azoospermie
Raspunsuri - Pagina 4

miki-miki spune:
quote:
Originally posted by marinar
Ma ingrozeste ce citesc aici dar ma tog pt toate sa reusiti. La insistentele mele a facut si sotul o spermograma. Concluzii ASTENOZOOSPERMIE MODERATA. Aveti idee ce inseamna????????
marinar
Marinar din cate stiu eu la diagnosticul ac gigeii sunt mai lenesi. Fii fericita ca ii ai chiar dc sunt lenesi. Eu nu am niciunul

Fetelor Am o mica speranta ! Eu cred ca la urmatoarea spermograma pe care o sa ni-o faca dl dc Soare sa apara ceva. Am gresit cand am facut spermograma (unica analiza) cu doar o zi si 1/2 de abstinenta. Am vazut si eu borcanasul si era f apoasa si transparenta si sotul a zis ca la el nu e asa de obicei. Deci am o mica speranta ca la urmatoarea analiza sa gasim ceva! Si atunci o sa trec la oligo...

Marinar poti da cautare pe forum pt astenozoospermie si o sa gasesti subiecte la care s-a discutat despre asta. Uite ti-am gasit eu unul aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60396&SearchTerms=astenozoospermie

marinar spune:
merci mult miki. este adevarat ca sunt, dna dr a zis ca sunt multi dar nu intelege de ce sunt cu modificari. Adev ca nici noi nu am avut acel minim de 3 zile de abstinenta si al meu a mai si baut cate un spritz. Poate si asta e cauza. Sper sa-l conving sa o repetam.
merci mult inca o data si sper sa fie bine si la voi
marinar

miki-miki spune:
Se pare ca pe aici nu mai trece nimeni. Vb singura
Am o intrebare catre toate azoospermistele ( si pt oligo... dc trec pe aici):
-ASLO 700 (limita 200) poate duce la azoospermie?
-STAFILOCOCUL AUREU (detectat in cultura uretra) poate duce la azoospermie?
Pt ASLO sotul meu a facut tratament aprox 1 an si acum este la 300 iar pt stafilococ facem amandoi tratament pt 10 zile cu antibiotice.
Credeti ca ac sa fi avut o influenta negativa asupra gigeilor?
Dorim sa repetam o spermograma si nu stiu la cate zile de tratament sa o repetam (putem imediat sau sa asteptam vre-o 10 zile?)

Elise spune:
miki, cam in aprox. 3 luni se pot obtine alte rezultate.
Daca faci spermograma la dif. de citeva zile, d-lor sint din acelasi "lot", deci la fel de putini.
Elise

Avalon spune:
Elise, nu-ti fie cu suparare daca ai mai scris, as fi vrut sa stiu si eu ce tratament urmeaza sotul tau?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

miki-miki spune:
Elise noi vrem sa mergem la Soare si ac a spus ca vrea sa ne faca el spermograma, adica s-o cerceteze el picatura cu picatura sa vada ce gaseste acolo. Eu vreau sa stiu dc tb sa asteptam cateva zile dupa tratam cu antibiotice. Soare in functie de ce gaseste acolo si de alte analize-controale pe care tot el i le v-a face sotului ii va da tratamentul homeopat.
Oricum , dupa cum am spus ( mai sus) a fost ceva in neregula cu proba de la Medsana. Si pe mine nu m-au lamurit deloc cu simplul diag AZOOSPERMIE. Poate erau 2, poate erau 10 sau 28 ca la Nusy.
Am citit pe net ca diagnosticul de azoospermie se pune si la 100000 buc/ml.
Te .

Elise spune:
Miki, da, si eu am citit ca nu sta nimeni sa-i numere: daca sint PREA PUTINI, azoospermie.
Si gata...tinicheaua.
Barbatu-meu faca vreo 3 tratamente combinate.
Branca ursului e de baza, vitanima E, ulei de catina, royal jelly, cartilaj de rchin... stai sa vad ce mai ia: a, Maca, polen, Ginsavit, vreo 5 tipuri de ceaiuri.... Asta e tratamentul naturist.
Si trat. clasic: Prostamol Uno si Refen Retard.
Adica injectii... saracu'.
Acum e spre sf. tratamentului si pe la sf. lunii asteptam rezultatele.
Adica isi reface spermograma.
Cele din dec/prima sapt. din ianuarie au fost absolut 0.
Sa vedem daca obtinem ceva acum.
Elise

Avalon spune:
La noi nu e azoospermie, ci oligospermie moderata, dar m-ati cam pus pe ganduri cu spermograma la medsana...
Elise, dar ceva pe baza de zinc nu i s-a prescris? Stiam ca face foarte bine la , noua ni s-a recomandat bio-seleniu-zinc...
Acum vad ca refenul retard este un antiinflamator... din ce motiv ia asta? Si prstamolul ce rol are? spermocultura a fost cu probleme? Analize hormonale a facut?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

miki-miki spune:
Elise fii atenta:
“In azoospermie se face punctie testiculara si se scot celulele precursoare. Interventia se face sub anestezie, asa ca nu e dureroasa. Apoi, folosind procedura descrisa mai sus, nucleul acestor celule este introdus in ovul. Primii care au apelat la asemenea idee inedita au fost americanii, urmati de englezi, germani, francezi. In echipa, trebuie neaparat sa fie si un biolog celular. Iata ca este posibil ca un procent de 95% din azoospermici sa aiba un copil facut cu celulele propriului corp. “
Textul este luat de aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=160&fm=off
Eu stiam ca prin punctie/biopsie se cauta gigei sanatosi iar aici vb de celule precursoare. La noi se face asa ceva? Articolul este scris de Virgil Ancar.
Tabitha tu cand ai fost in Turcia ti s-a spus ceva de ac celule precursoare?