Minunatele scorpiute (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti scorpiute,

In primul rand va multumesc ca ati fost alaturi de mine pentru ziua de ieri si ca ma sustineti moral in continuare...Asa de mult face o vorba buna si o incurajare,ca am senzatia ca e ca o gura de aer proaspat...Multumesc!

Monica...uite asa se adevereste vorba aia:"numai mama sa nu fi"...Teribila veste si groaznica intamplare!
Elena,insanatosire grabnica!Cum spuneam:aspirina saracului...si spor la servici!
Lori_k,uite asa realizez cat de fragil e corpul omului si cat de nesigura e viata...Iar cu vecina aia...f--t-o nemtii,cel mai mult m-a ofticat ca nu si-a vazut barna din ochii ei si a vazut paiul din ochii mei...Pai fi-su e cu 8-9 luni mai mic ca Luana,iar eu niciodata nu m-am dus la usa vreunui vecin,chit ca si ei si-au gaurit pereti si copilul lor duduie si urla....si tot asa.Mi-am mai revenit,oricum....m-a mai calmat si Marius...De felul meu nu sunt scandalagioaica si niciodata nu ma cert cu vecinii,indiferent ce mi-ar spune....insa cand nu e cu dreptate ...ma apuca toti dracii!In fine,ai dreptate!Culmea e ca ea nu a venit niciodata sa discute cu mine sau cu Marius,a preferat sa se ia de biata tanti,iar ieri,cand veneam de la munca,la scara blocului m-am intalnit cu ea si cu barba-su (erau cu copilul) si era toata un zambet si-o floare,inca vroia sa ne dam olecuta la barfa...Doar i-am raspuns la salut si am trecut mai departe!
Gata,m-am varsat!
Ce bine ca ati scapat de treaba cu zapezile alea....Ma uitam la TVu si ma minunam.Pacat ca la astfel de evenimente trebuie sa pateasca si oamenii ceva,rau de obicei...Ma bucur ca sunteti in regula,iar faptul ca ti-ai revenit cu sanatatea e minunat!Pupici
Adriana,sti si tu cum e:un necaz nu vine niciodata singur!Pan' la urma ,ma mai imbarbatez si eu singura,sanatosi sa fim,ca le-om face noi pe toate,incet-incet...
Tu primesti alocatia pe card?Ca si eu am avut alocatia lui Alex pe card,insa nu am avut probleme...Acum alocatia Luanei vine pe cardul lui Marius,insa uneori se mai intampla sa intarzie...No,pupici tie si la pilotist!

Pai sa aveti o zi buna in continuare si numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor, printre 2 picaturi am intrat sa va citesc!
Carmen, azi si sotul merge sa isi ia banutii de la banca... insa noi stim ce ne luam - Logan! Cica sa aiba cu ce pleca daca ma paraseste ! pupa Anduta, vreau si eu snitel de pui!
Ana, sa stii ca si eu am cu vecinii uneori... "meciuri mici", sunt cateva in bloc frate, zici ca nu mai incap de mine, nici la salut nu raspund... chestie de educatie! Eu stau la parter si ele la 4, unde e uscator. Au umplut incaperea aia cu mobila si isi pun si hainele si imi fac oboservatie ca de ce tin rufele mai mult de 2 zile, pana le-am zis ca ele le lasa si o luna si stau la 1 metru de uscator, nu urca 4 etaje ca mine. Acum vad ca tac, nu zic nika, oricum eu le-am vorbit extrem de frumos, ca asa am invatat de la mami! Mai... cu aspirina saracului nu imi trece raceala am un virus imun la asta!
Adriana, mare grija cu fierea, e tare parsiva! Si eu am facut teste in noiembrie la greu si tot fierea era lenesa, alarma falsa!
Lory, ma bucur ca esti bine... lasa ca ma fac si eu, insa la mine e curent in birou, pe holuri, asa ca din noiembrie tot cu batiste si senzatie de gripa sunt! George vad ca e ok, e vaccinat, poate de aia nu ia de la mine raceala!
Nina, ce faci?
Va pup pe toate si ma reintorc la "oile" mele... daca trece saptamana asta si se si termina cu vesti bune de la minister, mai traiesc o viata... daca nu am de cautat loc de munca!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor,
eu azi am umblat de aiurea ca la banca era coada ,apoi am avut o pregatire,m-a mai vazut bietul copil seara si era suparata ca a intrat Maia in locul meu,i-a dat repede telefonul sa ma sune.saracutza!ce fericita era cand s-a vazut in camera ei!jucarii are si la mama ,dar aici e computerul cu muzica pt ea.areusit tata si a indopat-o azi,cica el nu fuge prin casa cu mincarea ,o tine in brate si ii da pina nu mai poate!@
deci fetelor,mi-am gasit bon!pe Bubu(bunicu)!si inca unul bun!m-am scos!
Elena,esti invitata noastra la pui!nu-ti fa griji ca este pt toata lumea,iar Anda e foarte darnica!noi nu prea ne agitam cu puiul,dupa tati in afara de porc nu mai tre sa iau altceva.
nu intelegeam de ce erau asa de familiare pozele tale:avem covoare la fel,am realizat in seara asta abia.
tre sa fug la acte ca avenit mama!
pupici dragelor!
Ana,lasa vecinele ,nu-ti mai pune mintea cu ele!te enervezi degeaba!
o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
Moko, bine ai venit in grupushorul nostru
noi de 2 zile serbam ziua sotului...de fapt el este nascut pe 31 dar soacra-mea a venit luni in bucuresti si fiindca tot era si ea pe-aici am inceput de-atunci
fetelor, va multumesc ca va fanditi la mineparca ma simt un pic mai bine...am terminat medicatia data de dr insa tot mai tusesc putin....vreau sa-l sun azi sau sa ma duc din nou sa vad daca mai trebuie sa iau ceva vreun siropel.
elena, tu cum te mai simti? sanatate multa
va pup pe toate...abia trag de alex sa mergem si noi la timp la gradi
sa aveti o zi minunata

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor!
Sunt fara voce (spre bucuria sotului)... si beton de racita, poate maine ma 'nervez si stau acasa sa ma pun pe picioare!
Va pup ca acum sunt in chiul!
O zi faina, Elena

POZE NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Buna scorpiutelor. Vreau si eu in clubul vostru ( 6.11.1975 ).
Hai sa va provoc. Zice lumea ca scorpionii sunt dati naibii. Voi sunteti de acord?
Eu una, recunosc. Sunt rea da' cand ma calca pe coada.

Georgiana mami de Stefania (8.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Salutare Scorpiute!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc din suflet pentru urari.Iris a implinit 2 ani si sunt tareeeeeee mandra de ea.E un copil extraodinar si o iubesc nespus!.Stiti si voi ce inseamna!
Nu vam uitat si sunt alaturi de voi,dar am atata treaba incat nu mai apuc sa intru pe net decat fff rar si atunci abia citesc mailul,dar ma revansez eu candva!
Sper ca sunteti bine,sanatoase ,voinice si infruntati viata ca niste scorpiute asa cum va stiu...
Noi suntem bine si sper ca in primavara sa facem ceva cu casa,ca atat imi doresc...

va pup pe toate!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Salutare Scorpiute!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc din suflet pentru urari.Iris a implinit 2 ani si sunt tareeeeeee mandra de ea.E un copil extraodinar si o iubesc nespus!.Stiti si voi ce inseamna!
Nu vam uitat si sunt alaturi de voi,dar am atata treaba incat nu mai apuc sa intru pe net decat fff rar si atunci abia citesc mailul,dar ma revansez eu candva!
Sper ca sunteti bine,sanatoase ,voinice si infruntati viata ca niste scorpiute asa cum va stiu...
Noi suntem bine si sper ca in primavara sa facem ceva cu casa,ca atat imi doresc...

va pup pe toate!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

elena, pai mie chiar mi-a recomandat repaus si fizic si vocal a zis ca ma refac mai repede...daca poti stai si tu in casa nu mai iesi pe frigul asta...te pup si-ti urez sanatate multa
noapte buna fetelor si

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Seara buna dragele mele!
La mine merge netul cam aiurea in zilele astea, asa ca ma enervez pana apuc sa intru sa mai citesc una alta!
Maine am o zi cam... dificila, avem de primit un raspuns de la don ministru de la sanatate: mai am sau nu mai am serviciu!? Sper ca nu isi va bate joc de niste acorduri si de niste bani "straini" investiti... insa la cum se manifesta zilele astea mi-e cam teama! Vad ca nu ii e jena de nimic si pana una alta ma gandesc numai la mine si la colegii din tara... ca depindem de toanele lui si a unei directoare din minister!
Tot ce vreau e ca maine sa va dau o veste buna si sa nu va anunt ca mai creste nr. somerilor cu unul E cam aiurea la 32 de ani sa cauti de lucru intr-un oras in care nu prea merge ceva, mai ales ca aici cand am venit am fost asigurata ferm ca totul are continuitate! Oricum, pe langa ca ma simt aiurea ca m-a intors minunata gripa... mai am si beleaua asta, ca nu pot sa dorm de o saptamana!
Va rog sa imi scuzati tonul super "optimist", dar cui sa ma plaaaang? Nu voua, ca ma intelegeti? In rest vorbesc cu mine toata ziua si ma incurajez de numa!
Va pup si sa aveti zile frumoase si senine... si calduroase!
Elena

POZE NOI

Mergi la inceput