Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Draga Domnule Animagus,

Felicitari pt. toate cele realizate !!!

Am o singura precizare "Gioconda" ta de la etajul III - Cocor...pe numele ei de fata ii zice IOANIN.:)))))))))
Am fost si eu pe acolo si am probat...intr-adevar, f. dragute rochitele.

Hai ca predau si eu legatura.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

tocmai mi-am stricat ziua de citrice comandand o pizza si un sprite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by balkina

Raza, tu nu iti faceai rochia de mireasa la Croitoria aia de la Sf. Gheorghe? Ca acolo vreau sa merg si eu pt. corset! La proba sa nu uiti aparatul al tine...ca ne suparam!

Nu cred ca m-am exprimat prea bine. Cand am fost cu puiu sa ia costum, m-am dus si cu ideea de proba... va mai spusesem ca la magazinul respectiv am gasit o rochita frumoasa la 3.500.000. Am probat-o si rasprobat-o, am plecat si-am revenit... in timpul asta, parca de Sus era hotarat, la cel de la Sf Ghe era mereu inchis... si uite asa, m-am hotarat (ajutata si de o tanti care voia exact rochia mea !)... ramane fusta, schimb corsetul, adaug bretelute, dantela, strasuri... si jupon.
Oof, n-am aparat... ca daca aveam, de mult puneam poze... acum, la probe, imi venea sa plang k n-am...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

...Raza, eu sunt cam confuza...daca nu ti-ai facut-o acolo, atunci UNDE??... (brr, parc-as fi Fizz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Am o singura precizare "Gioconda" ta de la etajul III - Cocor...pe numele ei de fata ii zice IOANIN.:)))))))))

Te contrazic, stie omu' ce stie. Tot la et 3 in Cocor dar in capatul celalalt fata de Ioanin, mai este un magazinas micut cu rochii de mireasa si frumoase si FINUTE!!! Adica nu cu paiete si alti draci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Hi-hi. Cred ca te inseli si vorbim despre Gioconde diferite. La etajul 3 sunt 2 "magazine" cu rochii de mireasa. Ioanin, daca nu ma insel e in extremitatea dreapta stand cu spatele la scarile rulante. Gioconda mea e in stanga stand cu spatele la scarile rulante. Si sigur ei sunt din Craiova (scrie si pe eticheta, ne-a spus si vanzatoarea) si sigur nu se numeste Ioanin ci... Gioconda? sau ceva de genul asta... sau Gabriela, sau Catalina... ba, cred ca e chiar Gioconda

La vache qui rit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna fetili...eu nu mai pot...am o durere de cap infernala.
Si imi vine sa dorm non-stop.Acum beau o cafeluta si apoi trebuie sa ma apuc de curatenie.
Zilele trecute am pus si eu o intrebare...vad ca nimeni nu vrea sa-mi raspunda...Daca totusi vi se face mila de mine, repet intrebarea:Cat ati fi dispuse sa dati pe o pereche de pantofi/sandale facute pe comanda?

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ciciep

...Raza, eu sunt cam confuza...daca nu ti-ai facut-o acolo, atunci UNDE??... (brr, parc-as fi Fizz)

La magazinul Red Shoes (de fapt, e Andreea Prod ) de pe Lipscani. Am tot zis de el.

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu port 37 asa ca niciodata n-a trebuit sa-mi fac incaltamintea la comanda
eu mi-am luat pantofii de mireasa asta toamna cautandu-i cizme sora-mii din leonardo (nu-i pt cine se potriveste, ci pt cine se nimereste), iar maica-mii i-am luat vinerea trecuta pantofi de soacra (1.500.000 lei - verde lamaie) super cool
sa va spun ce a zis soacra-mea cand am refuzat-o sa vina la rochie: "Bine atunci il iau pe Gabriel (viitorul meu sot) sa-i cumpar costume!"
M-a lovit rau de tot replica, iar eu de colo: "Am stabilit ca mergem impreuna ca doar eu stiu cel mai bine ce se asorteaza la tinutele mele si ce-l avantajeaza!"
Ea: "M-ai vorbim!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Fetili mai vechi, voi mai stiti pe unde am pus dieta aia, ca sa ajutam fata... 7 kg / 7 zile, aia cu care se chinuia ralnied, parca... si nici n-a spus cum a iesit..

N-ai uitat????
[/quote]
Ma refeream la ala al meu cu fructe si legume 7 zile !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

BraveGirl, treaba asta cu facutul pe comanda depinde foarte mult de ce vrei si de cat te tine buzunarul. Eu n-as da mai mult de cateva milioane, nu pentru ca nu vreau ci pentru ca n-as avea de unde. Insa sunt de acord ca o pereche de pantofi REUSITA facuta pe comanda, te costa cu cel putin 1 milion doua mai mult decat pretul pietei.Ca sa-ti dau un raspuns mai exact, n-as da mai mult de 3 milioane pe ei. De ce? Pentru ca la banii astia sigur gasesc ceva in comert care sa-mi placa si sa-mi vina. Eu nefiind foarte pretentioasa la acest capitol. Dar again, depinde de fiecare. Cunosc tipe care umbla de inebunesc pana gasesc ceva care sa le placa cat de cat. Eu sunt genul care gasesc foarte repede ceva care sa-mi placa. Deci nu as vedea rostul unei sume prea mari cheltuite pentru comanda.
Si parca ma vedeti in cateva saptamani, disperata ca nu gasesc nimic care sa-mi placa pentru nunta!!!!
Am cunoscut un tip care face pantofi pe comanda si mi-a spus ca mai jos de 100 euro nu lucreaza. Deci, cred ca nu ma incadrez la modelul clientului ideal!!

Mergi la inceput