targoviste?! e cineva pe fir?
Raspunsuri - Pagina 15
try spune:
Nana, imi vine sa te imbratisez, draga mea, scumpa mea... Ovidiu mi-a fost coleg de banca ultimii doi ani de liceu. Dragutul si scumpul de Ovidiu... Acum abia imi aduc aminte ca mai avea o sora. Dupa liceu am fost cu el si cu Ligia (si cu alti colegi de clasa) la munte si ne-am perindat cu cortul prin toti coclaurii, iar Ligia si-a rupt mana in pestera (am simtit ca mor vazand-o cum s-a dus in gol – noroc ca sub scara de pe care a alunecat era aproape pamantul) si au trebuit sa se intoarca de la jumatatea excursiei si am continuat traseul fara ei. Si Ligia a stat ceva cu mana in gips.
Serban si Boriga au fost cu noi in clasa doar a IX-a si-a X-a ca dup-aia ne-au separate pe limbile straine si au ramas in vechea clasa doar “facatorii” de rusa (dirigu’ era de rusa).
Da’ zi-mi cum ii merge lui Ovidiu, sti uca s-a casatorit cu Ligia (bine, era previzibil inca di nliceu) si aflasem de la fosti colegi ca are o afacere a lui prin Tgv. Si-i merge bine. Spune-i ca vreo 10 di nfostii colegi suntem pe un grup de discutii si mereu tinem legatura (Nick, Kololo, Petrut, Mia, Maria, Corina, Diana si Florin Diaconu). Daca vrea san e vada pe acolo zi-mi si-ti trimit PM cu adresa grupului. Noua ne e dor de el, mie cel putin una… ca doar mi-a fost coleg de banca…dragutul de el... nu se putea certa nimeni cu el, dar stia intotdeauna ce vrea de la viatza.
Mihaela, il stii pe Boriga ca era o celebritate in an, dar pe mine n-ai de unde sa ma stii, mai ales ca dupa rearanjarea claselor dupa treapta a II-a, clasa noastra a fost o figura stearsa pe “panoul” scolii. Nu ieseam noi in evidenta prea tare…
Ma bucur s-aud de Bogdan ca-i merge bine. El era in gasca cu Radu Boghiu, Dana Dobanda si Bianca (nu-i mai stiu numele de fam. - care era verisoara lui Bogdan) si mai era o fata... dar de data asta am uitat numele mic. Stanculetz o chema. Tot cu Dana si Bianca umbla. Ea sti uca s-a casatorit prin SUA si ca lucra in real estate (imobiliare), iar frate-su, Razvan Stanculet, era prin canada ultima data. Pe el il stiu mai bine ca a fost in gasca cu fratele meu (cu 4 ani mai mare ca mine).
Danielac, fac bine, tocmai ce-am fost ieri la medic si i-am auzit inimioara nastrusnicului din burtica... mi-a dat ceva emotii fatza de sarcina cu alex care a fost exemplara... S-au poate am fost eu mai paranoica de data asta si vedeam numai negru in loc de roz in fatza ochilor. De-abia asteptam sa apara micutul printre noi...
.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Dragutele mele, am deschis un nou capitol Targoviste 2, va invit pe toate acolo. Rog un moderator sa inchida acest subiect. Multumesc si pupici.
Nana Motoc