Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tot io: olivia, am vazut ieri in magazin pat pentru copii, dimensiune 80*?, saltea ortopedica, sertar dedesupt, cinci milioane, asta ca sa-ti faci o idee...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna fetelor!

Da vorbiti de cura de slabire si eu tot zic ca ma bag de luni, da nu stiu care luni, ar trebui sa dau vreo 6 kile pe putin, da nu stiu cand.
Deea mea tovmai se scoala asa ca trebuie sa intru in priza mancare, medicamente si la amiaz la doctor sa vedem cum suntem azi
Va pupam si va uram o ZI cat mai placuta

Cris mama lui Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sunt ata de odihnita, a dormit Giulia de la 23 pana azi dimineata, ca o pisica, cu capsorul in nasul meu

Cramenp - pupam buba sa treaca fara urme
Kro - invidii si de la noi pentru vorbit
Roxanaz - ai dreptate, tati nost` pleaca cu munca, dar ma simt io in siguranta cand e prin zona Asa suntem numai noi doua si iese cu cearta si crize
DanaSpeel - pupam pe Ric mofturici

O zi faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetelor.
Mai intai pupici lui Bogdanel si mamicii lui si sa nu mai ajunga niciodata in spital(noi am fost cu Maria cand avea doar 7 zile in spital,din cauza unei pediatre f.destepte, si ce stres am avut atunci nu am avut in viatza mea,ca eu si tati am slabit 3 kg in 2 zile!
Si pupici pisicutei Giulia ca tare cocheta este, si Ilincai superactive si si lui Luca dragalasu si moatzei frumoase,cred ca nu am uitat pe nimeni,ca de juma de ora ma uit la poze.
Noi suntem mai bine,parca ne-au mai parasit mucusorii,asa ca azi iesim si la plimbare.
o zi buna si pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

Neata si de la noi!
Am promis ca pun poze aseara si nu m-am tinut de cuvant. Am avut niste pliante si carti de vizita de facut, plus un album virtual de “periat” si de aranjat coloana sonora. M-a prins doua noaptea si nu am mai stat sa incarc pozicile pe webshots. Dar diseara cred ca vom fi mai liberi.

Fetelor, multumim de intrebare... in gasitul bonei stagnam. Singura solutie ar fi bona pe care a avut-o Lia, care poate sta doar pana la 3. Dar avand in vedere ca din martie ma intorc in CIC si voi fi liber-profesionista, nu ar fi o problema prea mare. Inca ne mai gandim la cea mai buna solutie: gradi, unde in fiecare zi fac ceva nou si unde sunt stimulati sa se dezvolte pe toate planurile, sau bona care ofera mai multa stabilitate si se ocupa exclusiv de ea.
Saptamana trecuta bebelina a fost tare suparata ca o lasam la gradi, mai ales ca eu am fost plecata din tara (m-am intors, m-a vazut doar cateva ore, dupa care iar am lasat-o la gradi)... normal ca nu i-a placut, nici mie nu mi-ar fi placut in locul ei. Dar ieri a fost bine, iar azi dimineata s-a consolat repede cand am plecat. A venit o educatoare noua care e mai pe stilul meu, cu multa caldura, pupaturi, tandreturi. Cand ii spun ca mergem la gradi la Diana bebelina striga Ana Ana si pleaca spre usa. Poate va fi mai bine cu ea, dar mi-e cam frica sa imi fac sperante.

Carmen – oooooooof, pupici tzucuricii mici!
Carolina – felicitari pentru vorbareata mica! Ai un copil special, rar intalnesti copii cu un vocabular atat de dezvoltat la varsta asa mica!
Olivia – pupici lui Luca. Eu cred ca o sa ii fie bine in tara, inconjurat de familie. Eu tin in continuare cura, am scapat de 5 kg si mai am doar vreo... 15 ca sa fiu sexy mami, asa cum eram acum vreo doi ani.
Dana – cred ca solutia cu bucatele o sa dea roade rapid. Mai ales ca o sa poata sa isi aleaga el ce vrea sa manance. Eu sunt relaxata cu mancarea dupa ce am citit articolul asta: http://www.askdrsears.com/html/3/T030800.asp
Daria – norocoaselor! Ah, cand o sa vina ziua in care o sa doarma si mandra mea toata noaptea?

Pupici si o zi frumoasa tuturor.

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

No,ca uitasi sa-mi laud mandruta:de joi are chilotei si sta fara pampers!!!Se cere la olitza la toate treburile si trebuie sa recunosc ca meritul este al bonei!Mai avem cate un incident zilnic,de exemplu,duminica s-a asezat pe olitza si a facut pipi dar a uita sa-si dea pantalonii jos!Dar am iertat-o,ca doar facuse la olitza,nu?
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata (nu e inca 12!) si de la mine... De dimineata pina acum am fost intr-o vizita de piata unde am inghetat complet - asa ca de-abia am asteptat sa ajung la birou unde e cald si bine...

Aseara am dormit ca 2 "porumbei" - am avut tot patul numai pentru noi, tati fiind plecat, iar Stefan a dormit toata noaptea fara sa se mai scoale sa mai verifice daca sunt in pat sau nu... Numai ca de la o vreme, nu stiu de ce, se scoala in jur de 6-6:30 - si imi ia ceva timp pina il mai culc la loc - in plus eu ma scol pe la 7:30 deci va dati seama ce se intimpla cu somnul meu cel mai dulce...

Miine am o intilnire cu o logopeda pe care mi-a recomandat-o cineva sa vedem cum il pot ajuta pe Stefan sa recupereze si in sensul asta - va dau eu vesti poimiine dupa intilnirea cu dr.

In rest va urez o zi buna!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kro - uau! am cazut pe spate la cite stie Alessia! Cred ca este de departe conducatoare in topul vorbaretilor de pe aici - sau gresesc eu? O veni si ziua cind o sa-l aud pe Stefan vorbind asa??

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu am intrat sa felicit bebelusele astea care au spart topurile, respectiv pe vorbareata lui Kro si pe Maria cea fara pampers a Ioanei! Bravo! ca de obicei, fetitele sunt primele. va pupam !!

Noi dupa cum o ducem, cred ca nu reusim sa scapam nici in vara de pampers. Mai nou are aversiune totala fata de olita, zici ca-l inteapa. cand ma vede cu ea, incepe si striga "niu, niu!" si fuge. Zice caca doar dupa ce l-a facut, iar pipi nici nu se oboseste sa zica.

Noi avem alta belea, a descoperit cuvantul "batze" si profita de asta intruna, din 5 in 5 minute zice "batze" si intinde manutzele, respectiv atunci cand vrea sa vada ceva care e sus, sau pe strada la plimbare. pana acum l-am tot luat in brate, dar deja e prea des, imi rupe mainile. Seara il pun in patut si cred ca se ridica de vreo 20 de ori si-mi cere sa -l iau in brate.

Monica, n-as vrea sa fi fost in pielea ta. Il pupam pe Bogdanel si ii dorim sa se faca bine si sa uite repede de toata treaba asta.

Si ii pupam si pe copilasii muciosi. sa va faceti bine!
Gata, ca tre sa plec la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Am rasfoit un pic acest capitol si am vazut ca intreba de noi Olivia. Suntem bine, dar ocupati. Am cautat gradinita pt Stefan sau pe cineva sa aiba grija de el, dar nu am avut deloc rezultate favorabile. Ne-am cumparat apartament si pana ce ne mutam trebuie sa platim 2 rate fiecare insemnand 10% din val apart, plus separat optiunile. Am platit o rata, dar pt a 2-a stam cam pe "tepi" cu banii si ma gandeam sa ma anagajez si eu, sa ma reintorc si la cursuri.

Vazut ceva pozici, bravo fetitelor vorbarete si care fac la olita, multa sanatate lui Bogdanel si motii cu mucisori.

Va pupam si sper sa revin pe aici in curand!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput