azoospermie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Adriana, nu mai plange si nu dispera. Situatia nu e roz, e adevarat. Doar ca starea asta accentueaza mai mult problemele.

Calmeaza-te si cautati impreuna o solutie.
Sanatate, curaj si putere, va doresc.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baciadriana spune:

Biopsia o facem pentru FIV+ICSI ne-am bucurat ca la Cluj costurile totale sunt de 2000 euro ,asta cu tot cu tratament,adica aproape jumatate fata de Bucuresti.Eu insa nu cred ca o sa fie nici asa bine caci sperma era VIDA nici macar unu mort ,sau fara coada, nimic.Dar pana luni inca mai pot sa sper de luni vedem noi cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by Tabitha
copilutzu: felicitari pentru taria de a spune ca v-ati decis pentru IAD. Putine fete au acest curaj. Chiar as vrea sa impartasim pareri, dat fiind ca si noi suntem in aceeasi situatie. Putem vorbi aici sau pe PM, cum vrei. Daca insa nu vrei sa discutam asupra acestui subiect, nici o problema, te voi intelege. Oricum, in fata ta.

Elise: in acest moment la ce dr. merge sotul tau pt. a investiga cauza azoospermiei?

Tabitha

Si maine e o zi

Si io....si io...cu una bucata intrebare...:
La ce dr. ma sfatuiti sa merg ptr. IAD ??? In Bucuresti.

Elise,Tabitha scrieti-mi va rog pe PM despre dr. la care merg sotii vostri.Poate reusesc sa il conving si eu pe sotul meu sa mai repete analizele...cu toate ca 100% tot IAD voi face.
Tabi imi face placere sa mai discutam ( indiferent cum -aici sau PM)
Simt nevoia sa mai discut cu cineva care are aceeasi prob. cu noi.

Adriana cel mai bine este sa nu mai discutati cu soacra prob. voastre. Ca iti zic eu ca poate trai linistita si fara sa va dea sfaturi .Problema noastra nu o stie nici soacra ,nici mama mea. Asa ca am scapat de "sfaturi pretioase"
Fruntea sus si mergeti mai departe!!!!

Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor

ce analize genetice se fac ptr a stii ca bb e ok ? ce probleme se pot determina ? la cate luni de sarcina ? se pot face in Ro ?

m-am trezit intr-o noapte cu gandurile astea si nu imi dau pace !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by danita

fetelor

ce analize genetice se fac ptr a stii ca bb e ok ? ce probleme se pot determina ? la cate luni de sarcina ? se pot face in Ro ?

m-am trezit intr-o noapte cu gandurile astea si nu imi dau pace !

Da-ne o veste buna!!!!
E cu ochisori???
Ti-am trimis un PM

Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

la cate luni de sarcina se fac analizele ptr a determina eventualele probl? are legatura cu varsta mamei ?
mmm......cine ma ajutaaaaaaaaa?????? plspls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by baciadriana

Elise draga la noi in spermograma era vid zi-mi te rog ca mai am sanse?Ma bucur tare ca la voi a fost mai bine.Luni suntem programati pentru biopsie sper si ma rog la Dumnezeu sa fie macar vreo trei ..

Adriana,

la noi tot vid era!
Si nu la o laparo, ci la 3.
Ne-au "concediat" scurt, cu diagnosticul de sterilitate, pa si la gara!

Am mai facut un fel de spermograma (mai "detaliata") la o alta clinica, unde s-au descoperit niste pui de spermatozoizi.
Acum.. sa vedem cum ii crestem!!!

Oricum, SE POATE.
Nu dispera.
Cit timp nu e un defect cromozomial, undeva trebuie sa existe niste gigei, vorba ta, macar 3, macar 1 - macar jumate, jumate vedem de unde luam...

Mie mi-a scris o mamica aici, la sectiunea ICSI, ca au o frumusete de fetita, in conditiile in care sotul NU AVEA spermatozoizi intregi: la unii era doar capul, la altii doar coada.

Si tot s-a putut!!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

danita: imi pare rau, dar nu stiu ce sa iti raspund.

copilutzu: sotul meu a fost la dr. urolog Damian de la Bucuresti. Dar deocamdata am renuntat sa il investigam pe el, vom incerca IAD. Eu stiu ca au banca de sperma la Giulesti. Dr. care fac IAD sunt Moisa, Cezara Bucur, si cred ca si Marinescu si Niculescu. Dr. Dracea care facea IAD este in concediu deocamdata. eu voi merge la Cezara Bucur.

elise:

Adriana: ati facut biopsia? ce rezultat ati obtinut? Itit tin pumnii si crede in sansele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

"Am mai facut un fel de spermograma (mai "detaliata") la o alta clinica, unde s-au descoperit niste pui de spermatozoizi.
Acum.. sa vedem cum ii crestem!!!"

Elise vreau si eu sa stiu unde ati facut acea spermograma mai detaliata? Si ce inseamna "mai detaliata"?
Noi am facut toate spemogramele la Medsana.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baciadriana spune:

Buna seara,am fost din nou la medic si inainte de a face biopsie a fost necesara o urocultura si o spermocultura (sper ca nu am gresit) azi au venit rezultatele si separe ca in sperma ar fi PROTEUS SI STREPTOCOC BETA HEMOLITIC inca nu am fost la urolog sa vedem dar am inteles ca asta nu ar putea influenta asa de mult spermograma.Stie cineva ceva despre aceste bacterii?De unde ar putea sa provina oare?Si ce influenta au asupra spermogramei.Sincer ne gandim si la IAD desi sotul este mai greu de convins in acest sens.Trebuie sa avem si noi o minune pentru care sa traim .Asa ma simt tare pustiita.Va apreciez tare mult pe cele optimiste eu nu stiu cum traiesc in ultima vreme fac totul ca pe o rutina fara nici un pic de interes incerc sa gasesc in fiecare moment o farama de speranta ...poate este o bacterie....poate este macar oligospermie...poate...poate...poate o sa se intample o minune si o sa am si eu un pui al meu.Ca sa nu "ma mai iau" de copilasii oamenilor si sa ii zapacesc.Mai vad cate un copil cu ochii mari albasrii ca si ai mei si iar plang...e greu tare voi cum ati rezistat atata timp sunteti extraordinare va felicit sa nu va schimbati vreodata.Va pupi

Adriana

Mergi la inceput