Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 25
Giova spune:
Salutare, salutare!!!!
Gata am calculatorul meu. Ieri a instalat Clau toate chestiile -programele pe el, si gata. Acum ne batem pe el, cine ajunge primul. EU!!!
Am vb. cu preotul pt. botez, pe 29 aprilie si in acelasi timp si pt. nunta. Acum trebuie sa mearga mama la catedrala, sper sa mai fie liber pe 19 aug. ca, cica e cam tarziu. Doamne ajuta!!!
Macar avem un preot de "gasca", care nu a comentat ca il botezam asa tarziu si ca are nume strain.Inca din contra, a linistit-o pe mama in privinta ca nu poti sa iesi din casa daca n-ai slujba facuta. A zis ca nu o mai fac multi si putem iesi linistit ca nu se intampla nimic.
Krelia, cred ca preotul asta ar fi pe placul tau. Fa in Alba Iulia cununia religioasa.
Referitor la servetele, eu folosesc Zewa-Softis si sunt tare multumita.
Am o veste proasta: acum 2 zile, am incercat sa-mi pun inelul meu frumos de logodna pe deget si sufletul, de abia a intrat. .
Oare se poate largi? Unde sa-l duc, ca mi-e frica sa nu-mi fure diamantul astia. Nu prea am incredere in bijutierii de la noi!!!
Ce bine ca nu ne-am luat verighete inainte.
Nu mi se par umflate mainile, dar cine stie.
Mai incerc eu, ca trebuie sa-si revina. Nu e posibil, ca o sarcina sa-ti ingroase degetele.
In rest suntem bine, au inceput nopti albe, in sensul ca stam cate 2/3 ore pe noapte trezi si plangem, din cauza colicilor.
De mine e bine, ca dorm pana la pranz cu bebe, dar Clau e zoobie si nici nu vrea sa mearga in cealalata camera sa doarma.
Scriu mai tarziu, acum vreau sa citesc ce ati mai scris si sa pun niste poze cu bebele nostru, ieri a facut 3 sapt.!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
BraveGirl spune:
Fetele ..sa va povestesc ca rad de una singura in casa...Mi-am amintit ca al meu sot s-a inscris pe DC cu mult timp inaintea mea...si ce-mi vine mie azi: dau o cautare sa vad ce a scris pana acum.Si-mi apare un singur subiect: MASINA DE FACUT PAINE...tare nu? Am ramas dezamagita cand am vazut ca nu are decat 4 mesaje , asa ca de plictiseala dau sa vad profilul lui scris in 2004.Si ce credeti ca vad ca a scris la stare civila? INCATUSAT....auzi la el...de zici ca l-am obligat eu sa renunte la libertatea lui...ce bataita merita.
Corina
Albumul meu
ralnied1 spune:
Salutare, Giova!!!
Stii ceva? Uite, acum 1 an si ceva, cand am luat noi verighetele, tipa de la magazinul respectiv, vazand ca a mea era un picut (doar un pic) mai larga (eu avand maini mici si degete subtirele), a spus ca e mai bine asa, sa fie mai larga. Pentru ca in momentul in care voi fi gravida, sigur se va mai umfla mana, deci verigheta ma va strange... Poate, dupa un timp, o sa-ti vina iar inelul cum trebuie...
Si uite, gravida nu am fost inca, dar verigheta e numai buna acum... Cred ca si de la frig. Pentru ca mie mi se mai umfla mainile cand trec de la frig la cald... Dar nu tot timpul...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Giova spune:
Super tare faza Corina!!!
Raluca, ai dreptate, stiam ca se umfla mainile cand esti , ale mele in ultimele 2 sapt. s-au umflat, dar ma asteptam ca la 3 sapt. dupa nastere sa-si fi revenit.
Nu le vad umflate, dar tot sunt putin, ddaca inelul intra cu greu.
Poze noi cu Marco: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioana14nemes/album?.dir=649e
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
ralnied1 spune:
Am impresia ca sunt prima de pe aici care vede pozele cu bebe Marco... Ce ma bucur! Inaintea tuturor!!!
Mai, pe zi ce trece e tot mai scumpel...
Giova, sa-ti spun drept, cred ca si eu as dormi super acolo unde face Marco nani... (Cam asa un culcus am si eu la pieptul sotiorului)
Auzi, dar de ce sta cu gura asa larg deschisa in poza aia cu mingile??? Ma refer la prima din ele...
Numai 5 sunt??? Si eu care abia ma asezasem mai bine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
moko spune:
cat de dulce e bb-ul tau, giova!!! sa-ti traiasca si sa-ti dea numai bucurii!!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1
moko spune:
quote:
Originally posted by Danutza_s
buna....din nou...
moko, ce ma bucur ca mai e cineva care mai stie despre restaurantele din alexandria....pai nunta mea o sa fie la R Bulevard sus...a fost singura optiune...nu sunt eu f incantata dar n-am ce face...dar l-au renovat acum si arata bine innauntru...mi-au zis ca pot ei sa mi-l aranjeze cu baloane (2 mil lei)si arata frumos ca am vazut la o alta nunta + huse scaune (cik anu` asta a fost 30.000/scaun) meniul cam in jur de 700.000 - 750.000 maxim fara bautura(doar apa minerala inclusa)si tortul inclus
..eu am plans o saptamana dupa Rosu,dar aveau in oct 2005 liber doar pe 5 si 12 august, in post si nu am vrut, desi puteam isa aramjam la biserica(aici era 950.000 doar mancarea)....si oricum au fost cam nesimtiti, adik ne-au zis ca pt 120 - 140 de persoane nici nu se deranjeaza sa imi faca nunta sambata seara...poate duminica....apoi a urmat "Mara" care e absolut superb. L-am vazut aranjat pt nunta cu baloane cu mese ....absolut tot - 1.100.000 de persoana si la 1.350.000 iti faceau si cu baloane + jumbo mare . dar la fel nu mai aveau liber nici macar duminica.......
Danutza
eu nu am mai fost de mult in bulevard...sa tot fi trecut vreo 7 ani, dar, tinand cont de oferta din alexandria si de pret, zic ca e ok!!vara trecuta am fost la 2 nunti acolo(una la potcoava si una la intim- apropo, intim-ul s-a renovat si arata super-bine, mai ales decorat pentru nunta, acolo ai incercat??)Ce nu mi-a placut nici intr-un loc nici in celalalt a fost muzica(pauze dese si luuuuuuuungi, manele 70% din timp, dedicatii de prost gust...imagineaza-ti "ploaia" lui Cargo lalaita de un individ tuciuriu si mustacios) Tu ai gasit ceva convenabil acolo sau optezi pentru dj?
in alta ordine de idei, noi am preferat sa caram juamtate dininvitati in Bucuresti pentru ca noi nu am fi putut sta acolo sa organizam totul din cauza serviciului iubitului meu(ca eu am tota vara libera-avantajul de a lucra in invatamant!!!) si nici nu am avut incredere in altcineva ( a se citi socrii) ca sa le las mana libera...cu atat mai mult cu cat toti banutii investiti sunt ai nostrii( si ai bancii, of course)
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1
Danutza_s spune:
moko, la intim era ocupat...se pare ca eu m-am trezit cam tarziu in octombrie 2005 sa caut restaurante....cu muzik am aranjat...am gasit o formatie de acolo...am inclinat la un moment dat si spre DJ, dar dar lumea de acolo nu-i obisnuita cu computadorul la nunti...asa ca am ales formatia. ne ia 22 mil. am ascultat-o si aici in Buc la o nunta...mie mi-au placut rau de tot cum canta la nunti (ei mai canta si la pizza inter,seara, dar "show-ul" de acolo nu se compara cu ce am vazut eu la nunta)...adik canta de toate, sunt 4 baieti, nu`s tuciurii, sunt imbracati misto si le-am zis ca o sa ma uit pe repertoriul lor sa le zic cam ce vreau eu...nici eu nu vreau manele multe..asa vreo 5-6 ...sper ca lumea de acolo sa nu fie asa de impatimita dupa manele... ...
eu sunt din alexandria,puiutu` e din bucuresti, dar din partea lui vin f putini la nunta (are o familie micutza)+ colegii, care au masini, asa ca au cu ce sa se deplaseze 86 de km . ai mei ne ajuta si ei (desi puiut` zice ca vrea sa facem noi singuri)....dar cum eu sunt inca finantata de ai mei...deh, studentia asta....eu zic ca e mai bine asa...dar pana acum numai noi 2 ne-am ocupat de toate...ai mei nu s-au bagat in deciziile noastre...mai ramane sa aranjam la catedrala, dc nu m-am trezit cam tarziu si in leg cu biserica ....
distractie placuta diseara...for all....ca doar e sambata seara...
bye
Bee spune:
Buna fetele.
Eu, colega de grupa cu Giova la mamici, nu prea am deloc timp de citit, de internet.
In schimb azi mi-am facut timp sa alerg dupa cai verzi: rochia de mireasa! Si ce-am vazut la Christian Philippe? O rochita minunata, aveam masura mea si-mi venea superb! Trebuie spus ca eu sunt nitel cam pieptoasa la ora actuala, daca tot alaptez, deci am avut maaare noroc. Singurul model care mi-ar fi placut din tot magazinul, exista pe masura mea!. INtrebarea ar fi, daca am sanse la targ de vreo reducere! Adica ce sansa am sa gasesc aceeasi rochita la un pret mai mic? Sau sunt sanse sa am ce alege la targ, sub 10 milioane si vreo masura mai mare sa pot proba si eu? ca daca ma duc si eu ca omul si ei au de probat doar 36-38, ce ma fac? Rochita mea in cauza, era 8 mil jumate.
Asa ca pe lista, am bifat, restaurantul, nasii, Biserica (botezul la ora 12, cununia la 17.30), o potentiala rochita si urmeaza invitatiile.
INtrebare! Si-a facut cineva comanda la invitatii pe net? Ca nu am timp de alergat si am vazut ceva ce mi-ar conveni! Sfatuiti-ma! Promit ca maine sa reusesc sa citesc ce scrieti! Pt luni.....nu mai garantez, ca suntetzi miresici vorbarete!
krelia spune:
mi-am luat zeva perfume...una porkeria (pentru mine, in starea asta, ca ele..o fi bune, in general)...parfumata...am zis io ca o fi acelasi cu zevasoftis...ca nah...e zeva....da'...de unde...ca tot ma irita la nasuc...maine...dau sarcina...sa-mi caute softis
Gio, exista un fel de tulumba, ca o teava (plina) pe care se pune inelul si cu un alt instrument..care practic preseaza acea teava, iti alrgeste inelul..asa ca...se poate...numai ca..vorba lu' ralnied..mai asteapta si tu otzara..poate isi revine...degetu'
V-am pupalit,
A voastra mucosita si cu dureri di cap....
krelia
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006