Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Valeria, arati super! Daca nu ar fi burtica, nici nu ai zice ca esti gravidutza . Sa te tii in forma pana la capat!

de la noi

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Valeria...nota 10. Arati superb, chiar esti tare frumoasa graviduta...poate nr 3 ? Iti prieste
Ce dulcele costumasele....si imi imaginez cat de mici sunt de fapt
Iar nazdravanul e tare frumos si a crescut tare mult.
Ma inspir din pozele voastre....mi-a placut tare semineul vostru. O sa i-l arat si sotului azi.
Doar ca nu prea stiu cum as putea aranja un semineu si un tele cu o comoda de tele (la care nu vreau sa renunt ca-mi place tare)pe acelasi perete . E cam mare comoda...si televizorul.
http://community.webshots.com/photo/547200310/2149471680084130401JKsXlH
Daca ai vreo idee...tu ai tot timpul idei frumoase.
Sanatate multa in continuare. Va pupacim.
Ileana...sanatate si nu te speria. Eu aveam tensiunea exagerat de mica.
Multa sanatate.
Fetelor am cumparat biletele si cand m-am uitat....facem vreo 12 ore si ceva pana la Miami.
Nici nu pot sa-mi imaginez asa ceva. Ce fac acolo atatea ore...ce face Isabel.....e cam mult.
La intoarcere si mai si ca avem escala si la Atlanta.
Valeria....Elena....cum a fost la voi ? Ce faci ca sa nu o o iei razna atatea ore. Cel mai lung drum pt noi a fost de vreo 4 h si jum...dar pana la 12 si jum mai e ceva.
Ma duc la treburi....
PupiciAlexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna dragelor!

Supermami, si eu aveam si am tensiune mica...

Ciuf... abia astept sa-ti vad frumusetea de fetituca! o sa fie frumoasa ca tine, bravo, esti o graviduta super!

Fetelor, am o intrebare si va rog frumos sa va dati cu pareri

deci: Mariuca, de ceva vreme am observat ca are pielicica aspra, uscata numai pe burtica, si asta chiar in prima zi dupa baita! nu am idee ce si de la ce poate fi

o dau la masaj cu ulei gel de la Johnson... il am din vara si e in termen, aseara mi-am dat si eu si e tare fain... deci, nu-i expirat

ma gandesc ca poate are vreo vitamina lipsa? dar de ce numai burtica e uscata???si la subtiori...of...

va rog, spuneti si voi, cam cu ce creme sa o dau?? la ultima baie am dat cu galbenele, cutie din aia mare, nemteasca...o luasem pt mine pt frig...dar tot s-a uscat...
multam fain!

pup, maine sunt la munca...of, viata mea...
ma asteapta foi matricole, studenti...ta na na naaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neatza!
Or mai fi nebuni ca mine pe lumea asta? Adica: azi, sambata, in vacanta aflandu-ma eu, am examen Si ieri am vegetat, n-am citit nimic. Iar azi m-am trezit la 7 sa invat ceva..... Off, vreau sa dorm!!! Cred ca nu-mi mai revin in veci cu somnul... Plus ca fierea ma supara in continuare, nu pot manca mai nimic, mi-e greata dupa primele 5 inghitituri, apoi, peste o juma de ora am o aciditate infioratoare.....Iar la dr. internista la care merg eu sunt niste cozi infernale, cu tot cu programare mergi acolo la ora 15 si intri la dr. la 10 seara
Noh, si sotul meu vrea sa mergem azi la cabana cu niste prieteni din Cluj, cica sa profitam ca suntem fara copil.........si eu nu vreau, vreau doar sa stau in pat sa ma odihnesc!
Concluzia: sufar de oboseala cronica si nu ma mai joc!

Asa, m-am descarcat Acuma ma duc sa ma pregatesc sa plec la examenu' lu' peshte! Wish me luck!

Va pup, sa fiti cuminti si sa aveti weekenduri mai odihnitoare decat al meu....

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

aoleu mey Ven, ai grija de tine, io zic sa meri la cabana si chiar daca nu poti manca, macar ca te poti odihni...te pup si sa aud de bine de la tine, bafta azi la ex!

Mergi la inceput

Uki incearca sa schimbi cosmeticele pe care le folosesti.
Isabel desi are o piele...sanatoasa , de fiecare data cand folosesc produse noi (sampon, crema pt soare....orice) se irita groaznic si apar bubite rosii.
Asa am patit in vacanta din Turcia cand am cumparat de acolo o crema noua pt soare....ziceai ca e arsa saracuta.
Daca nu merge...incearca s amergi la un dermatolog cand ai putin timp.
Zic de ea ca are piele sanatoase....adica tare si groasa . Chiar de cand era bebe mic radeam cu prietena mea care are un baietel blond si albbbbb....ii comparam si ziceai ca e matase pa langa Isa.Ven....bafta la examen....Normal ca daca ma intrebi pe mine eu zic ...fuga la cabana.
Eu n-am mai iesit fara copil.....de 2 ani si doua luni
Adicatelea: calule mananci ovaz ? Noi maine avem petrecere de bebei, azi mergem sa cumparam cadouri pt ziua indragostitilor
Eu pt tati....ofcohorse, iar domsoara pt iubit. O sa-i ia un tricou haios cu mesaj si o felicitare mazgalita cu propiile manute
Mergem ca fetele la cumparaturi.
Asa ca, va pupam. Sa va distrati bine zilele astea.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Uitati aici
http://community.webshots.com/photo/547200310/2027407130084130401uvqzSk
Clar este stangace...sunt putin derutata. Ma gandeam si la schimbatorul de viteze...cam totul e facut pt dreptaci....ciudat.
Sa vedeti cum decupeaza cu stanga
Gata ca vorbesc solita.
Pupici
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Buna!

Supermami...super pozele!!!, mie imi place aia cand se uita la tv picior peste picior... e mortala, ce viata, ce huzur!, lipseste whisky-ul...
e frumoasa tare, mey da nu stiu de ce spui ca e de o seama cu Mariuca, ca eu observai ca e mai mare, asa mi s-a parut...ochioasa
ce mai, de cate ori pui poze, se stie, lumea se schimba... ne indragostim instantaneu! ai o etita pe cinste, lasa sa fie ea stangace, asta sa fie paguba, (sunt iremediabil...in love... de Isa)

va rog, scrieti mai mult, dati sfaturi la biata de mine...aseara iar am facut baita, azi dimi, piele uscata, am fost la farmacie, o tampita, cica ce folosesc is cea mai proasta marca..., e vai, dar de 2 ani tot alternez Johnson cu Dalin, cu Nivea, cu sanosan...etc...nu cred sa fie de la crema de corp...

o sa merg la dr.

o saptamana buna! sa fiti iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Uki, scoate Johnson si nu mai incerca cu el vreodata.
Da-o macar o saptamana cu ulei de masline, simplu... si nu mai folosi mai multe creme deodata.
O sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu nu am mai intrat de foarte mult timp...dar vad ca se inmultesc viitorele mamici in devenire cu mai multi pui....FELICITARI, ma bucur ca dupa "mine" vii si alti copiii si sunt tot in anul acesta.
Alexa este foarte bine.
Mai revin ca am putina treaba.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput