Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Carmi ce zici tu de -5 grade...boierie mai, acum la Galati s-a atins maxima zilei -13 dupa ce dimineata erau -17 , of e frig si in casa, nici centrala nu mai face fata.

In legatura cu petele , desi nu am inceput inca diversificarea ma gandesc de pe acum la ele .....oare ies cu vanish?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina si pe mine ma enerveaza petele mai ales cele de morcov ce nu ies decat cu clor.

Eu am senzatia ca stam sub un bulgare urias de gheata..asa ma simt in casa...s-a albit si asfaltul de ger...nu a fost niciodata asa ger in casa.

Alinam mai poti inchide geamul? Am deschis si eu zilele trecute si a inghetat instantaneu apa si nu il mai puteam inchide din cauza ghetii...eu am toate geamurile la nord.
Oare astia mai vaccineaza pe gerul asta? Eu sper sa nu ..ca daca ma cheama ii zic ca bb e racit si nu pot veni ..nu ies cu el pe gerul asta fiindca nici nu poti respira.

Carmi cred ca e frig si la voi dar gadeste-te cum e la -20 gr. afara..acum cica is numai -13 gr.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Alinam ies cu vanish dar la cele colorate iese si culoarea .

Eu o sa incerc sa va mai scriu sa nu credeti ca am murit de frig in casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena nu am probleme cu geamurile ...cel putin nu deocamdata, am tamplarie noua (aluminiu) nu prea am condens pe geamuri asa ca nu are ce sa inghete :), iar geamul de la bucatarie e mai mereu deskis, macar putin.a si inca un avantaj ar fi ca am geamurile pe S-E, am un perete pe nord si se simte ....

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Alinam am veni pana la tine dar mi-e teama ca inghetam pe drum si ne vom dezgheta tocmai la primavara .

Aici e bebe la 14 gr http://pg.photos.yahoo.com/ph/marllene2k2/detail?.dir=5883&.dnm=81d3re2.jpg&.src=ph ....acum sunt 17,5gr .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Marlena, ce vaccin? Ala de 4 luni nu l-ai facut la inceputul lunii?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Alexandru,un pupic de la Mihnea sa te incalzesti.Desi cred ca mai de "caldura" ar tine un pupic de la ceva fetita.Mamici de fetite ia sariti si trimiteti pupici la Polul Nord.
Am auzit ca si la noi au fost de dimineata -18 grade.Acum nu stiu cate sunt,din casa parca-i vara asa soare e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

pentru Alex de la Cata

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Salutare, fetelor, si multumesc muuuult de urari!!
scriu cu Radu in brate. care-mi roade tricoul, mmm, yummiiee!!
Injur de azi dimineata, ca ne-a inghetat apa pe traseul spre casa pe undeva, cu toate ca e adanc ingropata si mai e si izolata! Se chinuie sotul de azi dimineata, ba cu apa fiarta - ca asa ne-au sugerat de la apa nova- ba si cu lampa de instalattor, noroc ca am luat in vara una ca nu stiu ce trebuia sa desfacem....
Din bucuriile statului la casa!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

aici vad ca s-a mai incalzit, e soare afara.
parca ma tenta o iesire afara, da Andrei doarme si mi-e mila sa-l trezesc sa-l imbrac, asa ca am descis larg geamul la dormitor si l-am invelit bine in pilota, sa mai respire si el un pic de aer curat.

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput