Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Finutza draga! Ce bine ca imi tii companie! (nu-i asa?)
Am vazut ca ai devenit mai activa; bravos!
pt finutzu zbenguitul!
Pai, cand sa ne vedem? Sambata, duminica...

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Machetutza, incerca acum la poze.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Pai, m- am mai dat pe brazda! Si oricum iti tineam companie noaptea- din umbra. Am vrut sa- ti zic ceva important si am uitat.
No, bine. Ma screm de cinci minute sa- mi aduc aminte si degeaba. Si simt ca era fff important.. Aha!!!!!!!
ALEX NU S-A MAI TREZIT NOAPTEA DE NU STIU CAND. DORMIM TUN DE PE LA 11 PANA PE LA 9 DIMINEATA.
Asa pot si io dormi cate ceva. Ce dor imi era!

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput

Ma bucur ca-i cuminte Alex! Acum cate mese aveti? I-ai dat carnitza?
Io nu stiu ce sa ma fac cu Simon, ca nu vrea sa pape supica; manca cca 4 linguritze si apoi se apuca de plans; ii fac laptele cu zeama de la supa...cu asta am noroc ca il vrea si asa.

Florina, acum am vazut ca ai transmis pupicii mei (cam tarzior, soro...); cum e Elise??? Ati fost luni la medic???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Nu ne lasam lui Simon!!!!!!! Daca ne trezim asa tarziu, iti dai seama ca avem 4 mese+ una suc. Ca nu incape altfel. Papam si carnitza si galbenush.
Acum cateva zile am fost tare stresata ca nu prea avea chef de mancat. Mancam cate o ora. Si abia ajungeam pe la 150- 160 ml. Inainte papa peste 900 ml/ zi.Da' acuma ii dau lichidele din canitza cu tetina larga si papa repede si bine. In plus, azi ne-am cantarit si am avut 7.500 g la medic. Asta seara, ca o stresata ce sunt, l- am cantarit si a iesit 7.100. Oricum m- am linistit.

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariana, cat ai fost tu plecata, ne-au iesit dintii. Stai sa vad de date la aparat.
Tu io nu stiu ce sa-ti spun de aici...seria? Iti zic ce vad
-imprimantaEasy Share printer dock plus kcndv44520713
-aparat foto Easy Share CX7300 kcgcx51947469
Stiai ca imprimanta avea la cumparare 5 foi de poze si cineva mi-a zis ca dupa ce a facut cele 5 poze i-a aparut mesaj ca si toneru-i gata. Si se vinde la pachet: toner+5 coli. Stii ceva despre asta?

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

svety, hihihihi, normal sa se gate tushul, ca asa sunt astea de cadou...mai goale...; promit ca-l intreb pe distrubuitorul nostru de la kodak ce are pt imprimanta asta a ta (desi cred ca merge orice hartie...vedem) si iti dau comanda; e bine asa?
Am citit ca v-au iesit dintii! Felicitari! Felicitari si pt cele 6 luni implinite!

Corina, acum si noi avem 4 mese + una de piure de fructe. Piureul de fructe ii place f mult; acum ii dau cca 200 ml; si ii fac dintr-un mar (nu f mare), o jum. de banana si o portocala.

Florina, am ajuns la zi cu stirile si am vazut ca nu ai mai spus nimic de problema dermatologica a Elisei! Ati fost la medic????

Mai, de ce nu v-ati intalnit miercuri??????? S-a incheiat o tura de intalneli??? Nu o luam de la capat????

Roxana ; am auzit ca nu ai ajuns cu cd-ul, ai?

Simona, draga de tine! Cum te mai simti??? Tizul tau a zis sa-ti dau un mare, mare ca sas treaca raceala!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

In seara asta dau dovada de intelepciune si plec mai repede la somnic.
Maine am o zi lunga...incep sa lucru la poze...si o sa ma apuce ore mici, mici in zona.

Noapte buna la toata lumea, puricii sa va sarute!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariana tache

svety, hihihihi, normal sa se gate tushul, ca asa sunt astea de cadou...mai goale...; promit ca-l intreb pe distrubuitorul nostru de la kodak ce are pt imprimanta asta a ta (desi cred ca merge orice hartie...vedem) si iti dau comanda; e bine asa?

hartie mai gasesc eu, dar e vorba de tusul imprimantei...vezi tu ce afli.
Hai sa vezi ce ficioras am, fetele au vazut poza, ca m-am laudat.
Ia uita-te in album la "poze dragi", unde dani vorbeste cu lampa-luna. Iti place?

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Neatza.

Sunt tare necajita. Mihai a plecat la servici si eu trebuie sa merg cu Dan singura la policlinica. Nu a putut sa stea pana la 12. Nu-i vorba, ma descurc, dar nu-mi place sa-l tin la injectie. Trece cumva si ziua asta...
Mi-e groaza ca e ca si vaccinul de la 2 luni, cand i-a fost cam rau.

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput