ii e frica in camera ei

ii e frica in camera ei | Autor: an-k

Link direct la acest mesaj

Bianca mea de cand am mutat-o singurica a avut ceva probleme de acomodare, acum incerc s-o pun sa doarma singurica, problema vine de cum o las din brate la ea in patut, incepe sa urle indiferent daca eu o mangai sau vorbesc cu ea sau ii arat jucarii, ii spun ca trebuie sa doarma si plec, tipa de mi se rupe inima, stiu ca asta e metoda plansului progresiv, dar ea nu reactioneaza in asa fel daca o las din brate in orice alt loc din casa, a devenit cam rasfatata, dar imi este teama de urmarile acestor seri pline de urlete, sa nu ramana cu sekele si fobii sa nu-i afecteze personalitatea, va rog ajutat-ma ca nu stiu cum sa ma comport cu ea si aceste stari, ea are aproape 11 luni

va multumesc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ankule, nu-i e frica de loc, da are patu ala spini, mama lui de pat! Asha facea shi Juli, indiferent c-am pus-o la 3 luni, 6, 9, 1 an, etc, urla de ziceai c-o pun pe maracini shi nu alta Acu am facut un compromis, doarme in patutzu ei, da cu mine in camera, de fapt e lipit pe latzime de patu meu, la capu meu, shi ne tzinem de mina printre gratii
Multa bafta shi perseverentza, c-o sa ai nevoie

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Incearca si adoarme-o cu tine in pat si apoi mut-o in patutul ei.
Parerea mea e ca e micuta si are nevoie de mami sa o adoarma, stiu ca mai sunt si cazuri in care bb-i adorm singurei...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Incearca una din urm chestii:
- schimba locul patutului in camera
- schimba-i camera daca se poate.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumesc pt raspunsuri, indiferent unde pun patul face la fel, o saptamana a stat in camera noastra, dar ea cum doarme la 8 o lasam singurica la noi in camera, tipa de mama focului, camera o voi skimba cam intr-un an cand ne vom muta, dar pana atunci nu este alta camera libera

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Crezi ca daca incerci urmatoarea metoda obtii un rezultat bun? Incearca daca exista posibilitatea: la inceput patutul ei langa al vostru sau la o mica distanta, in f-tie de cum accepta. Apoi mareste distanta dintre patut si patul vostru cam cu 1 m la cateva zile(in f-tie de cum reactioneaza) pana ajungeti cu patutul in cealalta camera. Distanta nu tb. sa fie mare de la inceput, ca sesizeaza FBI-ul si iar scandalul e gata incearca pas cu pas. In felul acesta la 11 luni o mai poti pacali, inca.
In schimb nu stiu cum o sa impacati programul ei de somn cu al vostru(inteleg ca face nani la 8).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

II e frica sa doarma singura.Ar trebui sa faci in fiecare seara un asa zis ritual( cintat,povesti ,o papusa etc) .La 8 seara nu stiu cit de somn ii e .Sint o multime de metode de a pune un copil sa doarma.Cea mai simpla si care merge mai greu la un copil asa de mic este metoda pe care o aplici tu.Il pui in pat si fugi cit mai repede din camera si iti doresti din tot sufletul sa adoarma fara sa te mai chinui tu sa-i" cinti ".Stiu ce inseamna ca si eu am trecut prin asta.Si totusi din cauza ca imi iubesc copii f mult nu-i pot lasa sa plinga in nestire.Eu acum folosesc "ritualul" si ce bine ca uite asa ne mai conversam putin si mai adaugam cite un cuvint ,2 la vocabular.

Mergi la inceput