Aseara, bulversata cum eream dupa întâlnirea cu Anisia shi cu bebe Raresh... ajung acasa shi cum stateam io shi'i povesteam lu' Leo ce shi cum... zice Vladutz ca vrea iaurtzel! Shi ca vrea sa manânce "singuna", adeca singur.
Ii dau io iaurtu' shi linguritza. Se urca meseriashu' pe masutza din sufra, exact cu spatele la noi.. ca ashea'i place lui sa manânce:-)))
Si io îmi vad de discutzia cu Leo....
Dupa vreo 15 minute zic sa vad daca a terminat de mâncat, ca v'am spus ca era cu spatele la noi...
Si Vladutzu' meu tocma' se cremuia pe muini cu iaurtzel din abundentza. Fatza o terminase deja...shi un pic în par....Dupa care a început sa frece shi masa.....
Am râs cu Leo de ne'am spart. Râdeam noi shi râdea shi el, ca avea impresia ca facuse mare isprava!!!
Se îngrijeshte baiatu' meu, nu'i asha??:-)))))))
Va pup,
Monica
Monica, n-ai profitat de asa ocazie sa te smacuiesti si tu... Asta a fost crema anti-rid cu efect pentru mami si tati.
Pupici la Vladu cel smecher.
Supermeserias baiatu',dar Andreea mea chiar se creia o pauzaste.Cere"mami da-mi mie chema(crema)",si se da pe maini,fata,picioare si pe cap.Sa o vedeti dupa 15min.
Lacra si bb Andreea.
Este un scump Vladut! Sa va traiasca!
SiIoana mea facea la fel! Acum la 3 ani se creia o pauzaste cu crema adevarata. Este o adevarata placere!!!
Multa sanatate!!
Ralu-mamica Ioanei
bravo, pai ce credeai mai monique ca numai fetele au grija de ten? Pupici multi la Vladut cel cochet!
Da' el ce explicatie ti-a dat?
marina
Ce copil dulcic ai. sa-ti traiasca...si la mai mare... Adica la un iaurtel mai mare...
Nicoleta.