vreau maseuza!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

... vreau si eu... mama si de cand cautam... uite ca aici pe gasesti raspunsurile la toate probleme...
Repede sun si eu la fata....
Multumin Goergiana

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

woow!super!sun si eu!sper sa vina!
spun ca sun din partea georgianei si atat?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu mai ziceti nimic fetelor? Eu am apelat la maseuza recomandata si am facut deja vreo 10 sedinte... au inceput deja sa se vada rezultatele.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Eu am facut o sedinta acum 10 zile si inca am vanatai...nu stiu daca sa continui cu ea...vanatai groaznice, cu vase sparte...am mai avut 2 maseuze in anii trecuti si la nici una nu am patit asa.

Tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by LYADA

Eu am facut o sedinta acum 10 zile si inca am vanatai...nu stiu daca sa continui cu ea...vanatai groaznice, cu vase sparte...am mai avut 2 maseuze in anii trecuti si la nici una nu am patit asa.

Tu cum esti?

Bianca

Si eu am avut vanatai dupa prima sedinta de ma speriasem...dar mi-au trecut.Si acum e bine.Nici nu ma mai doare, ca la mine prima sedinta a fost criminala.Si mie mi s-a parut ca e cam agresiva, dar uite ca dupa 10 sedinte se vad rezultatele..deci cred ca a meritat.Acum nu stiu cat de grave sunt vanataile tale...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Corina,

- cit ai dat tu pe o sedinta? (banuiesc ca ai facut masaj anticelultic)
- maseuza vine acasa sau are vreun cabinet?

multumesc mult

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Maseuza mea ia 500 mii pe sedinta de masaj anticelulitic, o ora de masaj si o ora de "sauna". Fara a cea sauna costa vreo 300 mii, parca.
Sauna inseamna o patura mare, electrica, patura care se incalzeste pana la 75 grade si in care transpiri ca un purcel.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

fetelor, eu va recomand un baiat de 20 de ani care este tare priceput, vine acasa, nu deranjeaza deloc, ia in jur de 250000 pentru o ora de masaj.Eu ma duc la salonul unde este angajat, pentru ca este vis a vis de blocul meu, iar acasa nu pot face masaj, ca nu ma lasa copilul.Il cheama Victor 0721110007.Apelati cu incredere la el !
Si eu am facut masaj timp de vreo 2 ani, dar m-am lasat ca nu prea mai am timp; copilul imi ocupa aproape tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Corina ma bucur ca obti rezultate cat despre vanataile tale Bianca... nu stiu ce sa zic. Si pe mine m-a durut la inceput si am avut vanatai dar asa cum zice si Corina , s-au dus si rezultatele se vad.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Eu am o fixatie cu chestia cu energiile negative asa nu prea imi place sa-mi intre oricine in casa asa ca la masaj ma duc la un salon, mai ales ca am prietene care-si fac acasa si ies mai scump ca mine.
In plus cu copilul e mai dificil sa stau si eu o ora linistita sa ma "framinte" maseuza la domiciliu.
Una din tipele de acolo (Vali) e f. cautata, toata lumea care are abon de masaj vrea programare la ea.
Ca pret mi s-a parut OK, 2.400.000 - 11 sedinte, deci cam 220.000 sedinta.

Mergi la inceput