Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 8

ninocikap spune:
Ellinia eu i-am dat , e adevarat doar o data, si cascaval... si asta i-a placut mult... ii mai dau sa guste si din ciorbita noastra, nu din cea de porc, si e foarte incantat....i-am facut o data la supita lui si galuste din galbenus si gris... ii mai fac cateodata mamaligutza mai moale cu branzica si un pic de unt sau de smantana... maslinele eventual daca sunt sarate le pui la desarat..
si noi am fost ieri afara, pentru ca a trebuit sa mergem la doctor si apoi ne-am mai si plimbat putin ca era tare incantat ca am iesit... si am prins o perioada cand era si soare... si era chiar placut.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

ionela_r spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaa
Am intrat sa va salutam mamicilor si sa -i pe bebelusi.
Dora este foarte matinala, se trezeste la 6.30 (il petrece pe tati la serviciu). Acum ne pregatim de culcare.
AncaMihaela cum se simte Ema?
Revenim mai tarziu.
Pupici
Ionela si Dora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

ionela_r spune:
"La multi ani!" tuturor bebelusilor sarbatoriti azi.
Ionela si Dora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

ako spune:
ave voua si urmasilor vostri!..:)
ups. iar e vineri. trece ingrozitor de rapid timpul... presupun, ca si la voi e la fel.
pamatufii sunt ok, mai nou, ambii se deplaseaza prin camera cu tot cu tzarcuri. si, evident, sunt incantati la maximum. papa la fel de bine. sper sa o tina tot asa. ieri li s'a introdus si sfecla rosie in piureul de legume(telina, patrunjel, conopida, cartof, morcov si carnita/ou/ . seara, dupa cei 250 ml de laptik fac galagie..parca ar mai vrea...dar, totusi........:)
lui kitzkotzel i'am akizitionat ortezele. soricelul meu incaltat le suporta doar noaptea. cu ele nu poate, inca pasi...dar, la cat e de perseverent, probabil va trece si peste acest simplu impediment. cu bomflica duc adevarate lupte. are o putere, mama mia....sunt muscata si am si vanatai pe mana...cica sa nu musti mana care te hraneste...hait!...:))
in plus, sunt amorezati amandoi de actuala bona. scot niste kiote cand o vad. desi, bona se fofileaza de la kestiuni practice, totusi faptul ca pamatufii se simt bine cu ea, ma fac sa inkid okii....confortul lor..mai presus de orice..:)
a propos...mamele de baietzi..i'ati decalotat?
pupikuri pe nasukuri
ako&darian+rares

ocrainic spune:
Of ce suparata sunt, va scrisesem mult mult de tot si nu-s ce s-a intimplat si hop...a disparut tot!!! Asa ca de acum am sa scriu fragmentat.
Deci...sorry ca am lipsit la apelul vostru de ieri, dar pe cind am vazut cu ce va ocupati voi pe acolo era de mult noapte la voi! Asa ca strig si eu tare PREZENT de aici de la capatul lumii!
http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

cenia spune:
Ce ma bucur cind citesc ce mai fac micutii! Si zic: uite ca si al meu strimba din nas, si al meu escaladeaza si al meu face primii pasi nesustinut( desi zicea cineva: lasa ca dupa ce o sa scape la picioare nu mai ai treaba cu el!!!). Si eu ma gindesc cu disperare ca e mai bine asa in premergator, fiindca e ancorat bine, nu ajunge chiar in toate dulapurile si ma pot misca lejer sa mai fac cite ceva prin bucatarie!
asa fluctuatii la mincare are si David al meu: uneori maninca f bine un castronel plin cu mincare uneori nu vrea. trebuie sa abordez urmatoarea stratagema: ii pun mai multe jucarii(de fapt diverse obiecte din bucatarie) ca e plictisit de jucarioarele lui, pe masuta lui, el le arunca le baga in gura trebuie sa i le ridic(doar mami are spate de fier!!)si tot ii mai indes lingurita in gurita si tot asa. apoi la jumatatea castronelului schimbam, se plictiseste: dam drumul la centura de siguranta, ne rasucim, stam in picioare si mami face echilibristica: cu o min a tine davidu cu una lingurita cu picoarul scaunelul!
gata plinge: plec
va las
ce ziceti de mos craciun?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=116c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

ellinia spune:
Cenia, e frumusel "Craciunelul" tau!
Ocrainic, te asteptam cu vesti!
Ako, eu nu am de gand sa-l decalotez pe Stefan. Noi mergem pe principiul ca stie ea natura ce face. Plus ca este si o operatiune foarte dureroasa pentru ei, saracii si nu vreau sa-l chinui. Sunt mamici care spun ca dupa decalotare nu mai au probleme, nu mai fac fimoze, ca e mai igienic, etc. Dar eu tot la ideea mea raman.
Ninocikap, eu i-am dat demult cascaval lui Stefan. Atunci cand e de abia cumparat doar, ii pun in piureul de cartofi cu ou. Si supa de galuste, si ciorbita. Mamaliga o mananca doar asa goala , nu-i place combinata cu branza, eventual cu peste la gratar. Am incercat mai demult sa-i dau paste cu branza si nu i-au placut, am sa mai incerc iarasi. M-am uitat si printr-o carticica pe care o am si nu-mi place ca foarte multe retete sunt cu faina rumenita in unt. Nu prea pricep eu care-i chestia cu faina asta rumenita, poate are vreun rol special si nu stiu eu? Ca eu nu i-as da lui Stefan, in nici intr-un caz. Voi stiti ceva despre faina asta rumenita, ca prea o intalnesc des.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ninocikap spune:
Ellinia eu stiu de faina rumenita de la soacra-mea... asa se dadea inainte... nici eu nu i-am dat lui ALex.. desi mi-a mai zis de cateva ori.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

alessia105 spune:
neatza fete dragi....
2 VINNNNNNNNNNNNNNNNN dar am mai lasat timp ptr toate mamicile sa se adune mai ales ca suntem pe mai multe meridiane
Prezenta la ora 12.00(ora Ro)
- HIRORAL
- ELLIANA
- IONELA_R
- NINOCIKAP
- MAMACITA
- GILIUTZA
- LIGIA_13
- AKO
- DARIAEVELIN
- LOREEN
- DANUTA_T
- GABRIANAH
- CENIA
- RROX3
- ADSEANA
- ALESSIA105
- CARMENDUTA2003
- ADELA 20
- ZUZUNAKI
- LORELAI
- ANCA MICAELA
- AN-K
- VALENKA
- ANA 71
- OCRAINIC
Absente motivate Andira( azi are liber de la servici) , Danna_J
( care e ffffff ocupata cu renovarile dar stiu ca ne citeste cu drag
), Rp
(plecata la mama ei)
Am pe cineva care va pupa dulce pe toate si care a spus prezent pe Messenger si care va scrie curand.....o asteptam cu mare drag inapoi
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

ocrainic spune:
Hei fetele, sa va mai raspund, dar sa vad ce-si mai aminteste mintea mea obosita, caci de dimineata de cind v-am citit si pina acum cind raspund au trecut vreo 10 ore.
Alessia - esti o grozava, esti sarea si piperul acestui topic! Eu una iti citesc cu mult mult drag mesajele dragute. Si nu se putea sa nu-l vad si eu din nou pe micul tau detectiv. Ce scump infuleca el din prji, si vind te gindesti ca mototolul meu daca ii dai mincare in minuta, el se joaca, habar nu are cum sa o duca la gurita, chiar daca ii arat eu!!!
Dana_J - cum merge renovarea? Alessia trasmitei tu pupici dragutei Dana si minunicii Sara, pe care am mai vazut-o eu in pozele tale, si care e o frumoasa...
Hiroral - ce frumusica s-a facut Karen, eu o scumpa foc cu ochisorii ei de la taticul! Ce ma bucur ca ai reinceput sa scri, chiar ma intrebasem c emai e p ela voi. Tu mergi la servici? Karen la gradi?
Adela - si eu as vrea 3 bebei. Deocamdata sa ne hotarim cind sa vina nr 2 si dupa mai vedem. Initial am zis ca daca e tot baiat, parca m-as "risca" si la al treilea.
Rrox - ce-mi place cum povestesti tu de Ioana, parca o vad. Si pe mine ma fascineaza sa stau linga David sa ma uit cum exploreaza cu minutele lui grasune. Le-am admirat pe frumoasele tale in pozele mai recente. Sunt minunate. Ma bucur ca ti-au placut pozicile noastre. E intr-adevar o minune sa ai curticica ta, cit de mica si sa poti iesi la aer chiar daca nu pleci de acasa. Iar cu vara asta minunata, de care avem parte, chiar e o mare bucurie ca o avem! Nu-mi dai pe PM adresa ta de email, caci vroiam sa-ti trimit niste articole despre avian flu, caci tu pomenisesi de turcia. Am incercat la adresa de und eimi scrisesesi tu odata, dar nu mai merge.
Mamacita - ma tot gindesc cum mai rezisti tu! Lasa ca isi regleaza in curind somnul si insomniacul tau! Pupici. Era sa uit, am pus semnatura noua, acolo sunt noile pozici, sper sa mearga!
Carmenduta - nu pot sa cred cum de am scapat pozicile tale pina acum. Ce copil frumos poti sa ai!!! Stii, si eu am visat intotdeauna sa am un copil blond, dar cum sa iasa asa din doi parintibruneti, bruneti!?
Anca Micaela - mi se rupe sufletul prin cite a trecut micul sufletel! Doamne ajuta ca s esimte mai bine. Ca si rrox, sa stii ca si eu votez tot pt pozica in care ii faceti cu minuta lui tati! Sunteti 2 frumoase!
Lorelai - sa stii ca aceeasi problema am avut-o si o am pe aici. Nu exista ceaiuri de bebei. Daca intrebi pe cineva de asa ceva, se uita la tine ca la OZN. Ceai?????? Problema mea e ca David in continuare refuza apa si sucul de fructe. Asa ca noi pe linga lapte nu prea bem nimic altceva. Am incercat variante si variante si nimic, fara succes.
Loreen - si eu am vazut fetitele tale fff frumoase!!!
http://community.webshots.com/user/dcrainic