POT ALAPTA DACA MI-A VENIT CICLUL

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Mie mi-a venit ciclu in prima luna dupa nastere (imediat dupa ce am terminat cu lohiile) si nu a fost nici o problema cu alaptatul. L-am alaptat pe Stefan pana la 1 an si 3 luni. In cartea Mama si copilul scrie ca bebe ar putea fi putin nervos si mai agitat in perioada cand mama are ciclu, dar eu nu am observat asa ceva la Stefan. Incearca sa-l alaptezi cat poti de mult, este foarte important.

Roxana si bebe Stefan (24.04.2004)

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Si pentru ca spuneai ca ai foarte putin lapte, incearca sa-l pui pe bebe cat mai des la san, asta iti va stimula productia de lapte si, bineinteles, trebuie sa bei cat mai multe lichide. Este recomandat ceaiul de anason si fenicul, nu sunt prea bune la gust dar fac treaba buna.
Cat are bebelusul tau?

Roxana

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Se spune ca atunci cand iti vine ciclul laptele isi modifica gustul.O fi sau nu asa nu stiu,cert este ca al meu copil nu a avut nici un fel de problema.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichita spune:

Buna fetelor!
Si eu am citit in cartea Mama si copilul ca atunci cand alaptezi la ciclul copilul devine mai agitat.La mine asa a fost, cat am avut ciclul a fost mai agitata si am avut 1 saptamana. Oricum ea este agitata si din cauza colicilor care nu mai trec odata. Da chiar cand trec colicii, ca am auzit mult variante?
Si pentru fata care m-a intrebat cat are fata mea, suntem micute... avem 2 luni si aproape 2 saptamani....dar ne facem noi mari[:D. Deja ce a fost mai greu a trecut, asa zic eu! Am baut si ceai de anason si chimen pentru laptic, dar acum am mai rarito. Apropo este greu sa intarci copilul? A mea s-a obisnuit sa suga si tata chiar daca nu mai e lapte, in loc de suzeta ca suzeta nu mi-o ia, nu-i place. Ea are tendinta sa suga degetul, dar eu nu vreau ca si eu am supt o gramada, chiar foarte mult, o sa radeti pana in clasa a treia. Va pup si astept raspunsuri de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Sigur ca poti, nu interzice nimeni asa ceva. Doar ca unii copii in perioada respectiva pot sa refuze sanul sau sa faca mofturi. In ceea ce ne priveste pe noi, n-am avut nici o problema.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput