Constanta la apel (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Narcisa, La multi ani lui Vivien!!!!!! Sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oooo ce uitucaaaa!!! Narcisa, LA MULTI ANI pentru Vivien!!! sa fie sanatoasa si frumoasaaaa! si cu noroc mai ales!
Sanzi cum e David? uuu ce remarca naspa la doctor...si eu ma inegream in locul tau !!!
Jone nu te speria, nu e nimic deosebit. distractie placuta!
o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Vivien!Sanatate si mult noroc!Narcisa sa va traiasca scumpica cu nume frumos!
Jone petrecere frumoasa!Sa ne spui ce si-a ales Alex si sa-i pastrezi motul.
bye bye

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Vivien!!! Narcisa, sa iti traiasca printesa mica! Nu ne mai zici nimic despre voi?

Jone, petrecere frumoasa la mot! Sa ne povestesti ce a ales Alexandra!

Sanzi, multa sanatate lui David! Pupici!

Oi fi eu modesta , dar nu in cazul asta. Pai ies in evidenta pt. ca fac cea mai mare galagie pe aici. Le auziti voi plangandu-se pe celelalte mamici de doua ori?

Azi am fost cu Maria la mine la serv. Face parte din terapie: totul trebuie sa se concretizeze in mintea ei: mami o sa lucrezea aici, in biroul asta, aici sunt colegii ei etc. Cu ocazia asta am vazut si eu marea inghetata, ca in spatele casei nu am avut curaj sa merg .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

...eu sint Olivia...si am dat buzna la voi...
Am un baietel de 17 luni ce urmeaza sa vina in Ro la socrii , pentru citeva luni ...sau cine stie poate chiar un an pina ne repatriem noi.
Am multe intrebari....am stresat-o deja pe Roxi....
Sint in cautare de patut, scaun de masa, scaun de masina.....eventual folosite (dar in stare foarte buna)...fiind vorba de ceva temporar..nu are sens sa investesc acum.
Cu alte probleme...revin..sa nu va iau tare din prima
Un we placut!....si multumesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Jone, distractie placuta maine...sa fie bine si Alex sa stea la taiat motul!

Sanzi, sanatate lui David...lasa ca recuperati voi la ski alta data...

Tatiana, mai nou si noi am devenit fani "canastra", duminicile seara ne intalnim cu prietenii nostri si jucam, dar nu ne putem lauda ca suntem Maestri...niste amatori, acolo...

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

In noaptea asta nu a mai facut febra, nu i-am mai dat nici calpol...si parem bine....asa ca Predeal....venim!!!

Roxa, remarca a facut-o alt dr (nu Cernatescu) unul tanar si cred ca neinsurat...cand o da de o nevasta ii pune ea pielea in batz!!!!

Cornelia si cum reactioneaza Maria ca vei incepe munca? Dar ca va merge la gradinita? Cine o sa stea cu Stefan ?

Jo, petrecere frumoasa!!!

TAtiana, dar nu era curent?? Cred ca a fost frumos...poate apuc si eu marea inghetata cand ne intoarcem...si tragem o plimbare!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Salutare.
Narcisa si eu chiar ma pregatisem sa ii urez "La multi ani!" lui Vivien de cateva zile dar mi-au luat-o fetele inainte. Pupici dulcicei tale, ce mai faceti?
Tatiana, apropo de poze cu marea inghetata, am primit unele de la Laura ca si eu voiam sa ma duc pe acolo dar lenea e mare si plus ca am zis ca inghetam si noi pe acolo.
Sinzi, deci s-a facut bine David? Mai plecati?
Jo, distractie placuta la motz!
Cornelia si ce zice Maria i-a placut la serviciul tau? O sa o duci la gradi sau sta mama ta cu amandoi?

Fetelor am si eu o intrebare: ce inseamna repartitoare la caldura si cate dintre voi aveti montate asa ceva in apartamente? Adica platesti caldura numai cat consumi si poti sa o inchizi daca pleci de acasa sau cum, lamuriti-ma si pe mine.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

JONE, petrecere frumoasa, aveti grija . pentru fata si multa sanatate.
NARCISA, la multi ani pentru VIVIEN, sa creasca frumos si sanatoasa.
KIM222, bine ai venit printre noi.
WE, placut tuturor, eu maine merg in portul tomis sa o pun de cateva poze.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

La multi si din partea noastra micutei Vivien si petrecere memorabila pentru Jo si Alexandra ei!
Ce zi splendida a fost azi! Ne-am bucurat de soare, am bintuit prin Eforie si ne-am plimbat pe malul marii - digul era inca spectaculos acoperit de gheata, stabilopozii aveau turturi uriasi si nu batea nici un pic de vint. Dupa plimbarea asta, fii-mea a adormit in sfirsit (de vreo doua saptamini nu mai doarme deloc la prinz).
Oana, repartitoarele masoara (la fel ca si apometrele in cazul apei) caldura consumata. Se monteaza un iepuras pe care poti sa-l reglezi (de la unu la cinci, in functie de cit doresti sa fie de cald) si un soi de ceas electronic pe elementi, de unde se citeste periodic cit ai consumat. E foarte practic - la noi, de pilda, era mult prea cald iarna, trebuia sa aerisesc des ca ne sufocam, asa ca acum imi reglez caldura dupa cum vreau.

Mergi la inceput