ii e frica in camera ei
Bianca mea de cand am mutat-o singurica a avut ceva probleme de acomodare, acum incerc s-o pun sa doarma singurica, problema vine de cum o las din brate la ea in patut, incepe sa urle indiferent daca eu o mangai sau vorbesc cu ea sau ii arat jucarii, ii spun ca trebuie sa doarma si plec, tipa de mi se rupe inima, stiu ca asta e metoda plansului progresiv, dar ea nu reactioneaza in asa fel daca o las din brate in orice alt loc din casa, a devenit cam rasfatata, dar imi este teama de urmarile acestor seri pline de urlete, sa nu ramana cu sekele si fobii sa nu-i afecteze personalitatea, va rog ajutat-ma ca nu stiu cum sa ma comport cu ea si aceste stari, ea are aproape 11 luni
va multumesc
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
Raspunsuri
iren spune:
Ankule, nu-i e frica de loc, da are patu ala spini, mama lui de pat! Asha facea shi Juli, indiferent c-am pus-o la 3 luni, 6, 9, 1 an, etc, urla de ziceai c-o pun pe maracini shi nu alta Acu am facut un compromis, doarme in patutzu ei, da cu mine in camera, de fapt e lipit pe latzime de patu meu, la capu meu, shi ne tzinem de mina printre gratii
Multa bafta shi perseverentza, c-o sa ai nevoie
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Emilly spune:
Incearca si adoarme-o cu tine in pat si apoi mut-o in patutul ei.
Parerea mea e ca e micuta si are nevoie de mami sa o adoarma, stiu ca mai sunt si cazuri in care bb-i adorm singurei...
Emilly cu gaza ei
daniella4 spune:
Incearca una din urm chestii:
- schimba locul patutului in camera
- schimba-i camera daca se poate.
Daniella, mama lu'Alexis
an-k spune:
multumesc pt raspunsuri, indiferent unde pun patul face la fel, o saptamana a stat in camera noastra, dar ea cum doarme la 8 o lasam singurica la noi in camera, tipa de mama focului, camera o voi skimba cam intr-un an cand ne vom muta, dar pana atunci nu este alta camera libera
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
Darria spune:
Crezi ca daca incerci urmatoarea metoda obtii un rezultat bun? Incearca daca exista posibilitatea: la inceput patutul ei langa al vostru sau la o mica distanta, in f-tie de cum accepta. Apoi mareste distanta dintre patut si patul vostru cam cu 1 m la cateva zile(in f-tie de cum reactioneaza) pana ajungeti cu patutul in cealalta camera. Distanta nu tb. sa fie mare de la inceput, ca sesizeaza FBI-ul si iar scandalul e gata incearca pas cu pas. In felul acesta la 11 luni o mai poti pacali, inca.
In schimb nu stiu cum o sa impacati programul ei de somn cu al vostru(inteleg ca face nani la 8).
KSorana spune:
II e frica sa doarma singura.Ar trebui sa faci in fiecare seara un asa zis ritual( cintat,povesti ,o papusa etc) .La 8 seara nu stiu cit de somn ii e .Sint o multime de metode de a pune un copil sa doarma.Cea mai simpla si care merge mai greu la un copil asa de mic este metoda pe care o aplici tu.Il pui in pat si fugi cit mai repede din camera si iti doresti din tot sufletul sa adoarma fara sa te mai chinui tu sa-i" cinti ".Stiu ce inseamna ca si eu am trecut prin asta.Si totusi din cauza ca imi iubesc copii f mult nu-i pot lasa sa plinga in nestire.Eu acum folosesc "ritualul" si ce bine ca uite asa ne mai conversam putin si mai adaugam cite un cuvint ,2 la vocabular.