Clubul nurorilor (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

SI eu!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

diadaniela,

iata-mi-s la clubul nurorilor.... cu o soacra NEbuna, din pacate....
Uite si povestea:

quote:

Va scriu din experientza unei relatii dezastruoase cu "soacra" - mai exact, cu femeia care l-a nascut pe barbatu-meu.

Am "concubinat" o perioada, in buna stare.

Pe langa soacra, mai era si "fata babei" - adica sora sotului meu.
Initial, m-am avut bine cu amindoua.
Barbatu-meu ma tot ruga sa le ignor, dar eu, plina de intentii bune, si nou-venita intr-o familie careia nu-i cunosteam tenebrele, am tot insistat sa vad neamurile reunite.
Pentru o perioada, am reusit.

M-am imprietenit cu ambele personaje feminine.
Cum tot ce-i mult strica, si prietenia noastra a ajuns la un punct de unde a inceput declinul.
mai exact, am ajuns la capitolul "confidente".

Si asa imi beam eu cafeaua cu soacra-mea, intr-o buna zi, cind m-a intrebat "totusi, de ce l-am luat pe fie-sau?!"
I-am raspuns, normal, ca l-am luat ca il iubesc.
Si asa am aflat (cu stupoare) ca, de fapt, ea nu-l iubeste.
Si, mai mult, l-a facut ca n-a avut incotro.
Ca i-a stricat viata si ca a fost o belea pe capu' ei tot timpul.
Si ca nici acum nu-l considera "bun de nimic", si bine ca l-am luat, ca abia astepta sa scape de el.

Acestea fiind spuse...am gasit motiv sa ma mut cit mai repede, cu el cu tot. Si sa inchei relatiile cu "madam" cit mai repede cu putintza.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata nurorilor,
Sa aveti o saptamana faina! Nu va faceti grija pt Razuca..e o puternica si stie cum sa inchida gurile "binevoitoare"!
Pupici si ne auzim!
p.s. Si Elise bine ai venit...chiar si cu o soACRA nebuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine
Am ajuns la munci, dupa o noapte in care mai mult m-am uitat pe pereti decat am dormit. Am adormit pe la 11, m-am trezit la4 si pana la 6 nu am putut sa mai dorm. La 6 jumate a sunat ceasul, si normal ca nu l-am auyit, ca iubi l-a oprit. Noroc ca m-am trezit la 7 fara un sfert. Si sa vezi alergatura prin casa si ce ne "bateam" pe baie...Ca la 7 aveam autobuz. Noroc ca fac 4 minite pana in statie. Dar am ajuns...
Si iar e luni, si iar la munca...

11+
Mai am 26 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bun venit Elise cu madam "acritura", deci ai avut si tu experienta convietuirii alaturi de soacra

Andreea asa-i cu insomniile astea, da las ca trec ele. bebe si spor la munca (sau stat pe net, cum vrei:))

V-am pe toate.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Flavia pai cam stau pe net, ca treaba am terminat-o la birou. Si nu am chef de invatat.

11+
Mai am 26 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Maiiii!Pic de somn!
Elise ,bine ai venit!Trebuie sa te treaca Flavia cu albastru ca la ce soacra nebuna ai.....
Flavia,da'ce matinala esti!Ti-ai schimbat semnatura
Hi,hi,hi,soacra e plecata la Giurgiu(pt. putin timp)si ce bine e fara ea
Ma duc sa-i dau copilului sa manance si mai vin.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Elise,ti-am mai citit o data postarea si am ajuns la concluzia ca soacra-ta trebuie trecuta in capul listei.Mai,stau si ma gandesc,cam ce raspuns astepta asta de la tine?Credea ca o sa-i spui ca nu-l iubesti pe fii-su?Ca te-ai maritat cu el doar ca sa te afli in treaba?De femeie mai nebuna ca asta n-am auzit!
Acum in ce relatii esti cu ea?
de la nurori!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana aceeasi parere ca si tine despre soacra Elisei. Si am trecut-o pe lista cu albastru, dc vrea si bolduita ca sa se vada mai bine cat de acra e:)
Acu lista e facuta in ordine cronologica, care cum am venit ca e prea greu de tinut un top:))
Si asa-i, mi-am schimbat semnatura ca era prea labartata, acu am schimbat iar ceva la ea si vreu so vaz

(editat pt ortografie, ca de obicei:)
Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna nurori..iata ca am aparut si eu..intreaga.Cina in 4 a fost destul de ok...doar cateva cuvinte aruncate acolo...stiti ...socrul meu tot imi spune ,in gluma cica , ca sunt o scorpie...iar sambata nu m-am putut abtine si i-am raspuns ca chiar sunt scorpie...
In legatura cu Maldive...a fost scump si am avut o experienta fff urata pt ca sotul meu s-a imbolnavit de pneumonie si a fost un adevarat calvar.Am povestit la Calatoriile sufletului mai pe larg.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput