Aspirante optimiste - 177

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lory nu se stie niciodata de unde sare

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

DA! Surioara mea!!! Este ca am nimerit-o? Felicitari pt nota 10!!! Nu e valabil la tine "prost sa fii, noroc sa ai", ca la cum le ghicesti si simti tu pe toateeee...Cred ca cineva sau ceva, iti sopteste tie tot timpul ce si cum! Acuuu atat iti trebuie sa zici ca nu io eram aia "speciala" caaaa

Hai...ia de la mine neshte pt. ca esti fata dishteapta si neshte ca mi-esti draga!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Tumpi, n-am disparut iubita! Dar am avut putina treaba la orizontala si acum ca m-am trezit...citesc...ma emotionez...ma bucur si ma intristez alaturi de voi!

Lorym, chiar daca[,] calculele tale arata ca ai prestat un pic mai tarziu, asta nu inseamna ca nu poti ramane! Nu poti sti sigur cand a facut clik...si gata bebicul! Dar...trebuie sa fii pregatita pt. un eventual rez. negativ. Cata vreme, e vointa, dorinta si speranta...totul e posibil! Bafta multa

Tzuptzup, bine ai venit! Esti tanara si ai f. multe sanse sa ramai f. rpd! 24 ani, e perioada cea mai fertila
la femei! Eu sper sa ne parasesti cat mai rpd si sa la mamici!!!

Mergi la inceput

credeam ca nu mai apari soroooooooo...ca mi se lungira dupa tine....
asa...asa...ziiiii..meyyyyyy...mmmmmmm ce bine ma simt...

tu esti fatoooooooooo cum sa nu fiiii tu...bine ca aparusi ca iti vindeam locuuuu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Asi, la multi ani sotului tau!!! Toate gandurile bune...pt toata familia ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Asi,petrecere frumoasa maine,sa-ti traiasaca sotiorul si sa traiti 100 de ani fericiti si sa-i adcuceti o surioara lui Razvan.
adiutza eram curioasa,fiinca un singur dr. am auzit sa spuna lucrul aceste, la fel mi-a spus si mie , ca inainte sa-mi faca laparo tb sa mai slabesc cam 4-5 kg,eu una nu am luat-o ca o ofensa ci doar ca o ambitionare a neuronului
simo ce bine de tine, eu sunt in urma rau de tot.
liana felicitari pt 10, vezi cate am fost de ti-am tinut pumnii si nu se zice "prost sa fi noroc sa ai", ci "prost sa fi noroc ca esti"

la restul fetelor, acum fug ca ma asteapta niste ciupercute in cuptor si niste praji de facut pt maine.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

.Buna fetelor!Si eu sunt pe aceasta lista de ceva vreme.bebele se incapataneaza sa vina,si se lasa de ceva timp asteptat.Nu stiu ce sa fac.Al meu sot vrea sa venim in aprilie in ro si sa facem IAD deoarece nu mai are incredere in lui deloc,pe cand eu vreau sa mai fac inca un Fiv aici,dar nu stiu cum sa-l conving sa mai facem un fiv.Ii este frica de inca un esec.Noi de 4 ani incercam tot ce ne sta in puiteri sa facem un bebe,dar nimic.Am facut doua IA,si un fiv plus multe stimulari etc.La noi prb este sotul meu,are puturosi.eu stiu ca sunt sanse prin FIv sa avem bebele nostru dar nu stiu cum sa-l conving de acest lucru.Va rog sa-mi spuna daca a fost cineva in situatia noastra,adica sotul sa aiba prb si sa reuseasca?va rog sa ma ajutati poate asa imi pot convinge ca se poate.Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sanatate, fericire si viata lunga pentru sotul tau, asi!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Sigur Luci ca au fost invingatori cu cu probleme;daca intri la oligospermie vei vedea ca s-a anuntat un caz invingator azi:princess a reusit e !
Trebuie sa ne pastram optimismul si credinta in Dumnezeu!
Te
ADELA

Mergi la inceput

pai atunci tumpi dau de baut..
cu prostia cum zici tu
AncaW esti bine????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput