Miresele anului 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by elara

Pentru acelea dintre voi care aveti parul tuns scurt.

Si pt cele care au mustata si barba...
http://www.bestwigoutlet.com/_e/gdept/09/Beard_Moustache.htm
aoleu, nu dati !!!!!!!!...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by Danutza_s

Buna fetele....
aseara v-am scris prima data si azi sunt pe listutza....
...mercic frumos...
sa inteleg ca sunsmile va fi nasica virtuala pt a 100 a mireasa inscrisa pe forum ???....
...vreau sa va intreb care dintre voi mai are in vara si nunta si licentza la facultate...spuneti-mi ca nu sunt singura....ca mie mi-e tare frica, ca in loc sa ma gandesc la licentza si la invatat mie imi sta capul numai la nunta, desi nu am inceput cu cautarile si pregatirile deocamdata...ma intreb atunci cat o sa ma mai ocup de facultate ???
va pup....

Danutza

danutza, stai linistita, ca nu esti singura...ai sa te descurci u siguranta.Am inteles ca nunta o vei avea la alexandria..si eu tot acolo ar fi trebuit sa o am , dar am reusit sa-mi convig socrii sa o facem in Bucuresti(si eu si iubitul meu suntem de acolo, dar locuim de multi ani in bucuresti).Sunt totusi curioasa ce restaurant ai ales si ce preturi sunt in alexandria..ca sa ma oftic putin
te pup si spor la pregatiri!!!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moko
In plus, am aflat ca duminica trebuie sa merg la un botez la Restaurant Lebada si nu am habar nici cu ce sa ma imbrac, nici cat sa dam la masa (noi salariu n-am mai luat din decembrie si asteptam data de 1 feb. ca pe painea calda!!!)Voi cam cat credeti ca ar trebui sa planific pentru petrecerea asta?( parintii copiluluii botezat sunt fostii sefi ai iubitului meu, care stiu ca nu stam prea bine financiar acum , dar....nici cu degetu-n ...gura nu putem merge!!!)

Uite, din cauza lui decembrie asta, nici noi nu onoram dubla aniversare a nasilor ( mama si fiu ), cica sunteu "racita rau". Pai zau asa, nasi-nasi, dar ii pun eu sa serbeze enspe mii de zile, la 2-3 saptamani, pe banii nostri ? mai ales acum ? asa ca ... k noi in banii de nunta nu intram ! aia parca nici nu sunt !
si revenind la problema ta: daca nu puteti merge ( k inteleg ca v-au anuntat si destul de tarziu ), cereti-va scuze politicos (asta dc nu vin si ei la nunta, atunci ar cam tb sa mergeti), luati un costumas si niste jucarele... si sa speram ca vor aprecia.
tacamul de botez e cam 600 - 1 milion, depinde de papica si de locatie, ar tb sa acoperiti pretul si dc se poate si ceva in plus "pt copil", per total vreo 100 de ceva... valuta sa fie... euro e foarte apreciat

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Raza, atat iti trebuia...sa te iei de mine..

Vezi, Danutza, ce risc eu pt tine ? Ii zic si eu aligant ca mai rar se tine de atributiuni si gata, mi-o fur ! glumesc... ai fi fost pe lista oricum...
Kreelia, da' mie de ce nu-mi raspunde Ioana ?
briza, om vedea noi cum ne vedem...
Mariana I, incep fetili sa se intereseze mai serios de nunti... au examene ( bafta, fetili !)... eu maine ma duc sa vad ce e cu rochita... ca nu m-a sunat tanti aia.. e drept ca si eu am avut tel inchis, dar orisicat... maine ma duc peste ele !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

of, razuca, suntem aproape siguri ca ei vin la nunta(chiar si daca nu ne ducem noi la botez acum) ..si-n plus, l-au ajutat si l-au inteles pe iubitul meu atunci cand a avut nevoie(el lucra in timpul facultatii si intotdeauna i-au dat libere, etc) asa ca tine de respect si bun simt sa mergem. Ideea e ca stam foarte prost cu banii si tacamul la restaurantul asta e destul de...usturator(in plus nu stiu daca pretul tacamului acopera toate cheltuielile).Ei si-au facut nunta tot acolo si au iesit mult in minus,deci nu fac petrecerea asta ca sa castige ceva...deci nu o sa fie putin suta de...euro, nu?

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moko

of, razuca, suntem aproape siguri ca ei vin la nunta(chiar si daca nu ne ducem noi la botez acum) ..si-n plus, l-au ajutat si l-au inteles pe iubitul meu atunci cand a avut nevoie(el lucra in timpul facultatii si intotdeauna i-au dat libere, etc) asa ca tine de respect si bun simt sa mergem. Ideea e ca stam foarte prost cu banii si tacamul la restaurantul asta e destul de...usturator(in plus nu stiu daca pretul tacamului acopera toate cheltuielile).Ei si-au facut nunta tot acolo si au iesit mult in minus,deci nu fac petrecerea asta ca sa castige ceva...deci nu o sa fie putin suta de...euro, nu?

Inteleg... totusi, daca la nunta si-au furat-o, tb sa se fereasca acum de locul ala... nu, de ce sa fie putin ? ca 100 se da si la nunti !... incearca daca poti sa afli pe cai neortodoxe, cat e tacamul... si mai pui acolo, vreun milion... da' cred ca tot pe acolo ajungi... sa ne zici luni ce-ai facut ! sa stim si noi, ca eu sigur am un botez prin vara...
Va pup, vichend placut !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

buna....din nou...
moko, ce ma bucur ca mai e cineva care mai stie despre restaurantele din alexandria....pai nunta mea o sa fie la R Bulevard sus...a fost singura optiune...nu sunt eu f incantata dar n-am ce face...dar l-au renovat acum si arata bine innauntru...mi-au zis ca pot ei sa mi-l aranjeze cu baloane (2 mil lei)si arata frumos ca am vazut la o alta nunta + huse scaune (cik anu` asta a fost 30.000/scaun) meniul cam in jur de 700.000 - 750.000 maxim fara bautura(doar apa minerala inclusa)si tortul inclus
..eu am plans o saptamana dupa Rosu,dar aveau in oct 2005 liber doar pe 5 si 12 august, in post si nu am vrut, desi puteam sa aramjam la biserica(aici era 950.000 doar mancarea)....si oricum au fost cam nesimtiti, adik ne-au zis ca pt 120 - 140 de persoane nici nu se deranjeaza sa imi faca nunta sambata seara...poate duminica....apoi a urmat "Mara" care e absolut superb. L-am vazut aranjat pt nunta cu baloane cu mese ....absolut tot - 1.100.000 de persoana si la 1.350.000 iti faceau si cu baloane + jumbo mare . dar la fel nu mai aveau liber nici macar duminica.......
celelalte restaurante nici nu m-au interesat....pt ca mai "jos" de Bulevard nu mai acceptam eu...noi am ales sa facem acolo pt ca acolo sunt cele mai multe rude si cunostinte si e mai usor sa aducem 30-40 de persoane de la Buc decat invers....

pupicei...mai vb !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

De ce oare facem petreceri intre noi inainte de a ne marita, inainte de a avea un copil, de ziua nasterii, sau cand ne pensionam? Ce s-ar face multe dintre noi fara surori, confidente, prietene de cumparaturi, de luat masa, de calatorie? Haideti sa ne sarbatorim una pe alta de dragul nostru!
Trimiteti acest e-mail tuturor prietenelor voastre! Daca primiti inapoi doua sau mai multe, sunteti norocoase ca aveti mai mult de o prietena.
Fiti fericite!
Intotdeauna va fi o alta mai frumoasa ca tine.
Una mai desteapta.
Cu o casa mai mare.
Cu o masina mai scumpa.
Cu copii mai buni la scoala.
Cu soti ce repara mai multe in casa.
Asa ca, nu-ti mai bate capul, iubeste-te pe tine, accepta-ti circumstantele.
Gandeste-te:
Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita.
Cea mai apreciata femeie de la serviciu probabil nu poate avea copii.
Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine...dar e singura.
Si vorba spune: "Si unde dragoste nu e, nimic nu e."
Asa ca, inca o data, iubeste-te. Accepta cine esti.
Priveste-te in oglinda dimineata cu un zambet si spune: "Dumnezeu m-a binecuvantat, asa ca nu-mi permit sa fiu stresata. Si m-am saturat sa fiu dezamagita."
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample. Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Fiti binecuvantate, doamnelor, si trimiteti aceste randuri ca sa usurati inima altor femei.

"Pentru lumea larga, tu esti doar o singura persoana, dar tu poti insemna o intreaga lume pentru cineva anume."

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

[quote]Originally posted by Raza de soare

Vezi, , ce risc eu pt tine ? Ii zic si eu aligant ca mai rar se tine de atributiuni si gata, mi-o fur ! glumesc... ai fi fost pe lista oricum...

. .. . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

fetelor, pe toate ca plec acasa! vechend placut!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput