Mamici de mai-iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Irina, eu ti-as trimite dar mi-e teama ca nu ajung cum trebuie! Mai bine ia fa tu o vizita in zona si te invit sa le papi direct de la sursa :bucataria mea!

Ama, sa stii ca m-am programat la Nayel la cabinet pentru vineri la 16.30. M-am gandit ca e mai bne sa fac prima vizita la cabinet unde pot sta mai mult de vorba cu el, decat la spital unde nu stiu cum il prind (cat de aglomerat, etc). Si daca mi se pare ok, voi avea timp sa vizitez si spitalul. In plus fata de asta, am rugat o prietena care e in ultimul an la medicina (si sotul ei e asistent universitar) sa se intereseze de situatia de la Municipal. Ca cel putin nu ar avea de ce sa ma imbrobodeasca..n-are nici un interes cum ar putea avea dr. Anca.
Asa ca..te tin la curent!

Ioana 24 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

am pus doua poze..pe care le-am facut astazi..sa vedeti si voi ce plante manac eu pe aici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/5cde&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Salutare burticoaselor,

am revenit pe mapamond!
Irinaghita felicitari pentru baietel! daca ma crezi acum de abia mi-a picat fisa cu Radu Gabriel! Nu stiu de ce intelesesem eu ca era vorba de sot...brrr! Sa iti traiasca baietelul si sa creasca mare sanatos! Tu te-ai gandit cum nasti? Nu de alta dar avem dpn-ul apropiat si poate ne dam intalnire in salon :-).

Iulyp felicitari si tie pentru baietel! Revin baieteii la putere?

Raluca la multi ani pentru ziua de azi!!Esti nascuta intr-o zi maaaaaaaaaaare!!!!
Ama hai sa ne intalnim in Bucuresti direct. Poate vorbim pe pm sau pe msn. Sper sa nu imi faca astia vreo figura(ca se mai intampla) sa imi anuleze consultatiile...ca fac scandal!

Papadiemaaaaaaaaaaaaare pomana ti-ai facut cu reteta de eclere! Abia astept sa o incerc si eu!

Ildi si eu sunt din Brasov; da-mi un PM sa vedem cum si cand ne intalnim.

Fetele, ca tot au fost intrebari(scuze de disparitie) era vorba de documentarul "In the womb"(in Pantec); este luat de pe National Geogr. este in engleza; este tradus foarte putin. CEea ce este cel mai important este ca prezinta imagini live din burtica si simulari pe fiecare sapt in parte. E super de super interesant! Ideal ar fi sa il putem pune pe forum sa il vada toate mamicile, daca nu, la urmatoarea intalnire fiti cu ochii pe .

Pupici
Mihaela
19+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Wow, virgi . As manca si eu in stilul asta. Imi place sa am multe castronase pe masa cu diverse sosuri, legume etc si sa le combin.... poate gatesc si eu ceva asiatic zilele astea.

Pupici

VoichiV22+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

...fiti cu ochii pe Ama

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI,RALUCAPOP!
Shori si Lyly voi ce mai faceti?Cum va mai simtiti azi?
Ce se mai aude cu filmul acela de pe Discovery?

Dana22+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Raluca LA MULTI ANI!!!inaioana eu as vrea sa ma duc la spital sa-l si vad..insa nu stiu daca am sa ajung saptamana asta c aam de invatat plus ca trebuie sa mai ajung si la facultate..dar daca nu ma duc,te astept vineri cu impresii!Pe siteul ala cu medicalinfo scrie ca intru in trimestrul 3 pe 6februarie,adica cand fac 28saptamani..Tot atunci scrie si ca nascutii au cea mai mare sansa de supravietuire!acum nu inteleg ce e cu saptamana 32..atunci nu intri in luna a 8a?Adica se termina luna a 7-a dar intre sapt 28-32 esti in luna a 7a nu in luna a 6a si ceva,ci in luna a 7a si ceva..carmina nu am inteles explicatia ta,poate nu am citit eu bine dar parca acum sunt si mai in ceata io 26+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

BETTY, am facut eco , chiar si 3d la gyneco-center si am fost dezamagita .Eu am mers la Iosup in bucuresti , la centrul medical unirea.

ALIA 24w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ralucapop la multi ani, sanatate multa, bebelus sanatos si numai impliniri!

Adi, vezi sa nu te ingrasi mai mult decat ela...

Voichiv eu nu stiu ce test e ala, adica initialele alea cum se traduc, poate te lamureste DianaR; eu acum am facut un test de sange pentru ca am rh negativ iar peste doua saptamani, de fapt mai putin de doua o sa fac un vaccin ca sa nu respinga organismul meu pe cel al bebelusului. Tu ai RH negativ cumva? Mai e si testul de toleranta la glucoza care se face la 28 de saptamani, s-a mai discutat de el in capitolele anterioare.

Fetelor, eu nu stiam ca luna a 6-a e mai periculoasa. Stiam doar ca la 27 de saptamani pline bebele are sanse mari sa fie ok (bineinteles dupa ce e tinut la incubator si i se acorda ingrijiri speciale, da oricum...) Si mai auzisem o ciudatenie ca e mai bine sa nasti in luna 7 decat in a 8-a. NU stiu explicatia, si mi se pare o prostie, da daca imi expica cineva, poate pricep si eu....

Cat despre miscarile bebelusului, stiam ca atunci cand e sarcina mai mare intr-adevar trebuie sa fii atenta daca misca, si daca nu, sa te duci la doctor, da nu in saptamanile 19-20 cand oricum il simti slab. Da va inteleg nelinistea ca si la mine a miscat bine pe la 16 saptamani si pe urma, pe la 20-21 nu prea il mai simteam, si ma ingrijorasem. Insa daca oricum nu l-aati simtit puternic, eu cred ca n-are rost sa va impacientati.

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut burtici!

De azi sunt oficial in luna a 6-a! Cred...

Buba mare e ca am reusit sa ma zgarii pe cornee (bineinteles cu ajutorul lui Vladut ) si acum abia ma chiorasc in monitor cu un ochi... Asta e trece si asta...

Irinel
, nu stiu despre ce test vorbesti, adevarul e ca abia ma descurc sa citesc cu ochiul asta...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput