Mamici de mai-iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
ildyqo spune:
Fetelor m-ati derutat. Cum calculati in ce luna sunteti. eu am UM la 12.09.2005 deci pe 12.01.2006 am avut 4 luni. Adica acum sunt in luna a 5-a si in saptamana 20 (adica 19 si 1 zi). Unde gresesc? de ce ziceti voi la 21, 22 saptamani ca inca nu ati intrat in luna a 5-a?
Ildy
19+ cu celula bebe
in burtica
irinaghita spune:
Dilaural bafta la control si la eco si sa ne tii la curent. Eu am fost vineri la Iosup. a fost totul ok - slava Domnului. Sa-mi spui si mie ce-ti mai zice.
Te pup si sigur e totul ok.
Irina
19+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
betty13ro spune:
Copii stiti cumva un site cu dimensiunile lui bebe pt fiecare sapt de sarcina?
Imi puteti spune si mie unde s-ar putea face o eco 3D competenta prin Bucuresti, cat m-ar costa si daca e necesara programarea.
20+
nastad spune:
Buna dragelor!
Ma bucur ca suntetzi active, abia am reusit sa citesc ce atzi scris.
Am vazut pozele de la intalnire, suntetzi frumusele foc si tinerele.As fi venit si eu , dar WE il dedic Oanei ca si asa nu prea am timp de ea in cursul saptamanii si ...ce sa caut eu , baba, printre voi asa tinere?
Doina
16+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
inaioana spune:
Aici : http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea
Cat despre eco, du-te la Iosup la CMU sau la Medlife la Chitzescu. Te costa intre 2mil si 3,5 mil, depinde ce vrei exact si la ambele trebuie sa te programezi din timp.
Ioana
24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
vivighe spune:
Stiti cumva unde gasesc si eu informatii despre gradul de maturare al placentei si grosimea ei raportate la varsta sarcinii?
23w3d
inaioana spune:
quote:
Originally posted by nastad
[...ce sa caut eu , baba, printre voi asa tinere?
Da, da..ce sa cauti ca doar esti au aproape 3 ani mai mare ca mine si cu 4 ani mai mica decat Shoricutza...Baba rau, ce sa mai discutam!
Bine ca n-ai venit ca te faceai de ras, noi avem de fapt doar 14-15 ani fiecare! Ia d-aici :

Ioana
24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
betty13ro spune:
Ideea e ca pana acum, la toate eco pe care le-am facut nu mi s-a spus ce lungime si ce greutate are bebe ci DBP, LF. In functie de astea 2 valori i-a determinat varsta lui bebe iar eu nu gasesc nicaieri pe net care sunt valorile normale pt fiecare sapt de sarcina.
Alia, tu ai facut eco 3D la Gynecocenter?
20+
nastad spune:
quote:
Originally posted by inaioanaquote:
Originally posted by nastad
[...ce sa caut eu , baba, printre voi asa tinere?
Da, da..ce sa cauti ca doar esti au aproape 3 ani mai mare ca mine si cu 4 ani mai mica decat Shoricutza...Baba rau, ce sa mai discutam!
Bine ca n-ai venit ca te faceai de ras, noi avem de fapt doar 14-15 ani fiecare! Ia d-aici :
Ioana24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Au..ai dat tare!

Doina
16+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana