vreau maseuza!!!
Raspunsuri - Pagina 2
andreea_trend spune:
... vreau si eu... mama si de cand cautam... uite ca aici pe
gasesti raspunsurile la toate probleme...
Repede sun si eu la fata....
Multumin Goergiana 

Nunta noastra
Poze
amik spune:
woow!super!sun si eu!sper sa vina!
spun ca sun din partea georgianei si atat?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
BraveGirl spune:
Nu mai ziceti nimic fetelor? Eu am apelat la maseuza recomandata si am facut deja vreo 10 sedinte... au inceput deja sa se vada rezultatele.
Corina
Albumul meu
LYADA spune:
Eu am facut o sedinta acum 10 zile si inca am vanatai...nu stiu daca sa continui cu ea...vanatai groaznice, cu vase sparte...am mai avut 2 maseuze in anii trecuti si la nici una nu am patit asa.
Tu cum esti?
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by LYADA
Eu am facut o sedinta acum 10 zile si inca am vanatai...nu stiu daca sa continui cu ea...vanatai groaznice, cu vase sparte...am mai avut 2 maseuze in anii trecuti si la nici una nu am patit asa.
Tu cum esti?
Bianca
Si eu am avut vanatai dupa prima sedinta de ma speriasem...dar mi-au trecut.Si acum e bine.Nici nu ma mai doare, ca la mine prima sedinta a fost criminala.Si mie mi s-a parut ca e cam agresiva, dar uite ca dupa 10 sedinte se vad rezultatele..deci cred ca a meritat.Acum nu stiu cat de grave sunt vanataile tale...
Corina
Albumul meu
teo1970 spune:
Corina,
- cit ai dat tu pe o sedinta? (banuiesc ca ai facut masaj anticelultic)
- maseuza vine acasa sau are vreun cabinet?
multumesc mult
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Bebe Beca spune:
Maseuza mea ia 500 mii pe sedinta de masaj anticelulitic, o ora de masaj si o ora de "sauna". Fara a cea sauna costa vreo 300 mii, parca.
Sauna inseamna o patura mare, electrica, patura care se incalzeste pana la 75 grade si in care transpiri ca un purcel.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
lizy spune:
fetelor, eu va recomand un baiat de 20 de ani care este tare priceput, vine acasa, nu deranjeaza deloc, ia in jur de 250000 pentru o ora de masaj.Eu ma duc la salonul unde este angajat, pentru ca este vis a vis de blocul meu, iar acasa nu pot face masaj, ca nu ma lasa copilul.Il cheama Victor 0721110007.Apelati cu incredere la el ! 
Si eu am facut masaj timp de vreo 2 ani, dar m-am lasat ca nu prea mai am timp; copilul imi ocupa aproape tot timpul.
georgiana.david spune:
Corina ma bucur ca obti rezultate cat despre vanataile tale Bianca... nu stiu ce sa zic. Si pe mine m-a durut la inceput si am avut vanatai dar asa cum zice si Corina , s-au dus si rezultatele se vad.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
anca2207 spune:
Eu am o fixatie cu chestia cu energiile negative asa nu prea imi place sa-mi intre oricine in casa asa ca la masaj ma duc la un salon, mai ales ca am prietene care-si fac acasa si ies mai scump ca mine.
In plus cu copilul e mai dificil sa stau si eu o ora linistita sa ma "framinte" maseuza la domiciliu.
Una din tipele de acolo (Vali) e f. cautata, toata lumea care are abon de masaj vrea programare la ea.
Ca pret mi s-a parut OK, 2.400.000 - 11 sedinte, deci cam 220.000 sedinta.