Miresele anului 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 25
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
Neata fetelor si pe mine ma enerveaza gerul asta de afara care parca nu se mai termina bbbrrrrr .......si noi vroiam sa ne cumparam verighetele luna asta dar le-am amanat pt. luna viitoare........apropo fetele care deja v-ati cumparat cat v-au costat verighetele???????
Eu am luat cu 480 mii gramul. Mi-a adus cineva, din Turcia, comanda fiind facuta pe baza de catalog. Si le-am platit in rate. Am avut noroc.
10+
POZE
Raza de soare spune:
Ver@, aia 2 mil sunt de fapt, taxa bisericii... m-am prins de asta. dar am vb cu mai multa lume si cik 1 mil de preot e ok = 3 mil, dau nasii.
SunSmile, multumesc pt mail.
Si ce va laudati in cat mai aveti pan'la nunta ? Ca io, cum vine 1 ale lunii, deja tai luna aia... so, mai am... 4 luni acuma... dupa 1, mai am 3.... Si abia astept !!
Azi imi zicea puiu ca tanti a zis ca joi ar tb sa ma duc la proba. Io, de emotie, n-am auzit nimic..
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
emilyjeuly spune:
'neata fetili!
Rallu, verighetele sunt foarte frumoase! sa le purtati cu placere si indragostiti!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
[
Si ce va laudati in cat mai aveti pan'la nunta ? Ca io, cum vine 1 ale lunii, deja tai luna aia... so, mai am... 4 luni acuma... dupa 1, mai am 3.... Si abia astept !!
Tu mai scazi cate o luna, dar eu am inceput deja sa scad cate o saptamana....
10+
POZE
Raza de soare spune:
Si pe mine nu vine nimeni sa ma vada sau sa incerce sa ma fure ?
Raza de soare
SunSmile spune:
Nu-ti face tu griji, Razuco! O sa ai multi admiratori care 'vor avea treaba' in parc! Stai tu calma! io o sa-mi fac o lista luuunga...ca am neshte miresici pe care tin mortish sa le vad! Dar la cumatra si la decoltata mea iubita, fac pe ala-n paishpe si tot ajung! Te pup si o sa vezi niste miresici si duamne pitite pe dupa copaci..hihi
quote:
Raza de soare
NicoletaB spune:
eu tocmai m-am certat cu soacra la telefon pe motivul ca nu vreau s-o iau cu mine cand imi cumpar rochia de mireasa
dyadya spune:
quote:
Raza de soare
De vazut sigur venim sa te vedem, dar de furat nu incercam, ca ai spus ca nu vrei sa fii furata.
Cred ca o sa organizam intalniri la fiecare nunta. Parca vad: "la ce ora are biserica? La x! Bun ne vedem la x-1 si mergem incolonate." Cu conditia sa fim in Bucuresti si sa nu avem propria nunta in acea zi!
jesia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Eu am luat cu 480 mii gramul. Mi-a adus cineva, din Turcia, comanda fiind facuta pe baza de catalog. Si le-am platit in rate. Am avut noroc 10+
Da... tu ai avut noroc