Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai 2 pe saptamana? E mult......ai grija mare....macar bei multe lichide?

BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor.
dupa cum v-ati obisnuit ... intru numai seara sa dau un scurt raport:
azi ziua 3 - fructe si legume. Am bagat salata la greu (varza, castravete, rosie, ardei, praz), fructe si morcovi cruzi. Nu am avut timp de gatit ... asa ca la mine a fost o zi de crudităti.

ralnied1 merci de intrebare. DA. Azi sunt bine. Chiar am avut o tensiune de aviator 123/88. Nu stiu zau ce m-a apucat ieri.
Io sincer nu stiu ce sa zic ... cantarul meu arata deja 66,5 kg ... si asta doar dupa 3 zile, de fapt doua ca de cantarit o fac dimineata. Ce ziceti? Le trecem la catastif sau le voi lua curand inapoi? La voi cum fu prima saptamana?
Claudia stiu ca nu e bun alcoolul in dieta ... dar ce era sa fac? La ora 21 seara sa mai fi baut cafea? Trebuia sa-i dau cu ceva in cap tensiunii ... simteam ca-mi sparge timpanul. Si nici nu am abuzat ... doar un pahar si jumatate. dar in 10 minute ... am fost

Maine trec din nou la lactate ... mai aman faza cu disociat pe mese pentru cand o sa am timp mai mult ... saptamana asta sunt ffff incarcata la servici si nu am timp de nimic, bucuroasa sunt daca ma pot tine de dieta si de apa ... apropos azi nu am baut decat un 1. Nasol.

Spor la slabit si sa auzim numai de kg lipsa.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Din experienta mea (lipsa) cu regimurile de slabire stiu ca la-nceput pierzi mai rapid tocmai pentru ca-ti schimbi brusc obisnuintele alimentare,si-apoi,odata ce organismul se acomodeaza cu schimbarile scaderea in greutate devine mai lenta.....Cat despre apa,cred ca e unul dintre principiile esentiale ale dietei,nu?Stiu si eu sa citesc si fac ce pot...
Ai si ceva sfaturi cu rezultate concrete?

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Veve

quote:
Originally posted by brendamitran

Din experienta mea (lipsa) cu regimurile de slabire stiu ca la-nceput pierzi mai rapid tocmai pentru ca-ti schimbi brusc obisnuintele alimentare,si-apoi,odata ce organismul se acomodeaza cu schimbarile scaderea in greutate devine mai lenta.....Cat despre apa,cred ca e unul dintre principiile esentiale ale dietei,nu?Stiu si eu sa citesc si fac ce pot...
Ai si ceva sfaturi cu rezultate concrete?

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mi se pare mie? Sau esti usor agresiva? E cumva urmarea discutiei noastre de ieri? Pacat....
Mda....am si ceva chestii concrete,dar nush daca-si mai au rostul daca ma luasi asa tare.....daca te-au deranjat parerile mele,scuza-ma,intentia nu asta era.....

Io am slabit 10 kg in 5 luni,asta era exemplul concret,insa pe linga regim am bagat si fitness,care ajuta mai mult decit orice....
Numai bine!

BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna dimineata fetelor .Sint la ziua de lactate si ma bucur din tot sufletelul .Ieri la ziua de carne mi-a fost cel mai foame .
Brenda,e posibil sa devenim mai agresive din cauza regimului ,da 'eu sper sa nu ne mincam totusi una pe alta !
,

Mergi la inceput

Nici vorba......io incercam numai sa vin cu niste pareri......uite,treaba cu tensiunea e un prim indiciu ca disocierea asta nu prea e sanatoasa.
In mod normal regimul cu disociere pe mese (nu pe zile) se face sub supravegherea medicului,dar pe zile....
Eu nu va doresc decit succes!

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Indra

Eu azi maninc pomelo... buuuuuun!

Dana & Anisia

Indra, ai mancat pomelo? Cum ti s-a parut? Ti-a placut???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

mai, sincer, mie nu imi pare mult 2 kg pe saptamina....mai ales ca nu cred ca slabesti constant 2 kg pe saptamina.....

cum spunea si Veve, la inceput slabesti mai mult....dar dupa......sa te tii......

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana69us

Salut fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru! Eu am tinut cu succes aceasta dieta vara trecuta si am slabit 10 kg, dar cu sarbatorile de iarna am dat peste cap tot si am mai pus 3-4 kile inapoi, asa ca iata-ma din nou la regim. Acum sunt in perioada cea mai grea...imi fac curaj sa incep regimul..
Am 167 si acum am 64 kg. As vrea sa ajung la 52...
Am si o intrebare: voi mincati fibrobar?
O zi buna tuturor!

oana, bun venit! Esti pe lista! Eu te-am trecut cu data de 26, dar inteleg ca tu inca nu ai inceput efectiv. Ei bine, cand te decizi, imi spui si modific in lista, ca sa avem o evidenta clara...
Si fibrobar: Nu!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelianeli

am si eu o intrebare?paine (graham,hipoglucidica,etc) de poate manca??? cate felii pe zi?

pupici

buna! pe aici fetele au zic ca nu e voie! Recunosc ca eu am mai mancat din cand in cand cate 1-2 feliute... Dar f rar...

E si maine o zi!

Mergi la inceput