targoviste?! e cineva pe fir?
Raspunsuri - Pagina 13
gabriela_tutuianu spune:
prietena mea este tita maria si este profesor de lb engleza.
va pup pe toate.
Happiness_4_us spune:
Foarte frumos povestit Miha, mi s-a facut pielea de gaina. Sunt convinsa ca sentimentul este super si nu poate fi descris in cuvinte, atunci cand are loc prima intalnire cu bebe. Abia astept sa fiu si eu in postura asta.
Motanik, noi de Pastele nostru o sa fim la servici, dar o sa sarbatorim si noi de Pastele islandez. Am pus deja la cale cu Flori76 ca vom merge la o casa de vacanta unde sta un alt roman, o sa fim mai multi si sper sa ne simtim bine avand in vedere ca vom fi liberi 5 zile. Deci de joia viitoare intram in minivacanta de Pasti. Chiar vorbeam cu Flori azi ca, daca o sa fim doar noi 2 fete, ea ne si vedea pe amandoua stand cu laptopurile in brate si butonand pe forum! Am ras cu lacrimi. Asta e, suntem dependente de si recunoastem asta!
Pupici fetelor!
Nana Motoc
try spune:
Uite ca nu ma asteptam sa dau si de targovistence cu capitol separat. Cautand ceva am dat de voi.
Eu m-am nascut si am crescut in Targoviste. deci sunt targovisteasca de fel. Dar apoi fac. am facut-o in Buc., am ramas acolo si dupa 5 ani am emigrat in Ca. Sunt de 4 ani in Ca si am un baietel, Alex, de 16 luni, sufletul si ratiunea noastra de zi cu zi. Si pt. ca ne e asa de drag n-am putut sa-l lasam singurel la parinti si ne-am gandit sa-i mai facem un fratior sau o surioara. Acum sunt insarcinata cu al doilea in 14 sapt. Speram ca bebe sa fie ok si sa ajungem sanatosi si cu bine la termen.
Am terminat Ienachita Vacarescu in '92, sectia mat.- fizica (clasa a XII-D) si acum am 32, sunt economist de profesie si lucrez in marketing. Am locuit in Micro 6 vis-a-vis de aliemntara Select.
Din pacate nu reusesc sa recunosc nici una din fetele de aici, desi nu aveti multe pozele puse.
.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Bine ai venit printre noi, Try!
Bag de seama ca ai fost in generatie cu fratele meu Ovidiu Brezan il cheama. El a fost la E, daca nu ma insel la Ienachita Vacarescu si a terminat tot in 1992, cand evident am intrat eu la acelasi liceu, deci eu sunt absolventa de 1996 la Vacarescu. Poate va cunoasteti. Sau oare tot la D a fost? Ce-ar fi sa fi fost colegi?
Stiu ca el a fost in a 9-a si a 10-a cu Bogdan Serban si Gabi Boriga in clasa, iar dupa treapta ei au fost la B sau asa ceva, ca vroia sa se mute si el. Cu cei 2 am lucrat eu la radio. Chiar sunt curioasa daca il stii.
Pupici.
Nana Motoc
Otiliav spune:
Mihaela, sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos si cuminte!
Nana, am tot vrut sa iti spun si ca acum tot cam vecine suntem, ca eu lucrez in Norvegia !
Andra, ce surpriza, deci familia ta locuieste in Targoviste?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
Happiness_4_us spune:
Bravos Otilia! Si cum ti se pare in tarile nordice? Este ca oamenii sunt cu mult diferiti decat noi?
Nana Motoc
GabyHila spune:
Am si eu o mica legatura cu Dambovita. inimii mele e din Moreni.
Handbalist, Stanescu:) Baiatu Dlui director Stanescu si invatatoarei Ciresica. 29 de ani anu asta:) mai multe nush sa va spun. Am fost in Moreni numai iarna trecuta si arata foarte trist. O vreme fara zapada, gri si oameni tristi. Sau poate mi s-a parut mie?
Ce am vazut in Moreni sunt opportunities. De facut multe pe teme de industrie. Mi-am facut manichiura si pedichiura inainte de Rev: 80 de mii amandoua si venise femeia acasa. In Sibiu dadeam 250 ca ochiu. Si spalatu masinii: interior exterior cu 100 de mii? plus 20 de mii banii la baiatu cu carpa.
Continui sa va citesc. everybody
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
motanik spune:
Pupici si de la mine, bun venit fetelor noi...se pare ca se ingroasa randurile si ma bucur!
Eu sunt fara sefi azi la birou si colind pe net. O zi frumoasa sa aveti!
--------------------
Andra
Happiness_4_us spune:
Hi hi, ce bine de tine, Andra! La mine se pare ca azi bantuie toti sefii pe aici, asa ca mai subtirel azi cu forumul.
Oricum in pauza sunt pe el!
Nana Motoc
mihaela73 spune:
Bine ati venit, noilor venite. Tot in ceata sunt, nu cunosc pe nimeni, nici poze multe nu sunt asa cum spunea si Try dar nici din cele care sunt nu recunosc pe nimeni. Cred ca sunt eu prea batrana . Deci eu am terminat in 1991 Ienachita Vacarescu, la A - matematica-fizica. Am terminat Universitatea Bucuresti- Facultatea de Matematica si lucrez in publicitate. NanaMotoc - pe Bogdan Serban il stiu, si pe cei din gasca lui din liceu dar numele Brezan nu mi-l mai amintesc poate daca as vedea niste poze mi-ar fi mai usor cu toate ca am vazut pozele cu Try si ar fi trebuit sa mi-o amintesc pentru ca e cu doar 1 an mai mica decat mine dar se pare ca nu o cunosc . Poate e batranetea mea de vina