Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
ver@ spune:
Hai ca si-au facut efectul pastilutzele astea de gat.Vlad nu mai e ragusit si aproape ca's pe trecute mucutzii.
Aveam si eu o teama cu rosu ala in gat,dar bine ca a scapat.
Si cum nu l-am scos afara(nu ma certazti dar batea un vant...si exact asta ii trebuia lui la gat...) acum ii spun sa mergem afara si zice ca nu vrea!!
Fitzi atente ce patzanie:au venit aseara in vizita o fosta colega de liceu cu al ei sotz.Buuun.Cand au intrat pe usa,Vladutz a tulit-o fix sub scaun sa se ascunda(in sufragerie;tot aici au intrat si musafirii) Colega mea il intreaba :"ce faci Vladutz,te-ai ascuns?" El:da.
OK.Pt ca i-au adus o masinutza sotul ei tot a insistat sa i-o arate,i-a dat drumul(era de politzie si suna de surzeai),dar copilu' asta mai mult s-a speriat.Eu stiam ca el e cam reticent la pers straine,da' nici chiar asa...Mai si s-a pus pe un plans...L-am tzinut cu noi,dar a stat cocotzat in bratze la mine,dupa care l-am dus la mama in dormitor,da' ce a vrut sa stea?Ce-o fi zis,sa nu ma lase singura ca cine stie ce patzesc Apoi le-am aratat poze pe calculator si cand a vazut-o pe nasica-sa in poze i-a trecut orice suparare.
E normal sa reactzioneze asa?Ca nu vreau sa faca parte din categoria celor ne-sociabili Doar il cunosc.Daca ii dai timp sa se obisnuiasca cu pers respectiva e f prietenos,da' nu din prima...
E...asta e.
Acum doarme si ii asteptam pe nasici pe seara.Cand a auzit ca vin a adormit instant
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
super mami spune:
Buna seara plimbaretelor.Mi-am pus in aceasta seara o intrebare intrebacioasa: cam pe la ce varsta nu mai cred copii in Mos Craciun ?
Voi stiti ?
Ma gandeam si eu....Ghizela.....ai niste baieti de nota 10. Cel mare e.... Il fugaresc fetele sau nu ? Or sa-l fugareasca sigur...stai sa vezi
Eu nu ma grabesc cu bb mic si pitic...mi-ar place din tot sufletul dar am planuri pt perioada urmatoare. Mai asteptam putin.
Deocamdata profitam de ce avem. Si suntem 100 la 100 satisfacuti si fericiti.
In plus ne gandim sa adoptam o fetita. Deja zambsec la gandul asta. Abia astept. Deja e cu totul in planurile mele: camera, hainute pastrate, jucarii puse bine, nume (Emma - as vrea).
Eu trebuie sa fac ceva productiv in acest an, am ceva planuri care nu pot fi amanate.Asadar, pana atunci ma bucur pt voi !!!! Chiar ma bucur din tot sufletul Vera....poate fi o perioada, asa cum e cu frica de catei sau de intuneric....nu-ti fa griji.
Sau pot fi persoane pe care chiar nu le place copilul....se mai intampla. E normal. Poate rade intr-un fel sau vorbeste tare...sau se mataie....
Pana la urma mai bine asa. Isa pleaca cu oricine...cand mergem la cineva abia o mai iau de acolo.
Nici asa nu-i bine.
Alexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Papusica mea are 40.
In rest nimic, e vesela si vioaie. Ea in mod normal la mai mult de 38 nu se mai dadea de pa masa (acolo doarme cand nu se simte bine...mai stiti?).
Imi arata ce muzica vrea, imi zice 'ok baby'...se fataie toata.
Ieri la pranz avea 38 cu putin...am zis ca-i trece repede ca era vesela rau.
Aseara avea deja 39 cu... si nu-i scade cu nimic.
Mergem la pedi azi.
Noaptea asta am tot pus alarma ca sa ne trezim sa o verificam. Pe la 5 incepuse sa tipe "suna afonul" si s-a si dus fuga la noi in camera sa verifice.
Sper sa scapam repede. Va tin la curent.Buna dimineata somnorosilor. Buen dia.
super mami spune:
Neata.....o zi intreaga nuci un cuvant...mmmmmmmmmmm.Isa are temperatura, ia antibiotic, rosu in gat.....stare generala buna totusi. Freaca pe mami tooaaataaaa ziua
A avut o noapte intraga 40 si nu scadea cu nimic, acum are cam 38 cu ...ceva peste 5.Noutate: vreau pisica. Ma tot uit de ieri pe net sa vad rase. Am gasit cate ceva....n-am hotarat nimic inca. Vad ca tati zice un nu cam moale...in nici un caz hotarat.... Barbatii astia nu stiu nimic domne !
Cu catelul mai asteptam...are nevoie de program serios si pana una alta nu prea are cine sa-i ofere asa ceva.
Sunt tare bucuroasa. O sa o cheme : Baby...probabil
Am vazut patuturi roz din blanita si tot felul de accesorii cu pietricele si blanite....
O a fie o pisica printesa roz toata.....lesin de ras deja.Cand scurtez putin lista raselor va anunt
Va imaginati o pisica cu colier cu pietricele si patut cu volanuri....ei bine o veti vedea.
Poate comitem inconstienta dupa ce venim din State...adica prin mai.
sau poate ne luam pisica americana....cucetatenie cu tot si luam si volanasele de acolo Gata fug la papusica mea bolnavioara.
Va pupam si sper ca azi nu o sa vorbesc singura....helooooo...
paula2003 spune:
Alexa este in parc la leagane, e inebunita sa se dea uta si mai nou cere in tot felu de buburuze, masinute...tot ce vede la alti copii.
Paul a luat 1.300kg pana in prezent, maine face o luna. A inceput sa arate mult mai bine si sa se implineasca. Gangureste toata ziua si doarme cel mai repede si bine doar in brate. Nu poate sa doarma sau sa stea treaz de dure cu colicii, si asa la fiecare biberon cateva picaturi de sapsimplex sau beby calm...si pt. cateva clipe mai tace sau nu se mai starmba de durere.
Am inceput sa ma obisnuiesc cu 2 si Alex a devenit mai intelegatoare si incepem sa ne adaptam cu 2bb, sa se adapteze si ei cu noi.
Paula cu Paul & Alexandra
adriana spune:
Super mami, mereu ma amuza mesajele tale, cred ca esti tare simpatica si in viata reala.
Copiii nostri sunt tare nebunatici, Codrin e mare bataus(numai cu sora-sa, ca afara.. e strut), Olguta cocheta dar si ea cu accese de personalitate.
Bebe 3 misca, e ca un fluturas, foarte sensibil la urletele fratilor mai mari(incepe imediat sa se zbata daca astia doi se cearta), sper sa nu iasa stresat
Poze cu noi, nu mai stiu daca am dat, uite aici, de la ziua Olgutei si aici de la munte, de sarbatori.
Paula, succes cu bebe2, obisnuinta/rabdarea sunt cheile succesului.
adameasca spune:
salutare!
Super mami, noroc cu tine, ca altfel ar bate vantul la topicul asta. Nu ne-ai mai povestit din aventurile tale in bucatarie in ultima vreme.
Adriana, in continuare ma gandesc ca sunteti tare curajosi, sa-l mai vreti si pe bb3. Bravo voua! Cand o sa nasti?
Paula, felicitari pentru prima luna a lui Paul! Sa fiti sanatosi!
Ver@, reticenta fata de straini e doar o faza. Luk e reticent doar fata de anumite tipuri de persoane. O sa treaca si asta!
Luk s-a facut si mai vorbaretz, toata ziua ii toaca guritza, numa perle scoate. La pampershi nici gand sa renunte, la bibele cu lapte la fel, uneori e mandru de el si isi zice bebe.
Eu ma simt oribil, mi-e rau, azi am si vomat, parca sunt leguma, n-am chef si nici putere sa fac nimic... Miercuri la 6 am programare la eco, astept cu nerabdare sa vad care-i treaba cu bb2.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
ver@ spune:
Adriana!!!Bb3??? Mai,dar eu acu' aflai Cred ca mi-a scapat.
Pai si in cate sapt. esti?Eu te admiiiiiiirrrr tare mult.Cand citesc cum vin la voi bb2-3 ma apuca si pe mine...da'...nu-i momentul.
Ileana bafta la eco.Ma roade curiozitatea sa stiu ce ai acolo in pantecel
Sora mea a reusit sa-i scoata biberonul ficasii(2ani,3l) spunand-ui ca e fetitza mare si ca doar bb-ii papa din biberon...si a reusit era tare bucuroasa.Poate il pacalesti pe Luca.Dar intradevar nu totzi se lasa asa usor "dusi de nas".
Supermami,io abia astept sa vad pisica roz. Sa nu faca concurentza cu Isabel
Paula iaca trecu' o luna "la multi ani!" si sa scape bb Paul de colicii astia odata...
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
super mami spune:
Adriana......ce copii superbi. Sa va traiasca sanatosi....toti trei.
Sunt niste papusele.
Tu ai aflat ce e bebeul mic ?Ileana....gandeste-te si tu ca e semn ca e fetita daca te simti rau si poate suporti mai usor
Veziiii ce sfat bun ti-am dat ? Paula 'LA MULTI ANI' pt barbatelul mic. Sa creasca mare si sanatos si cuminte si cum mai vreti voi .
Abia astept sa mai vad poze cu el. Deja o luna....Vera...n-a sa fie domne' concurenta ca-s neam ....ca surorile vorba aia
Or sa se lafaie in puf roz impreuna....parca si vad scena.
Baby si Isabel....hm ? Nice !
Cand o avea Isa 6 ani un pudel imperial alb coafat tot si gata neamul "fitoaselor in roz" Valeria multumesc pt informatii. Il postez pe sef in fata calculatorului sa se lamureasca.
Mai, se zice "volanuri" sau "volane".....cum s-o zice ca-mi suna aiurea amandoua deja ... is inculta rau, se mai intampla.Puiutul meu deja e mai bine, mai are inca febra...scade / creste...dar e tare veseloasa. Asta e bine.
Gata ca vine tati si fug la sala .
By by
adriana spune:
Mersi mult fetele
Nu e asa greu.. cu 3, cred.... O sa nasc in iunie-iulie. Io sunt increzatoare, ma bucur ca au iesit din bebeluseala.. ca ma mai pot intelege cu ei, nu oa oa tot timpul.