Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Vera....Isabel face poze toata ziua...eu sunt putin obsedata.
Imi plac pozele la nebunie.
Normal ca-i place, e supusa la asa ceva din prima zi.
Ii place sa se probeze si sa se costumeze....cand ardea toata cu 40 ma alerga sa-i pun costumul de baietel. L-am ascuns pana la urma.
Acum cand incepe vara facem provizii de costume: printese in mod special of cohorse
Costumasul din poze il are de anul trecut...nu mai vine...am indesat copilul in el.(costumul e de anul trecut, poza e de sapt trecuta).
In poponetul gol nu am lasat-o niciodata...are tot felul de slipi haiosi rau.
Nici nu prea am vazut bebei fara slipi sau fara pampers pt apa la plaja.
Paula...of of ce papusica mica aveti. Doamne ce mititei sunt si scumpi foc. Sa fie sanatos si sa aiba mult noroc.
Alexa pare indragostita de el
Isabella iti vine sa o musti de poponeata, nu alta. Asta este poza in care am vazut prima data ochisorii lui Nardi... N-am cuvinte....ma gandeam ca or exista lentile pt copii...
E fenomenal in poza asta.
Da' daca nu-s indiscreta...de unde domne ochiosii aia?D
De poza asta zic: http://community.webshots.com/photo/464274285/1464280706071206913CMjBMb
O sa ma uit si eu la retetele alea.....acu' daca m-ai pomenit in mod special
Trebuie sa facem si poze dupa ?
Deja ma apuca emotiile....
Ma bucur ca vorbim mai des In alta ordine de idei....hatararam mata care v-a fi achizitionata de familia noastra. Am vazut si videoclipurile...de la mic la mare ne daduram acordul.
.....este EA...pisica "Pink Baby"...zisa "Baby" sau "OK Baby" de catre prietena ei Isabel:http://www.whiskas.com.au/downloads/tvc.asp
Isabel cand arata ok cu degetul in sus...zice ok baby...nu mai stiu de unde aprins asta. Cand ne uitam aseara la pisicute si ii ziceam "baby"...ea "ok baby"...cu accente si tonalitati cu tot.
Sper sa fie buna cu pisicul. Oricum ea prefera pisicile...avem o vecina cu o matulica si e tare incantata.
Tati in mod normal nu prea e fan pisici...dar asta chiar i-a placut...plus gura mea de care nu scapa....nu stiu ce a cantarit mai mult Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Gata cu tzitzica,de 3 zile nu mai papa,ziua si seara la culcare este mai usor,dar noaptea e cel mai greu ca se trezeste si imi cere tzitzi,de adormit ma chinui cam 30 min sa o adorm si asta dupa urlete si plansete.
Poate daca ar fi supt doar seara i-as mai fi dat dar toata ziua o cerea si cel mai rau se trezea noaptea de 4-5 ori sa suga si nu mai rezistam,oricum a supt f mult.
Acum toata ziua vine si le pupa,le mangaie si se joaca cu ele,mai are tentative sa suga dar le tot dau cu ceai.
Problema este cum vor arata dupa ce nu va mai fi lapte deloc,prima tzitzi care nu i-am mai dat-o de 1 luna s-a facut f mica,astalalta inca se umple de lapte si o mulg,dar nu cred ca o sa mai am pieptul dinainte.

Ver,la tine cum a ramas pieptul???

Am vazut pozele la puiutii,toti sunt niste frumosi,Paula bb seamana mai mult cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, cu ce vesti vii de la eco?
Asteptam sa ne spui.
Fetelor, noi suntem bine. Am ramas iar singurei, sotul e in delegatie.
De luni a venit o prietena de-a mea, romanca, sa stea la noi pentru o luna. Si e super. Luca e fascinat de ea. Ii place ca ii vorbeste frumos, stie sa se joace cu copiii, are experienta in baby sitting, e o fata nemaipomenita. Si acum trec serile si pentru noi mai usor.
Luca e tot cu ochii in TV la Baloo si Dalmatieni.
Nici nu stiu cum sa-l mai stimulez.
Tot ne jucam cu ideea sa-l ducem la gradinita doua zile pe saptamana. Dar nu stiu daca e bine, pentru ca la inceput ar fi cel mai bine sa-l duc toata saptamana ca sa se acomodeze mai repede. Asa daca il duc numai doua zile pe sapt. tranzitia va fi destul de lenta.
Apoi nu stiu de cand sa-l duc. De acum sau sa mai astept sa-mi vina socram-ea si sa incercam atunci.
Voi ce sfaturi imi dati?
Luca ma tot tampeste cu spusul povestii cu Pinocchio. Vrea povestea asta si la pranz si seara. De nici nu mai stiu ce floricele sa mai adaug la povestea asta sa nu devian prea boring.
Incerc sa cumpar filmul si nu-l gasesc. Poate numai sa-l iau de pe net, sa-l piratez.
Burtica mea creste, e tot lenesa, sper sa fie tot fetita, nu de alta dar am inceput sa cumpar lucrulete, si toate is roz.
Va pup

Ciuf (28+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

azi a fost prima mea zi de munca... dupa 2 ani si ceva

impresii...in afara de faptul ca am avut o mare durere de cap, a fost bine, colege bune, zic eu, suntem 5 in birou, am dat test, sunt invatacel acum pentru o perioada, desi este sesiune si e aglomeratie mare mare!

bine, nu va mai retin, de povestit nu prea am ce... decat ca Mariuca se tanguie dupa mine toata ziua, imi zice mama ca ma cauta peste tot, striga: Gaaabiii... Gaabiii... de ti se rupe sufletul...

eu nu credeam sa sufere dupa mine, dar uite ca ma iubeste si ea mey

manca-o-ar mama pe ea de scumpa, mi-e tare dor de ea!

apropo, si la munca am net... asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Julia23 felicitari... Juliei sa treaca cu bine peste momentele grele...offf...las' ca trece.
Chiar ma gandeam la tine in legat cu sanii...cum ca unul s-a "oprit" iar celalalt alapta...Ai mei sunt Ok pt ca nu am avut sani mari.Dar...au ramas mai mici decat ii aveam inainte sa raman insarcinata... Asta e...da' am alaptat 1 an si 4 luni...
Lasati nu sunt,doar ca sunt "slabi" Nu mai sunt asa "plini de ei"

Yael am avut si eu timp si am vazut poze cu minunile tale...
Da chiar...cum seamana "fata cu mama" si "baiatul cu tata"
Uite ca au trecut 9 luni de cand s-a nascut Nardi...a fost greu???Ai dormit noaptea?Ca eu cat l-am alaptat pe Vladutz ma trezeam de 3-4 ori/noapte...

Uki
e normal sa-ti simta lipsa dupa atata timp de stat langa ea,nu?M-ai ales ca acum realizeaza ca esti plecata mult mai mult decat ar fi realizat la 1 an,la 1 an si...Cu Vladutz a fost OK(avea 1 an si 2 luni),din contra ,acum a inceput(de cand s-a lovit la cap,nu glumesc) sa se smiorcaie ca "de ce peci?" "m-ai stai..." "m-ai stai putziiiin..."

Ileana cum a fost la Eco?Sau nu ai fost inca?Tot cu gretzuri?

Paula ce scuuuump e Paul in poza cand se uita la aparat

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ciuf,pai cine stie...daca il duci de 2 ori/sapt...poate ajunge sa iti spuna chiar el ca ar vrea mai des la gradi...
Si asa si asa trebuie testat...Succes.

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ce multe poze frumoase am vazut azi! Yael, Supermami, Paula, m-am delectat cu puii vostriCiuf 2 zile pe sapt de gradi nu are ce sa-i faca rau. Mai se joaca pe acolo cu copii, mai socilizeaza si el pe english, mai ai si tu timp de respiro un pic. De ce nu!Aldo al meu vb pe zi ce trece mai mult pe toate cele 3 lb, sunt fericita ca nu a avut probleme din cauza asta. E si mare vorbaretz, ii turuie guritza non stop:) La facut de propozitii inca nu e asa de talentat insa se straduieste. Vineri eu am sa plec pt un we cu niste amice asa intr-o mica vacanta si Aldo va sta cu papa. Sa vedem cum o sa fie:))) Alberto e cam speriat de idee. Plec vineri dimineata si vin luni seara deci ar fi ceva timp.O seara buna la cele mai frumoase mamiciVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! am fost aseara la eco. Sarcina e ok, insa am un chist foarte mare, am sanse sa nu pot tine aceasta sarcina. m-am umflat de plans si de nervi, dar asta este. medicul de aici mi-a recomandat sa merg la bucuresti. o sa merg la fostul meu medic de acolo, de la spitalul militar. mi s-a explicat ca am ceva sanse sa pastrez sarcina, dar chistul trebuie operat neaparat.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Offff Ileana..ce aiurea situatie..Cind o sa mergi la Bucuresti? Iti tin pumnii si sper din toata inima ca totul o sa fie bineAm sa merg si eu sa-mi fac un control ca de cind tot amin. Tu ai avut ceva dureri de burta inainte?Numai bine si multa sanatate!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vikinga, nu mai amana un mers la control. Ca sa nu ai surprize neplacute mai tarziu. Nu am avut nimic inainte, nici un fel de durere. De fapt, nu am avut niciodata probleme la capitolul gineco. Doar o candida in sarcina cu Luk, atat. Probabil ca in weekend sau la inceputul sapt viitoare o sa merg la Bucuresti, azi iau legatura cu medicul sa vad cand il gasesc.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput