Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
pe aici nu prea se obisnuieste sa mergi imbracata la civila, in rokie de mireasa (daca gresesc, corectati-ma)
Asa e !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ciciep spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
salutare la toate fetili! bey nene ce logoree aveti!!!!!
elara, foarte frumoasa rochita! asa umflatica mi-o doresc si eu! sunt un pic cam dar eu intotdeauna am visat la o rochie din aceea ca in filmul ala celebru "pe aripile vantului", sa nu mai poata sta nimeni langa mine .
mey, fetelor voi ma speriati rau cu programarile la primarie. adica a ajuns asa de rau, sa nu te mai poti programa cand vrei tu decat cu pile????? pe mine nu m-ar fi deranjat sa fac cununia vinerea inaintea nuntii, dar al meu iubit nici nu vrea sa auda. zice ca vrea totul intr-o zi sa scape de tot odata! noi aparatinem de primaria sectorului 2! stiti ceva chestii naspa si despre asta?????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Salutari pe ziua de azi!
Si eu ma gandeam acelasi lucru: sa facem civila in joia sau vinerea dinaintea zilei Z, dar depinde la cat o sa programam biserica...Dupa cate vad, multe aveti aceleasi planuri, asa ca va dati seama ce-ar fi sa fie ai multe programari pt zilele alea decat pt sambata...
Emily, si noi tot la sectorul 2 o sa facem. Auzisem anul trecut ca pe 20 august au fost vreo 2000 si ceva de cununi!!! Va dati seama!!! Si cica ar fi mutat astia Starea Civila inapoi in cladirea aia urata de pe str. Olari...si eu care voiam sa fie acolo la Obor ca e asa frumoos...
NicoletaB spune:
Eu una m-am dus luni (pe 23 ianuarie) si nu am mai gasit ora dorita si nici pe langa ...ori era prea tarziu..ori prea devreme cu 2-3 ore... Asa ca am ales mai devreme....Dar acum ma streseaza ora la care vom merge la civila...
Ai nunta pe 29 iulie si te-ai dus de pe acum la starea civila?
la ce sector vei avea casatoria?
SimRam spune:
quote:
Concluzie: eu voi fi cea mai odihnita...
Daca zici tuPe mine numai gandu ca sunt treaza de la ora 8 m-ar obosi...oricum este un program foarte incarcat pentru mire, cu ce ti-a gresit? ...just kidding
andreea_trend spune:
... si eu tot la sect 2 merg.... si am auzit tot asa ca acolo sunt cele mai multe nunti... si ca e o bataie...
Nunta noastra
Poze
kateryna spune:
Uffa, ce bine ca am scapat de aceasta parte a nuntii. Sunt deja doamna cu acte, asa ca acum imi ramane doar nunta de organizat.
Apropo de organizat.
Intrebare ptr fetele care nu apeleaza la o firma ptr aranjatul localului: Voi o sa va rezervati timp si pentru mers la restaurant ca sa aranjati sala si sa puneti la punct ultimele detalii? Daca da, cum o sa procedati?
Nunta noastra
jesia spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Uffa, ce bine ca am scapat de aceasta parte a nuntii. Sunt deja doamna cu acte, asa ca acum imi ramane doar nunta de organizat.
Apropo de organizat.
Intrebare ptr fetele care nu apeleaza la o firma ptr aranjatul localului: Voi o sa va rezervati timp si pentru mers la restaurant ca sa aranjati sala si sa puneti la punct ultimele detalii? Daca da, cum o sa procedati?
La noi restaurantul se ocupa de aranjatul salii...intr-adevar e in colaborare cu o firma din asta
krelia spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
... si eu tot la sect 2 merg.... si am auzit tot asa ca acolo sunt cele mai multe nunti... si ca e o bataie...
well...sa stii ca si la 3 e la fel...si la 5, si la 6...sa nu mai zic la 1...uite, kiar nu imi aduc aminte de vreo miresica sa fi avut la sect. 4.....
..nu stiu daca la 2 sunt cele mai multe nunti....dimpotriva, as putea spune ca la 3...avand in vedere ca e un sector foarte mare...insa, oricum ar fi....la majoritatea e bataie..repet..pe ziua de sambata, pana in ora 1, max.2
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Apropo de organizat.
Din pacate va trebui sa ma multumesc cu surorile mele, in care trebuie sa am incredere pt ultimele detalii in ce priveste sala. Eu de la 9 la 10 am examen, aoi fuga la coafor, machiaj si alte alea...si la 2 jumate trebuie sa fiu gata ca vineiubi dupa mine. Asa ca eu nu o sa am timp, dar surorile mele da, si inca cateva prietene care au spus ca se vor ocupa de asta. Sper sa fie totul OK. Oricum eu o sa dai indicatii vineri, la fata locului, si sambata prin telefon.
10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE
elara spune:
Nico, eu vorbeam de biserica. Fiindca Voicu intrebase cand as mearga la biserica.
La starea civila inca nu m-am dus. Dar incercam si noi sa rezolvam ceva...as vrea sa fim primii, daca se poate.
Ai putea sa imi mai dai si mie indicativul de la invitatie? Ca nu mai stiu undE ai postat tu linkul...
Si nici linkul nu il mai am acum.......Dar cand am intrebat...aveam pagian de net (cu invitatiile) deschisa...O sa caut pe la History.
quote:
Originally posted by NicoletaB
Eu una m-am dus luni (pe 23 ianuarie) si nu am mai gasit ora dorita si nici pe langa ...ori era prea tarziu..ori prea devreme cu 2-3 ore... Asa ca am ales mai devreme....Dar acum ma streseaza ora la care vom merge la civila...
Ai nunta pe 29 iulie si te-ai dus de pe acum la starea civila?
la ce sector vei avea casatoria?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca