Oltencele, poftiti la povesti! (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Io sunt prima iar?Mey, da ce se intampla?Unde sunteti?La munca?
Pai da.Probabil.Numai io stau pe acasa.Da' lasa ca ma fac io mare....
Pupici ca s-a trezit bebelina

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Io sunt prima iar?Mey, da ce se intampla?Unde sunteti?La munca?
Pai da.Probabil.Numai io stau pe acasa.Da' lasa ca ma fac io mare....
Pupici ca s-a trezit bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Georgi[b], nu numai tu stai acasa, pana in iunie iti tin si eu companie!

[b]Zozela
, pt un bb sanatos e nevoie de o mamica sanatoasa. Asa ca lasa supararea, ia o de la oltence si la anu' faci cinste cand apare bb la orizont.

Am pus poze noi in album (ian-feb 2006).

Va pup ca ma invada frumusetea!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu spune:

Buna ziua oltencelor!
Ma alatur si eu voua, desi sunt de mult dependenta de acest forum dar nu am intrat si la aceasta sectiune...
Am baiatel de 1 an si 7 luni pe nume Stefan (30.07.2004) si am nevoie de o parere din partea voastra.
Trebuie sa-l duc la cresa pt ca n-am alta alternativa (de bona nici nu vreau sa aud). Cea mai apropiata este Pinocchio unde m-am interesat azi despre ce acte am de dus.
Stiu ca se va imbolnavi, ca nu va fi asa ca la mama acasa...dar trebuie sa fac si pasul asta.
Poate s-a mai discutat despre acest subiect si nu am fost atenta. As vrea ceva relatii despre cresele din Craiova, daca exista si particulare...

Multumesc si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ariciu bine ai venit

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ariciule imi dadusi palpitatii.Ca asa ma cheama pe mine ARICI.De fapt pe sotzu.Ca altu' cu alt nume nu am putut sa gasesc si io.Asta mi-a luat ochii si mintile.
Cand te vazui aci, crezui ca e el(desi n-avea cum saracu") da' deh, fu prima impresie.
Bine ai venit.Iar despre gradinite sa-ti dea fetele detalii ca io nu sunt de pe la voi de pe acolo.Pupici
Ma duc sa scol bebelina ca o lovi somnu' si se duce tot soarele pana iesim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

ariciu,bine ai venit!Baieteii nostri au aceeasi varsta,ma gandeam si eu sa-l duc pe Mihaita la cresa,in iulie va trebui sa merg la servici si as vrea sa-l obisnuiesc pana atunci!Nu stiu la ce cresa sa-l inscriu,nu prea m-am interesat pana acum,nu stiu daca este vreuna aproape de locuinta,stau langa piata mare...probabil tot Pinocchio este mai aproape...!
Vreau si eu informatii despre cresele din Craiova...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Hei hai ca ma suparai rau de tot nimeni nu are chef de intalnire?
Zozela curaj ca nu au intrat zilele in sac, la anu nu te mai las si merg eu cu tine la doc si o sa vezi ca o sa fi gravida.
Trebuie sa i mai intai grija de tine.Fi puternica ia aminte de la liana, curajoasa femeie e OLTEANCA nu.
Eu am avut 80kg si dupa ce am nascut am ramas doua bete....robotel de mers pe drum.Eu am glanda de slabire si plus de asta descoperii acum o saptamana ca am si fibronla 24 de ani mai.Dar nu ma las fac un tratament si scap eu de el daca nu actionezsi il scot deacolo.
Ariciu bine ai venit.
Rodica nici o miscare?
Giorgi nu esti singura acasa sunt si eu am promis ca nu plec la servici pana nu ma intalnesc cu voi fara absenti,dar eu nu prea am loc ziua la calc decat noaptea.
Va pupacesc pe toate

neliana anghel

Mergi la inceput

Hai ca m-am mai linistit.Io nu se stie cat mai stau pe acasa ca au zis aia cu concursul ca s-ar putea sa ma cheme la treaba.Si pana cand incepe scoala la toamna, poate ma duc sa vad cum o fi.Asata inseamna sa vin zilnic in Craiova.Da nush daca o sa am timp de intalneala.Poate scap io cumva.Hai ca incepui sa fac planu' ca tiganu'
Mey Liano, mey Zozelo?Unde sunteti
Liano te vaz si io mereu.N-am loc de tine pe la jocurile alea.
Va pupezez.Sa aveti un week-end fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Bine ai venit Monica(ariciu)!
Una din fete Madalina(mandela)si-a dus baietelul la Baby Wess ,poate intra ea sa iti dea mai multe detalii.

Mariana si David

Mergi la inceput