The best of sept-oct 2004 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
andora spune:
Eu va scriu acum ca diseara nu stiu daca mai ajung... sunt tare suparata, am vb cu o colega de-a maica-mii si ei i-a zis la telefon ca are musculatura cam contractata, ochii si-i tine deschisi cu efort, eu am vb azi cu ea de 2 ori si mi-a tot promis ca vine.. gata, s-a sculat uca si merg eu la ea daca nu vine-ntr-o ora. O iau pe sus in taxi si o duc la spital, cred ca nu-si da seama...
Va pup si sanatate multa va doresc!!! Pup puiutii mici 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

danyce spune:
Andora, bine faci!!!Du-o la consultatii neaparat!Iti tinem pumnii sa ai putere de convingere.
Lucia, si eu, ca Mina, sau alte fete, prefer sa-i dau mancarica in bucatele, nu ii mai fac piureuri de muuuuuuuult timp,pt ca ea numai singurica, cu furculita sau cu manutele vrea sa pape.Se joaca si ea din cand in cand cu mancarea, sunt zile in care n-are chef sa pape si atunci o las in pace si cere ea mai tarziu.Incerc sa nu ma stresez si sa-mi spun ca "daca ii va fi foame, va papa".
Herra, stiu cum e sa nu vrea puiul sa doarma. Alma avea problema asta acum cateva luni, de la 10 la 13 luni. A fost greu sa o obisnuim sa adoarma mai devreme.Am lasat-o singurica in camera ei, fara sa vada pe nimeni si urlaaaaa, nu se mai oprea si cred ca scula tot cartierul:)))).La un moment dat a inventat sotul metoda lui magica de care pomeneam acum cateva postari (o culca el, o pune pe spate in patut, lumina e difuza ca avem un buton pt a regla intensitatea,se pune in genunchi si isi apleaca capul sa ajunga la niv. ei, o mangaie pe spate si ii poveste incetisor, aproape ii sopteste;adoarme in cam 10 min cu metoda asta). Iti urez bafta sa reusesti sa-ti culci puiul!
Alma doarme in sfarsit, asadar fug sa fac si eu cate ceva. Diseara plecam la Breda pana duminica, asadar nu stiu daca mai intru pana atunci. Va urez tuturor un weekend superb!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
frosa spune:
Buna fetelor,
sper sa reusesc a-mi intru in ritm si sa scriu mai des.
Am avut o saptamina cam grea pt ca amindoi copii au avut temperatura si au fost raciti. Acum le-a trecut.
Copilul meu este vorbaret tare dar ... pe limba lui, eu inteleg doar citeva cuvinte (daca pot sa le spun asa). Dai, dai ... coco (mai nou), apa , dada ...
Mina, se vede ca ai mai mult timp, ti-ai gasit bona! BRAVO Sa stii ca daca eu stau linga bona cind vrea sa-i dea mincare sau sa-l schimbe este circ, in schimb daca nu sunt prin preajma nu face fite
herra spune:
Andora, multa sanatate mamei tale!
Ana, Daniela - multumesc pentru sfaturi in legatura cu somnul...nu stiu ce m-oi face cu el...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66897&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina & Vlad
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal 
mina spune:
Salut
Herra si vizigotu face pe nebunu in ultima vreme cu dormitu seara. in paranoia mea de mama imi inchipui ca e afectat de prezenta bonei (o persoana straina de familie) si isi doreste sa petreaca timp cat mai mult cu tati care vine cam tarziu. Insa daca se ingroasa gluma eu il adorm in brate si daca apuca sa adoarma e lemn, il pot muta fara probleme in patutz. Ba aseara am fost asa disperata ca l-am leganat pe picioare. Insa cu mare succes, ca in 5 min era rapus.
Frosa, asa e, acum am mai mult timp...sa lucrez. Prind radacini aci si ca sa ma mai relaxez mai monitorizez forumu...adica imi relaxez cica ochii de la atata lucrat.....
Andora asteptam vesti!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
danina spune:
Vorbiti de jucat cu papa si noi facem la fel insa noi papam cu 2 linguriti una se joaca ea si cu una ii dau sa manance sau catarata pe la geam. Are zile cand papa ff bine si zile cand nici nu vrea sa auda de mancare si eu imi fac griji dar cred ca ar trebui sa o las in pace.
La capitolul somn ea nu adoarme inainte de 22,00 niciodata e minune ca sa nu mai zic ca sta si pana la 12 noptea cateodata. In schimb ziua daca sta cineva cu ea doarme si 2 ore la pranz.
Am iesit si noi afara adica au scos-o ca nu mai putea incepuse sa numere masinile de pe strada.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA
NOI
Paula-Diana Poze noi noute
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
ionella3003 spune:
fetelor, daca aveti probleme cu somnul bebeilor, trimiteti-i la bunica! Mama zice ca alex are 4 nopti de cand doarme de la 9 pana la 6, mananca de rupe si doarme si 3 ore legate ziua... oare zice asa ca sa stau eu linistita??? trebuie sa merg in inspectie!...
andreea, ce face mama?
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
timea spune:
Va salut si eu, am citit pe ici pe colo, am mai vazut copii mici si dragalasi:)
Eu nu mai am rabdare, mai sunt 2 saptamani, sunt tare curioasa sa-mi vad realizarea:) Din punct de vedere fizic iarasi vreau sa se termine, ma dor toate cele, aproape orice imi face greata, vars cel putin 1 data la doua zile... ce mai este destul de penibil... Numai ca din fericire, azi vine maica-mea si sper sa imi fie mai usor.
Mara creste, in fiecare zi am senzatia ca am alt copil... nu se intrece cu vorbitul... adica povesteste ea dar n-are nici un cuvant asociat precis la ceva... ea ne spune fraze intregi dar nu am reusit pana acum sa desliusim vre-o una:(
De dormit adoarme singura, adica o duce taica-su la ea in camera, o schimba, o imbraca in pijama, ii da laptele si gata... eu nu reusesc sa o culc, daca o duc eu si o las acolo plange de parca o tai... La noi schimbatul il executa tati caci mami e cu multe greturi... uneori ma simt denaturata ca mi-e greata de copilul meu dar n-am incotro... saraca o data mi-a varsat si am varsat si eu dupa ea... sa vedeti ce fun e sa strangi dupa 2:(
Noi n-avem probleme de televizor, nu se accepta existenta lui in dormitor...se pare ca omoara unele activitati.
Dintre noi eu sunt dependenta, Mara inca nu i-a descoperit existenta.
La capitolul mancare e tare greu, mananca numai singura eu nu ma pot apropia cu lingurita de ea, mananca destul de bine cu lingura, numai ca numai daca ii place foarte mult...si gursturile i se scimba de la o zi la alta. Ii plac la nebunie clementinele pe care de altfel a invatat sa si le desfaca singura:)
Cam atat despre noi,
pe curand
ceva poze mai noi: http://community.webshots.com/user/mara1an
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004
Mada spune:
salut fetele,
am reusti sa-mi revin de pe drum, sa ma hodinesc putin
nici nu vreau sa-mi aduc aminte ce poveste de kakao am patit
la 4 si 10 dimineata ne-a dat vamesul jos din tren ca nu aveam o hartie cum ca am voie sa ies cu mandra din tara.
pueteti sa va imaginati peisajul, era un viscol de nu vedeam la 2 metri in fata, minus 18 grade in noaptea aia, ca la turbati
va scriu mai tarziu detalii ca ma calareste si maraie intr-una
prost moment mi=am gasit sa va detaliez, a dormit azi doar o ora si de la 6 de maraie intr-una
pupici
asa in mers... tetine in x bune sunt alea de la stony angel, cum a zis si aissa
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
georgiana.david spune:
Andora eu folosesc tetinele in X de la Chicco si sunt foarte bune, curge tare binele laptele cu cereale prin ele!
Pufy, azi nu poftesti nimic?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72