, hai sa-ti zic ce-i mai dau eu lui Vlad sa manance, in afara de meniul obisnuit, cel de bb:
-cascaval hohland, i-am dat si din cel afumat(putin)
-almette cu verdeata pe painica
-crenwusti fortzoso(mananca jumatate cu painica, cam la 2 zile si i-l dau dimineata dupa piureul de fructe, ca o completare)
-branza topita hohland cu smantana(1 cubulet)
-paine cu unt si gem
-compot facut de mine( de pere cu gutui sau de visine)
-danette de vanilie(1 la 2-3 zile, ca desert dupa masa de pranz)
-omleta cu branza si marar(la teflon, dar nu se prea omoara...)
-ciulama de pui

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu05, incearca sa-i dai lui Vladutz ceai din muguri de pin. Face foarte bine la gatishor. Se gaseste la plafar. Sanatate multa!
As vrea si eu sa vin la intalnirea mamicilor, dar in timpul saptamanii imi este imposibil. In week-end nu se poate? Sau macar o intalnire mamici&bebici intr-un parc in zi de week-end. Plssss.

Adita, Oana Cretu, Coca, voi de ce nu mai scrieti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!

Professional pics

Mergi la inceput

Bubu, ce gem ii dai? facut in casa?
si eu ii mai fac omletica simpla, si ii place.

Mergi la inceput

Patricia, ii dau gem sau dulceata de visine, de piersici, de capsuni, mai mult zeama de la gem dacat fructele si sunt facute de mine. La fel si compoturile, care ii plac mult de tot.
Eu i-am mai dat Santal de portocale sau de caise, pt. ca venea si isi baga boticul in paharul meu, si bea cam 10 gurite, asa...

Ubi, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa!
La multi ani, Alexandra Maria!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput