Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
alinam spune:
Marlena nu am probleme cu geamurile ...cel putin nu deocamdata, am tamplarie noua (aluminiu) nu prea am condens pe geamuri asa ca nu are ce sa inghete :), iar geamul de la bucatarie e mai mereu deskis, macar putin.a si inca un avantaj ar fi ca am geamurile pe S-E, am un perete pe nord si se simte ....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
codruta_grg spune:
Eu am pus-o in balcon pe Petra cu mama si eu am tras o fuga la Metro.
Va cetesc si revin...
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragalashelor,
La Multi Ani! RalucaC, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii si sanatate alaturi de cei dragi.
Bine ai venit Mifloricico, La Multi Ani si tie, sanatate si toate cele bune. Felicitari pt botez, sa-ti traisca micuta crestina.
Mai fetelor numai eu fac botezul cand se apropie copilu de majorat. Inainte de luna mai nu avem cum veni in tzara, Victor o sa aiba 8 luni, sunt curioasa cum o sa se comporte, daca o sa-l bage in cristelnita. Avem niste prieteni care si-au botezat fetita la 6 luni si cica se tinea cu mainile de marginea vasului si nu putea popa s-o bage in apa.
Am si eu o rugaminte maaare de tot pt cele care au facut botezul in Bucuresti. Spuneti-mi si mie la ce restaurant ati facut masa de dupa, cum a fost meniul si cam cat a costat si daca ati fost multumite. Eventual puteti sa-mi raspundeti cu PM, ca sa nu incarcam forumul aici cu ce nu intereseaza pe toata lumea. Multumesc mult de tot,
.
Noi suntem consemnati in casa de sapt trecuta din cauza racelii. Mie aproape mi-a trecut iar Victor mai tuseste un pic. Am cam stat de garda primele doua nopti, cum tusea cum ne duceam la el ori eu ori sotzu sa vedem daca e OK. Rau e sa ai copilu' bolnav, Doamne ajuta ca nu a facut deloc febra si ca nu e ceva mai grav.
Cel mai nasol e cu mucii, e tragedie mare cand ii curatam nasul, plange de zici ca cine stie ce-i facem. Folosim o pompitza cu aspiratie, seamana cu cea de se pune la aspirator dar in loc s-o pui la aspirator o pui la om, adica trage tati din ea la greu. E foarte eficace si nu ajung mucii la cel care face aspiratie ca are un rezervor unde raman dusmanii. Dar Victor protesteaza foarte vehement, nu suporta deloc sa-i atingem nasul.
Ma bate gandul sa iau o pompitza electrica pt desfundat nasul, e destul de scumpa, in jur de 55 euro, dar cica dupa ce-l ducem la cresa trebuie sa-i curatam nasul minim de 2 ori pe zi, altfel face otita. Si daca as sti ca merge bine si repede, atunci nu mi-ar parea rau dupa bani. Voi stiti ceva de asta, foloseste cineva asa ceva?
Hai ca iar m-am lungit la vorba.
Va pup, o zi buna,
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
locca spune:
Ioana, eu pun la inmuiat imediat daca a murdarit de kk, cum a zis si Diana, si il las acolo un timp (de obicei mai mult de o zi
), pana cand ori se hotaraste mama sa-l spele ori il clatesc eu si gata).
Tonnia, eu pt. rosu in gat am primit de la prima dr. antibiotic si eferalgan pe care nu le-am dat copilului pt. ca nu a facut febra. Am avut noroc si nu a avut multi muci, doar un pic de raguseala. A doua dr. a zis ca foarte bine ca nu i-am dat nimic si sa nu-i dau nimic in continuare daca nu face febra. Mai era un pic rosu, dar nu a considerat ca e o problema ca sa nu-i faca vaccinul. I-am pus dupa vaccin un supozitor cu eferalgan si gata. Si acum cand se trezeste dimineata e un pic mai ragusit (dar si eu sunt, cu vremea asta) si mi-am facut reflex din a-i lua temperatura cand il schimb.
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Anto, multa sanatate amandurora!
Matei incepe sa urle numai cand vede fiola de ser fiziologic, asta ca sa intelegeti cum decurg ostilitatile de scos mucii la noi. Asa ca mai ziceti o data ca ati fost multumite de pompa care se pune la aspirator ca ma bate gandul s-o iau.
Eu i-am facut scandal maica-mii cand am vazut ca a pus rufele la 50 de grade tot din cauza ca vazusem pe toate etichete 40 maxim si ea imi zice da' noi ca va fierbeam scutecele si toate alea cum era? Mda. Intrebarea mea este daca intra la apa sau ce se intampla daca le speli la mai multe grade. Daca e bumbac n-ar trebui sa intre la apa, nu? Mie de-asta mi-e frica
.
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Locca, eu i-am cumparat 2 costumase, mai groase, din bumbac 100%. Le-am spalat chiar cand le-am cumparat pe la 50 grade si au intrat la apa. De atunci, ce cumpar spal cu mana si apoi le bag la masina.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Azi am recuperat orele de somn lipsa si nu neaparat din cauza copilului. A venit tante pe la 10 si la 11 fara 10 pasasem copilul si cadeam in somn adinc... am dormit pina la 13.30 cind m-a trezit tante ca ii era foame copilului.
Vad ca asa de o parere, azi a mincat mai binisor si pe aceasta cale sa raspund si Tonnie, bb al meu maninca intre 700 si 900 ml pe zi, depinde de toanele lui. 900 mai rar, 700 si 800 mai des!
Intradevar e frig tare, eu am o mina intreaga in pioneze, imi este anchilozata si ma incearca puternic durerile reumatice de la git pina la degete si e mina stinga... ma gindesc ca eu il port pe bb in brate pe partea stinga si e posibil sa fie o anume legatura cu asta dar in mod cert m-a tras curentul pe mina asta.
Noi am mutat caloriferul in dormitor, de fapt il facem posta, ba in sufra ba in bucatarie ba in dormitor. Copilul meu refuza sa doarma azi noapte, se trezea urlind si cind i-am pus caloriferul a dormit dus pina la 5 de unde de citeva zile se trezea numai la 3 si pina atunci din ora in ora miorlaia. Deci ii place mai cald si ca atare o sa ii facem mai cald ca sa doarma bine. E a doua oara cind imi dau seama ca nu doarme din cauza frigului!
Azi l-am imbracat si iar l-am lasat in dormitor cu geamul deschis dar se pare ca e prea cald asa ca l-am scos transpirat ud si a trebuit sa il schimb la piele
De 2 zile, copilul a inceput sa se joace singur cu suzi, o scoate, o invirte si o baga in gurita la loc...
Hai ca ma duc sa sun doctorita sa vedem ce ne zice de miine, as amina pe saptamina viitoare ca parca e prea frig sa il scot afara.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
mysweetest spune:
Ioana vreau sa ii dau cereale seara ca sa nu se mai trezeasca noaptea deloc.
Raluca ba da e nebuneala ..data trecuta am stat de la 10 si am plecat abvia la 12.30 si plecasem fara carucior ..deci l-am tinut in brate
.
Marlena & mysweetest Alexandru
*3 septembrie 2005*
RalucaN spune:
Uraaaaaaaaaaaa!! Am facut kk!!!!!!
Nu, nu eu, cupilul
De doua saptamani face tot la doua zile si atunci numai cu supozitor si cu scremete si icnete. Azi am indopat-o cu ceai de musetel si acum a facut. Singura singurica, neajutata. Sper sa ii fi trecut constipatia.
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza