Mamici de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Cristina_Ioana, . Pupici si pentru burtica, sa se linisteasca si sa nu o mai ingrijoreze pe mami. Vad ca si tu esti pentru intalnirea in timpul saptamanii..atunci eu propun datele de 9 martie(joi) sau 11 martie(sambata)...si asteptam voturile .

Miky 17+
NEW Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 NEW

Mergi la inceput

Vrednicutzelor, de-abia tin pasul cu voi, am ajuns iar la pagina 10. Va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67459" target="_blank">Capitolul 17 .

Miky 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

pentru contractii/intarire burtica: in afara de no-spa si scobutil sau ce mai enumerati voi nu se poate face nimic????
ma speriati.
am avut si eu saptamana trecuta o chestie de genul asta dar m-a prins intr-un moment mai ciudat: radeam cu pofta si deodata s-a intarit burta. nu puteam sa stau decat pe marginea canapelei pe o perna (eu stand in picioare).
initial a fost haios... ba radeam cu pofta, ba ma speriam ca mi se intarise burtica. eu credeam ca m-a apucat din cauza rasului meu cu pofta....
atunci m-a amuzat dar cand am citit la voi aici m-am speriat.
am fost ieri la doctor - mi-a facut o eco abdominala si mi-a zis sa nu mai iau acid folic (am promis sa revin si sa va povestesc). mi-a recomandat biomarin plus - cate 1 tableta/zi.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Pumpkin drum bun si sedere placuta la Paris!!!

Poti sa ma treci si pe mine pe listutza.
Poate pana in martie se mai incalzeste, nu?

Emilia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Irinuca, eu iti urmez sfatul si incerc sa ma simt ca si cum as fi la al doilea bebe ....dar seara cand ajung acasa nu ma asteapta decat...pisica.... Pupici

EmiliaPop, mercic. Te-am "notat". Si eu sper sa se incalzeasca...sa ne putem admira burticile...

Vrednicutzelor, capitolul asa se va inchide pt ca a ajuns la pagina 10. Va rog, haideti sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67459" target="_blank">Capitolul 17 .

Miky 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Buna dimineata,

Legat de contractii: se ia No-Spa sau Scopantil, nu Scobutil .

Mie sigur scobutil mi-a data, ca a doua zi mi-am facut rezerve, ca sa am in caz de nevoie, nu sa il trimit noaptea pe iubi pe la prieteni (injectia mi-a facut-o o vecina, asistenta, la recomandarea doctoritei)

10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput