Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

fetelor ma oftica lumea cu intrebarea "De ce ai pus nunta in mai? Nu stii ca nu e bine?.."
Uite d'aia ca asa a vrut muschiuletu meu...

Voi cum va descurcati cu superstitiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

fetelor ma oftica lumea cu intrebarea "De ce ai pus nunta in mai? Nu stii ca nu e bine?.."

Si pe mine m-au terminat cu intrebarea asat, numai ca era...cu februarie. frig, ger, zapada...Ca asa am vrut, sa ma marit mai repede. E vreo problema? Si bine am facut ca am pus acuma nunta, ca daca o lasam, pt august... trebuia amanata din cauza lui BB. DD le aranjeaza pe toate asa cum trebuie. Ascultai la mine.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

BraveGirl, as vrea sa et pota juta si eu sa testezi piata, doar ca nu pot sa raspund la intrebarea ta, fiindac nu prea agreez sa fac ceva pe comanda. Prefer de-a gata si haine si pantofi. De obicei am fost dezamagita de rezultat, fiindca nu intotdeauna iese exact ce iti propui.
Si apoi mi s-a intalmplat sa vad ceva, sa-mi placa foarte mult si sa-mi imaginez ca voi arata foarte bine si cand m-am probat: dezamagire totala!
O singura data am luat fara sa probez o bluza care mi-a placut mult. Nu permitea "politica firmei" adica patronul ) sa se probeze bluzele (cica a avut experiente neplacute cand au fost patate bluzitele cu ruj, farduri, deodorant...). Dar am avut noroc si chiar am fost foarte incantata si multumita de bluza.
In concluzie: prefer sa fie ceva gata croit si doar as cumpar. Si, spre deosebire de Dya, care e o fericita, eu sunt dintre acelea pretentioase care umblu o groaza dupa incaltaminte....Cu hainele sunt mai putin pretentioasa...sau sunt stiluri mai multe...din care sa pot alege.

Fetelor, care mai aveti nunta la Biserica Elefterie? Noi ne-am programat aseara si sunt f usurata ca am mai rezolvat o problema, desi sunt cam dezamagita ca nu am gasit ora dorita ci cu 2 ore mai devreme, dar asta e: vom face poze relaxati...in fata bisericii, apoi vom merge in parc (inca nu ne-am decis in care) pentru alte poze...apoi...mergem la restaurant.....
Daca nu ne-am grabit....sa ne programam...asta e. Noi sa fim sanataosi.

As mai avea o intrebare: cum vi se pare pretul de 100 Euro pentru 2 machiaje si 2 coafuri in ziua nuntii facute de o tipa care lucreaza la o tleviziune? Ca eu am si cununia civila in aceeasi zi. Si asta e "pachetul" pe care mi-l ofera tipa. A zis ca imi aduce si casete sa vad... Dar, sa zicem ca imi place ce vad. Cum e pretul? E rezonabil??? Ca eu nu prea stiu care e piata...

Raza, felicitari ac te-ai decis la rochita.

A.cicel, ma iau fiorii numai cand ma gandesc la cat ed putin mai e.

Animagus, m-ai emotionat cu povestirea ta si m-a impresionat talentul tau narativ.

Krelia, frumoasa rochita! Vei arata superb!

Alishaa, ne-ai dat tu un site, marysbridal.com. Nu doar ca mi-au placut rochitele acelea ....dar ador stilul de la Beloving Qunceanera...
Si cele de la Informals...
http://www.marysbridal.com/informals03.htmarata"Aici[/url] e rochita visurilor mele...
A doua de pe penultimul rand (are numarul F022423).
Dar ma oftic...ca toate cand dai clic pe vezi detaliu si fata si spate , numaia sta e detalui doar spate.

Ca idee o puteti vedea detaliu fata pe cea din dreapta ei. Ce are in plus cea care imi place mie, e "v" -ul din talie , adica modelul imbinarii dintre corset si fusta (sau, ma rog.., fuste ).

Acum...sa vad daca gasesc asa ceva in Romania.... sau macar ceva asemanator....

Si tiarele..sunt..suuper! Si voalurileeeeeeeeee
Super site-ul.....
Multumesc mult.

Va pup si multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Buna fetili...eu nu mai pot...am o durere de cap infernala.
Si imi vine sa dorm non-stop.Acum beau o cafeluta si apoi trebuie sa ma apuc de curatenie.
Zilele trecute am pus si eu o intrebare...vad ca nimeni nu vrea sa-mi raspunda...Daca totusi vi se face mila de mine, repet intrebarea:Cat ati fi dispuse sa dati pe o pereche de pantofi/sandale facute pe comanda?

Corina
Albumul meu

Uite iti raspund eu...
anu trecut eu am dat pe o pereche de pantofi pe comanda 1.700.000... si am fost foarte multumita.... si poate nu stiu as fi dat si mai mult.... avand in vedere ca tii face cum vrei tu...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ehehe Nicoleta...vezi ca exista si un subiect special cu superstitiile! Si aici s-au mai dezbatut asemenea probleme. Tu fa asha cum simti! Mi-am mai exprimat opinia...unele babe care nu intelegeau de ce s-a despartit cutare cuplu incercau sa caute nod in papura..ca a scapat popa verigheta, ca a purtat perle, cale..pui de crocodil...Ma enervez teribil la auzul chestiilor astora! Tu nu le baga in seama...sau fa cum te simti tu bine! Ca mai apoi sa nu-ti reprosezi ca te-ai certat cu sotul pt ca, vezi Doamne, ati avut nunta in mai. Hai ca ma opresc, caci mi-a disparut si ultima urma de coerenta!...ps. ce bine e in sala de conferinte...nu ma vede "aproape" nimeni si pot sta cu voi!

quote:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Eu am avut o gramada de miresici in mai..si anul trecut am avut o super mireasa, care avea deja doi copilasi superbi si un barbat de nota zece..si au facut nunta pe 14 mai, a avut buchet din cale si trandafiri, a purtat si perle (iti arat pozele ca dovada daca vrei)! Superstitiile sunt pentru babutze..nuntile in mai sunt simbolul sperantei si al primaverii...parerea mea.

quote:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

quote:

Pai eu fac asa. Intai trebuie sa stai cu ochi-n-patru pentru ca se strecoara de obicei pe la spate fara sa le simti. Apoi cu o miscare brusca si hotarat o apuci de coada si o invarti bine de 3-4 ori deasupra capului spunand in acelasi timp "du-te superstitie unde a intarcat dracu' capra" si ii dai drumul brusc. Eventual poti sa tintesti spre cel care ti-a trimis-o. Acum, toata chestia este ca trebuie sa ai grija atunci cand o insfaci de coada sa nu cumva sa te prinda cu ghearele, ca apoi greu mai scapi de ea.

Succes!

La vache qui rit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by elara
As mai avea o intrebare: cum vi se pare pretul de 100 Euro pentru 2 machiaje si 2 coafuri in ziua nuntii facute de o tipa care lucreaza la o tleviziune? Ca eu am si cununia civila in aceeasi zi. Si asta e "pachetul" pe care mi-l ofera tipa. A zis ca imi aduce si casete sa vad... Dar, sa zicem ca imi place ce vad. Cum e pretul? E rezonabil??? Ca eu nu prea stiu care e piata...

Mie mi se pare un pret bun. La mine coafura costa 800 de mii...si mai trebuia machajul...Asa ca e un pret bun al tau.

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by elara

Pretul e ok, intrebarea este: e calificata sa le faca pe amandoua? Coafatul e una, machiatul alta. Tb sa fie experta in ambele, nu numai in una si pe cealalta s-o improvizeze.
O alta intrebare: proba face? Ca degeaba imi aduce casete iar in ziua nuntii imi face cine stie ce dracovenie in cap sau pe fata de inebunesc?! Alta intrebare; vien ea la tine acasa? Si daca da, vine cu produsele ai si pentru machiat si pentru coafat?
Si daca raspunsul la toate aceste intrebari este DA, atunci vreau si eu nr ei de telefon!!!!

Mergi la inceput