Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc daniela! Da, sper sa nu citeasca chiar azi sotul meu forumul si sa vada ce-am facut toata ziua.

M-am lamurit cu NN, a recunoscut ca e manipulator si ca nu regreta. Ce oameni dom'le.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dani, nu vomita si nu regurgiteaza. Deloc!Nu stiu ce sa mai cred. Astept pediatru.

Mie-mi pare ca pleaca Narancea, m-a amuzat teribil absolut constant, mai putin ma interesa fondul problemelor, mie umorul lui chiar imi placea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si eu sper acelasi lucru, ca sotul e prea ocupat ca sa mai citeasca si forumuri
... ce mi-ar auzi urechile ...

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Cuscra ce sa fac ..ma pregatesc sufleteste pentru vaccinul de maine...va fi o zi cu urlaturi asa ca daca nu intru pe net stiti motivul.
Acum baiatul e la somnul nr.3..al 2 lea a fost doar de 30 min si cred ca si asta la fel.
M-ati facut si pe mine curioasa cu Narancea asta...
Am fugit in dormitor ca acusica vine sotul si o sa aiba impresia ca am avut tastarnita toata ziua .
Va doresc o noapte calduroasa (am vazut prognoza si cica abia in WE vor fi temperaturi mai normale ).

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livipet spune:

Salutare sunt si eu mamica unui baietel nascut pe 9 se[ptembrie 2005 la ora 5.50 cu o greutate de 3070g, 49 cm, si am dori sa intram si noi in clubul vostru.
A m uitat sa va spun ca il cheama Matei Stefan si ca are un fratior de 2 ani si 2 luni Luca Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

doamne ce active sunteti fetelor!
Recordul meu personal pe ziua de astazi a fost ca am reusit sa-i fac singura baita. Tata era plecat in oral la baute.
Fetelor ai vostrii plang rau cand ii imbracati dupa baie?

Iar mi-a luat fata mea putin saptamana trecuta doar 100 g. Sper ca atunci can va fi mare sa mai fie moda slabanoagelor.
Ioana faina fata ai sa-ti traiasca!

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Bine ai venit livipet

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bine ai venit Livipet si te asteptam la "povesti" cu noi.
Vera, acuma Petra am observat ca nu mai plange din orice. Inainte si noi aveam recital dupa baita si din cauza asta ii dadeam papa inainte de baie cu 1/2 ora.

Da...si eu l-am citit pe narancea.

Asa agitata a fost Petra pana am adormit-o! Da stiu de ce... am mancat 3 baton cioco heidi rosu. Pana la urma a tras un partz si a adormit.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Buna seara la mamici si bebelusi!

Kid-Daca vrei sa-i dai cereale la bebe foloseste de la milupa cereale cu orez fara lapte ptr 4 luni.Sunt in Carrefour Orhideea.
Din ce am citit eu am vazut ca la virsta aceasta se indica cereale fara gluten iar acestea sunt cele indicate.In felul acesta nu esti obligata sa schimbi laptele.

Mai citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

'Neata .
Vera, da exista o adresa de e-mail septoct2005, iar parola este aceeasi cu care intri si in yahoo photos de septoct2005.Acolo trimit fetele carti in varianta electronica sau diete, diversificare, etcActiveaza-ti PM si daca n-ai inteles ce am vrut sa spun, te lamuresc, stii, uneori sunt de-a dreptul groaznica la dat sfaturi sau lamuriri.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Marinela lamureste-ma te rog . Nu am intrat nicodata in yahoo photos de septoct2005 si ce e aia PM?

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA

Mergi la inceput