Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna fetelor!

Stiu ca voi sunteti vreo 2 subiecte mai incolo, dar cum la roboti de bucatarie nu ma pricep... revin la tema mea de bataie de cap, cea cu programul lui bebe .
Asa... Ieri, dupa ce l-am parat pe pitic pe-aici, mi-a demonstrat ce poate: a dormit toata ziua intre mese, si inca mese la 3-4 ore!!! M-am speriat de atata cumintenie, spre seara mai ca ma plictiseam, nici nu stiai ca ai copil in casa
Dar si-a luat revansa azi-noapte, cand mi-a facut program cum nu mi-a mai facut niciodata: trezit la 2 ore pentru papa (=30-40 min), vreo 3 kk, un pipi care ne-a inundat si hainutele... Distractie in toata regula.

Azi a fost marait si a plans bine, doar a atipit intre mese si sunt fericita: vom dormi la noapte

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si mai am si eu niste intrebari de :

1. Cat timp trebuie ingrijit buricul lui bebe cu alcool si pudra? Noi am renuntat demult la asta (la vreo sapt. dupa ce a cazut si cand ni s-a parut ca e uscat si inchis de tot, dar am auzit ca ar fi bine sa-l tratezi totusi pana la 3 luni, caci buricul mai secreta...

2. Voi cat de strans pastrati legatura cu pediatra? La noi a venit in vizita la sosirea acasa, i-am mai dat un tel. de urgenta intr-o seara cu colica intensa si am inteles ca... ne cheama la vaccin! N-ar trebui sa ne faca bilant de 1 luna, eventual chiar sa vina ea acasa? Sau trebuie sa ne prezentam noi acolo?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Intrebare intrebatoare - ca stiti treaba cu pediatra mea- este cineva aici care nu ii da calciu lui bb, ca noua nu ne-a spus nimeni sa ii dam lui bb. Doar marti la Cluj ne-a zis doctorita sa-i dam 3 picaturi de Vigantol ca are fontanela un pic mare. De calciu n-a zis nimic, dar asa pt. linistea mea vreau sa fac printre voi un sondaj.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Sara buna , iubitele.Cam rar dau pe aici,dar cind ajung totusi imi pare rau ca trece atita vreme pina ce va ''reintilnesc''.
In mare sintem bine,suptul inca e un chin caci ma dor f tare sfircurile si bb doarme dus cind il pun la sin.In rest aveam 4.800gr la 5 saptamini si se pare ca crestem bine in continuare.
MariaAlexia si eu ma intreb cit mai trebuie sa sterg buricul si astept ceva sfaturi in sensul asta.Caci acum e curat si inchis.
Mara95 si bb Tudor a avut probleme cu un ochisor care a lacrimat f mult si pediatra a zis sa ii pun cite o picatura de lapte matern.In vreo 5 zile de picaturi puse cind mi-am amintit totul a trecut.
Noki pediatra mi-a zis sa nu pun ceai de musetel in apa de baita si sa nu il folosesc pentru problemele cu pielea sau ochisorii.Sfatul a fost tarite de griu fierte in apa pe care o adaug ulterior in cea de baie.Fac minuni.V-am mai spus asta.Si nu am pb deloc cu eritemul fesier sau altele.

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea- ai dreptate, ceaiul de musewtel nu e indicat pentru ochisori ca are impuritati.
Dar in apa de baie io stiu ca se indica chiar, fiind un dezinfectant.
Lavi, Slvia, sfatuitoarele medicale, e de rau in apa de baita?
Stiam chiar de Romazulan= concentrat de musetel pentru baita si de chestie din aia mov, tot dezinfectante.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Avem subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67521" target="_blank"> aici

Sint Bic si sint voinic ca am reusit sa creez subiect nou!
Dar nu stiu sa-l inchid pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

negaracristina recomandarea dr meu pt punctele albe de pe fata este Nidoflorul.Am incercat si, cel putin la noi, a functionat.
Am si eu o intrebare: le faceti masaj bebelusilor? eu am incercat si -vad- am facut o prostie mare folosind ulei Johnson.A facut puiul meu o alergie de i-am plins de mila.I s-a inrosit toata pielicica.Am renuntat urgent dupa ce pediatra mi-a zis ca multi bebei au avut pb de la produsele astea.Voi ce folositi?
Noi,sa nu zic intr-un ceas rau, nu prea am avut probleme cu colicile,asa ca nu am folosit decit o data Sab Simplex.Care este alternativa la Sab?
In ceea ce priveste papica,pruncul meu am impresia ca e pe cale sa renunte la masa de noapte pe care o lua pina acum la ora 3.Azi noapte de fapt dimineata s-a trezit la 5.Oare e in regula ca la aproape 6 saptamini sa ramina fara alimentare toata noaptea?Pe linga faptul ca maninca destul de prost,caci dupa 10 min de supt scuipa sinul si nu il mai vrea nici in ruptul capului.

Pupici tuturor
leea si Tudor 19 dec 2005

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Fetelor, n-am reusit sa aflu cum se inchide subiectul, asa ca rugamintea mea este sa raspundeti la urmatorul subiect, pt a evita confuziile, pina vine cineva si face curat dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67521" target="_blank">scotec no.10

asta pana se face curatenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna seara,mamici!!!

Heheheee,Lavi,multumesc de incredere,c-o sa ma vezi gospodina,heeee,sa dea Domnu'!!!!!
V-am mai zis eu:sa calc,da,sa fac smotru,da,da'cand e vorba sa dau cu vreo lingura prin mancare,zici ca sunt Stefanel cand il las jos din brate,adica-mi vine sa urlu!!
Acu',vorba ta,pentru bebe o sa fac cu drag,hai,ca pan'la un an mai e cum mai e-da'dupa aia!!?
Dup'aia tot Lavi a ghicit:se pensioneaza mama,si ghiciti pe cine ajuta???
Pe Silvia puturoasa!!

Acum,sa raspund la intrebari:cu ceiucul de musetel nu e bine sa exageram nici intern si nici extern,ptr.ca el contine subst.anti-septice,anti-inflamatoare din clasa AZULENELOR(ceva de genul asta e si in garmastan),si intervine si in flora normala a pielii,resp.a stomacelului,si-o poate deregla si pe-asta;deci,cu masura!
Acu',Noki,doar n-o cresti pe printzesuca ta ca megastaru',in glob de sticla,las-o mama sa faca anti-corpi...glumeam,ok??

Cu punctisoarele de grasime pe nasuc,fatza,etc:aci poa'sa rasp.Cristina sau Lavi,dar ma bag si eu,spunand ca e ok,si stefanel le-a avut si pe masura ce creste pielea,ele se micsoreaza sau dispar,nu stiu,acum nu le mai are;dar in nici un caz nu le zapaci,ca doar nu-s coshuri de pubertate!!!

Cu neopreolul:mai fetele,nu va ziceam eu la-nceput,nu dati cu nimic care sa contina corticosteroizi,si facusem un apel parca ptr.elocom,ca ala barem e plin de subst.de-astea!!
O idee la-ndemana:ulei fiert pe BM,ulei de masline,etc...

Acu'sa ma vait si eu putin:Azi,Stefanel nu a vrut sa doarma deloc,da'deloc,fratilor,mai ales ca atunci cand ii e foame,urla de-or crede vecinii ca-l bat la fund cu nuia de alun...ei,si am sunat-o pe mama-apropos,Lavi,nu mai e mama la mine,sunt singurea-si pe tata,si m-am vaitat ca nu doarme bebe,la care tata,haios ca de obicei:"da' ce vrei fata,cat sa doarma,ce,e larva!!??"
:o)))))))))

Gata,pupicei la mamicile toate

Mergi la inceput