Lupta cu kilogramele(dieta daneza)

Lupta cu kilogramele(dieta daneza) | Autor: clara25

Link direct la acest mesaj

Off,nu erau destule subiecte de slabit,am mai creat si eu unul.
Vreau sa tin regim..al sapte sute trei zecilea probabil,dar ce mai conteaza daca nu ma mai suport!M-am saturat de regimuri,de diete,de planuri si de promisuni facute in fata oglinzii,de fiecare data e si mai rau.
Hotarata tare incep un regim proteinic in mai anul asta si dupa trei luni jumate ajung la 71kg(de la 93)..mare greseala regimul asta.Am facut o depresie la sfarsitul lui si iata-ma dupa 4-5 luni cu 14 kg la loc.Mananc de sparg,nu ma mai opresc..cat mai caloric si mai gras cu putinta.E drept ca e iarna,ca stau cu baietelul meu si nu lucrez,dar asta nu scuza indopatul asta fara noima.
Asa ca fetelor,am nevoie de ajutor,de colege de suferinta pe drumul pe care vreau sa apuc.De maine vreau sa tin daneza,vreau sa incep cu un regim care sa imi spuna exact ce sa mananc pentru inceput si cu care sa slabesc cateva kg repede,ca sa fiu motivata in continuare.Apoi am sa continui cu Montignac sau WW..Ideal ar fi fost de luni,dar ma cunosc daca zic ca o sa incep de luni o sa mai pun un kil weekendul asta.Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Cine mi se mai alatura?Cine vrea sa tina daneza cu mine?Haideti fetelor!!

Clara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna Clara!Sunt alaturi de tine,desi nu tin dieta daneza,mi se pare prea restrictiva,trebui sa mai rantai ceva intre mese(fructe).Eu nu tin o dieta anume,am incercat prea multe si nu merg.Eu de exemplu maninc asa:D-fructe,P-mincare de legume,indiferent care,fara ulei,cartofi,fasole uscata.Si cu o bucatica mica de carne,pui,peste sau orice am chef dar slaba,fiarta,la cuptor sau la gratar,plus o salata.S-se maninca cam la fel cu prinzul,dar eu am renuntat la carne la masa de seara.Nu slabesc foarte repede si mult,1kg pe saptamina,dar imi este suficient,am 60kg la 165cm.Obiectivul meu,55kg.Succes,indiferent ce dieta alegi si nu esti singura,suntem impreuna!Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Promit ca intru in fiecare zi pe acest forum si o sa ne sustinem reciproc,ok?Si sa ne povestim cam cum a decurs ziua respectiva si ce meniu am avut,ok?Inca o data,numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Vino la Montignac cu incredere, suntem acolo multe fete sa te ajutam si sustinem.
Si cu Monti ai sa slabesti destul de repede pt ca ai un numar mai mare de kilograme. Deci eu zic ca dai sigur vreo 2 kile in prima saptamana daca tii regimul asa cum e el, fara nici o abatere. Incearca si ai sa vezi ca vei fi foarte multumita de rezultate. Si te vei simti f bine, adik energica, nu lesinata ca atunci cand tii un regim din ala foarte drastic. In plus, se reduce celulita considerabil, eu mereu realizez asta dupa vreo 2 luni de Monti fara abateri mari. Si totusi, o mai iau si prin balarii si apoi imi pare rau. Si eu vreau sa slabesc macar vreo 5 kilograme intr-o luna, adik pana la nunta mea, deci hai la sustinere in grup.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

vreau si eu daneza, dar de luni

zilele astea trag pe citrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

clara, eu tocmai am terminat de tinut dieta daneza. e a 3-a oara, am mai tinut-o, la intervale de 1-2 ani, atunci cand am avut nevoie. e mai severa, dar mie personal mi se pare cea mai eficienta. am slabit de fiecare data 4-5 kg, sotul meu 6 kg., dar stiu persoane care au slabit chiar mai mult. la mine functioneaza numai tipul asta de diete restrictive, daca sunt mai ingaduitoare, eu cad repede "in pacat". la inceput e mai greu, apoi dupa primele zile ti se obisnuieste organismul cu regimul asta si aproape ca uiti ca trebuie sa mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Initial creeata de clara25
Hotarata tare incep un regim proteinic in mai anul asta si dupa trei luni jumate ajung la 71kg(de la 93)..mare greseala regimul asta.Am facut o depresie la sfarsitul lui si iata-ma dupa 4-5 luni cu 14 kg la loc.Mananc de sparg,nu ma mai opresc..cat mai caloric si mai gras cu putinta.
Clara

Clara, ai tinut cumva Atkins? Eu tin atkins de 2 zile, asta este a 3-a zi si am auzit si lucruri bune si rele despre el...Daca poti da-mi si mie, te rog, cateva detalii..Ce s-a intamplat? Ai luat in greutate dupa ce ai intrerupt regimul? Depresia este sigur de la regim?etc....
Multzumesc.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Clara, ce sa spun, vreau sa te incurajez! Eu am sa vin la capatul dietei daneze sa te sustin si sa continui cu un stil de viata sanatos si sa continui slabitul incet si sigur, ca sa nu mai pui inapoi kilograme. Vad ca esti hotarata cu daneza. Ok, nu zic nimic rau, desi eu daca ar fi sa mai tin o dieta, nu as mai tine-o pe asta. Am tinut-o si eu, m-am kinuit ca un caine 2 saptamani, gata sa dau in depresie. Am slabit, dar satisfactia mea a fost dupa ce am reluat un stil mai pasnic de slabit, cu efecte pe termen lung.

Bafta multa, am sa te urmaresc!!!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Clara hai la subiectul "Nou stil de viatza , acolo suntem 3 fete care de luni tinem daneza , ne sustinem reciproc .

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Sunteti foarte dragute..cred ca asta e cheia oricarei diete de succes,sustinerea celorlalti.Pentru ca numai asa motivatia ramane si putem continua.
Allain,esti "un amour de fille" cum zic francezii.Sa mai vii sa ne incurajam una pe alta.
Igireada,dupa dieta daneaza vreau sa tin Monty,dar trebuie sa incep cumva in forta si cu ceva foarte strict,altfel tentatiile ar fi prea mari la inceput(iar Monty e un regim foarte permisiv).
NicoletaB,te astept luni..e adevarat ca e mai bine de luni.Deseara ma duc la restaurant,maine la un party..off..sper sa nu mai pun un kil pana luni.Eu cel mai mult ma ingras inainte de a incepe un regim pentru ca mananc de parca ar fi sfarsitul lumii
Fatima si la mine la fel.Primele cinci zile sunt cele mai grele apoi e mult mai usor.
Miag ,nu nu am tinut Atkins.Am tinut un regim foarte la moda aici,cu preparate proteinice(niste plicuri cu prafuri cu proteine,minerale,vitamine,etc).L-am tinut sub supravegherea unei nutritioniste care mi l-a adaptat in functie de necesitatile mele.Analize,controale periodice si..o caruta de bani(nu spun cat ca vi se face rau si mi-e rusine).Numai ca bineinteles ca la sfarsitul regimului trebuie facuta atentie si reintrodusa mancarea progresiv.Avantajele acestui regim sunt:nu ti-e foame,esti plina de energie,slabesti mult si repede,esti sub control medical strict deci sanatatea nu are de pierdut.Dar ce folos daca la sfarsit m-am reintors la stilul meu vechi de a manca...Depresia a fost din cauza ca am incercat sa le fac pe toate bine,am intins coarda..trebuia sa ma opresc atunci cand simteam ca nu mai pot.
Roxana1974,sincer am invatat totusi un lucru din experienta mea cu regimurile sa nu intind coarda.Cand simti ca nu ti-e bine si ca nu mai poti te opresti.Prefer sa fiu grasa decat sa ajung la psihiatru(ca am fost la un pas).
Sigrid,eu am mai fost pe la subiectul asta cand erai tu cea care l-a initiat,dar degeaba..Am sa vin de luni alaturi de voi.Impreuna vom reusi!

Clara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hihi Clara, io de ambitzie nu m-am oprit. Mi-era jena, ma apucasem de dieta daneza si stia toata lumea, nu stiam ce sa ma fac, cum sa le spun ca io nu mai pot...si de-asta am tinut-o 2 sapt, de rusine...abia am astepta sa se termine...si sa mananc sanatos si cu cap si sa slabesc in continuare :)

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput