SFATURI dupa avort spontan URMAT DE SINGERARI

SFATURI dupa avort spontan URMAT DE SINGERARI | Autor: IULIABRAILA

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de lamuriri si sfaturi: am avut acum 2 saptamini un avort spontan la 16 saptamini, urmat de un chiuretaj profilactic, singerarea a incetat dupa 3 zile dar a reaparut si continua sub forma de pete maronii si, la intervale de 3-4 zile si sub forma rosie-portocalie. Ultima singerare(astazi am doua saptamini de la avort) a fost insotita de dureri in ovare ca la venirea menstruatiei si o stare de lesin. Nu am febra deloc(36,8, 37,2).
Am fost la medicul care mi-a practicat chiuretajul si a spus(la o saptamina de la acesta) ca este totul normal, col inchis si uter retras aproape total, ca scurgerile mai pot aparea ca a fost sarcina mare.
Am facut tratament cu oxacilina si gentamicina injectabil la 6 ore in spital- 4 zile si dupa, inca 3 zile cu o ciclofloxacina(cyclozone). Nu am luat deloc antihemoragice, nu mi-au fost recomandate.
Ce spuneti? am nevoie de sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Iulia si eu am trecut prin asa ceva.Urmarile cu ce spui tu au durat cam 2 saptamani si sarcina nu a fost atat de mare.Asa ca daca ai fost la doctor eu iti recomand sa ai rabdare.Am luat si eu antibiotic dar pe moment nu-mi amintesc daca am mai luat ceva.
sanatate !

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput