Crema de oki
Fetelor, folositi cu incredere crema de ingrijire a pielii din jurul ochilor? Ce marci vi s-au parut mai eficiente?
Eu am folosit pana acum Nivea Q10, plus alte marci germane, si naturiste si obisnuite, si n-am observat vreo diferenta.
Am incercat apoi una de la Clarins dar desi costa cat patru Nivea Q10 efectele n-au fost vizibile.
Ma bate gandul sa incerc una de la Lancome sau Estee Lauder ( face sotu ca trenu cand aude, dar...ii trece)am vazut niste comentarii favorabile la adresa lor pe niste forumuri de beauty/health issues,le-ati incercat careva, parca m-as incumeta sa dau 60$
pe una.
Raspunsuri
desprecopii spune:
Eu sunt multumita de Clinique - pentru ca nu are parfum si este antialergenica.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Mona_B spune:
Da, Mirela, sa stii ca, pana sa ajung la comentariile cu pricina de pe forumuri, ma gandeam sa-mi cumpar o Clinique ( advanced stop signs imi recomandasera fetele de la parfumerie)mai ales ca sunt familiara cu gama lor de produse
Tu de Advanced Stop Signs esti multumita sau de cealalta Repairwear?
michelle7 spune:
eu stiti ce folosesc in jurul ochilor? vaselina . o aplic cu vreo ora inainte de culcare si o las pe piele pana dimineata ( probabil ajunge pe perna ,dar ce-mi pasa, previn ridurile). am auzit de metoda asta de la mai multe vedete americane.
Ira spune:
Mona, poti incerca si cu ulei de masline, cred ca este mai bun decat Vaseline (Michelle, te referi la crema de maini pt. frig vaseline, sau ?). Daca nu te hotarasti sa dai 60 de$ la fiecare 2-3 luni, foloseste Nivea Q 10 sau orice crema normala de ochi ziua, si uleiul de masline seara, are A si D si nu este nici el alergogen. Apoi, bea multa apa, mananca sanatos si...poti lua si o pastila complex de vitamine pe zi.
Alt secret pt. incetinirea aparitiei ridurilor este masajul facial cu multa crema si descuamarea o data/ saptamana a fetei. Si mastile sunt bune, eu fac masca tot cu ulei de masline.
michelle7 spune:
Nu .Ma refer la vaselina ( pura cred) care se vinde cred la raionul cu medicamente/ vitamine in orice supermarket. costa 2-3$ , e fara miros si hipoalergenica si are avantajul ca nu intra in piele complet asa ca e ca o masca ce actioneaza atata timp cat e pe piele
Gyna spune:
Si eu am incercat fel de fel de marci de creme de ochi, gen Loreal, Nivea, Eucerin, Vichy, dar nu pot spune ca am fost multumita de vre-o una asa incat sa vreau sa mi-o cumpar si a doua oara.Mai bunicica mi sa parut cea de la Avene. La sfatul altor fete de pe forum am inceput sa folosesc uleiul de masline si vitamina E si pot spune ca sunt multumita, mai ales acum in sezonul rece.
katalina spune:
Dupa fel de fel de incercari scumpe sau f.scumpe la acest capitol, am descoperit gelul GEROVITAL Plant pt. oki care sincer pentru mine a facut minuni(ma refer la ridurile fine,nu la pungi sau cearcane).Costa cam 80.000
...si m-au uimit toate produsele gerovital care in lumea intreaga au preturi de peste 25$ bucata.Am inceput sa apreciez produsele romanesti.
Vorbe bune am auzit si despre crema de oki de la VICHY.
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
roxanaz spune:
da, Clinique este f buna. eu am repairwear acum. sau estee lauder resilience lift sau advnaced night repair, pentru ten cu riduri deja vizibile. diferenta dintre clinique si estee lauder este intotdeuna de vreo 15 dolari....cel putin in Ro.
Roxana
roxana1974 spune:
Eu sunt foarte multumita de ROC.
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
carolinah spune:
Eu tocmai mi-am luat contur de ochi RoC. Ce stiti de el? Ca la cat costa, ma astept sa aiba ceva efecte.
Si dati-mi si mie, va rog, adresa aceea unde se dau calificative cosmeticelor. Stiu ca era franceza, dar nu mai stiu care era. Pleaseeee....
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)