Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DAdria spune:

Va mai deranjez c-o intrebare: cum se obtine contul de album? Ca vreau si eu! Sau mai am de "muncit" la trimis mesaje pana sa am dreptul la unul?
Va pup, Adria!
Succes la slabit in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Tanti Nuti:
Buna fetele,
Sunt si eu pe aici, colega de dieta cu voi asa ca nu v-am parasit. Azi am inceput o alta tura de carne si imi convine ca branza m-a terminat Si ca sa va dau un impuls, cat credeti ca arata cantarul de dimineata 101.4kg. Sune fericita!!!
A inceput sa se observe vizibil pe ici pe colea si asta imi da curaj sa merg inainte.
Pana la 80 e cale lunga...
Deci, sunt alaturi de voi si impreuna vom reusi sa dam jos suncile!
Va pupa mama pe toate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by asi

Eu am terminat regimul.Am ajuns la 58 de kg si gata nu il mai tin.
Astept sa treaca iarna si apoi om mai vedea.
Succes!

OK, asi, cum vrei! Iti dorim numai bine in continuare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Eu nu pot tin cura de slabire pe frigul asta ca ma imbolnavesc.Mai astept putin si o sa revin cu dieta.
Succes!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

off-topic:Baaaaa,io nu ma cert cu nimeni!Imi pare rau daca asa a sunat!...Nici dadacita nu-mi place sa fiu,tre' sa recunosc,insa de aici pana la cearta....
E eee,si azi e zi de carne si am in menu...mici!Dupa zilele de branza,or sa fie o adevarata binecuvantare!In rest,mai am niste burgeri de curcan fara grasime pe care-i fac la cuptor,sunca tot de curcan la fel,slaba,o sa mai bag niste ton cu lamaie,pulpe facute-n folie de aluminiu cu condimente si nu mai stiu...Aaaa,o prietena care tine acelasi regim a facut piftie,numai cu carne,fara sa puna legume la fiert.E ok???
Si cam atat!Spor la subtiat!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

A mai trecut o zi !Am fost ff cuminte am mincat numai ce trebuie .
Ranlied,si zici ca nu e voie fibrobar...tocmai ma gindisem sa-mi cumpar .Asta , miine sint la legume-fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by DAdria

Va mai deranjez c-o intrebare: cum se obtine contul de album? Ca vreau si eu! Sau mai am de "muncit" la trimis mesaje pana sa am dreptul la unul?
Va pup, Adria!
Succes la slabit in continuare!

Te sfatuiesc sa nu-ti bati capul cu albumul de la forum,pentru ca nu prea functioneaza.Mai bine-ti faci pe un site gen yahoo! sau webshots,cum avem majoritatea si-ti atasezi linkul la semnatur!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara buna seara,
astazi a fost a 4 zi de dieta - din nou lactate.
Sunt ok ... inca nu am murit , cantarul ma incanta pe zi ce trece, deja am inceput sa depasesc si fazale de foame neintrerupta. Cel mai mult m-a bucurat faptul ca nu am poftit la ceea ce se manca in jurul meu.

ralnied1 eu zic sa trecem doar rezultatele saptamanale. Oricum eu notez si pe tabelashul facut de mine ... si o fac zilnic.
Deci te anunt eu ... pe luni cat sa treci in dreptul meu, ok? Merci.

quote:
uite,treaba cu tensiunea e un prim indiciu ca disocierea asta nu prea e sanatoasa.

brendamitran stai linistita ca nu din cauza dietei am avut probleme cu tensiunea. Si daca mai auzeam pe vre-una care tzine acest regim ca ar fi avut probleme cu tensiunea ... tot nu mi-as fi facut griji. La mine a fost pe baza nervoasa ... a coincis cu o faza mai nasoala la servici ... si normal ... corpul meu a reactionat ca atare.
Daca era de la dieta ... mai aveam si azi probleme.

P.S. si asta asa ca o spovada ... azi am bagat un calup de branza dulce, dar n-am rezistat tentatiei ... si am frecat-o cu un ou crud si am pus o linguritza de zahar. Abatere 5%.
Spor la slabit.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Buna fetelor!
Sunt bucuroasa deoarece am slabit 3.5 kg .Si totul s-a petrecut f repede .Am tinut 1-1-1 fara nici o abatere si mie- mi se pare cel mai bun .In cazul meu este perfect ,ma simt si f bine si o sa merg inainte .
Beau f multa apa plata 3.5l/zi.
Revin cind mai am alte noutati.
Va doresc mult succes si voua .
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu dupa 10 zile de 2-2-2 am slabit numai un kg. Nu stiu ce sa ma fac, serile nu mananc nimic si tot nu slabesc. Continui dar n-am nici o motivatie.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Bravo eve!
ralnied merci de info cu billa.Duminica sau maine am sa caut si sper sa gasesc in tot iasul acesta.Cat ai slabit,te ai mai cantarit.eu tind spre 60,dar luni dau raportul.
Va pup si spor la slabit!

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput