Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Salut!!!

Supermami si io is' nerabdatoare sa vad cum iese mobila.Maaamaaa,da nu o sa va "infuriatzi" de atata roshu...???Sau e mare incaperea?
Cat despre pozele cu Isabel......daca de acum ii sta bine...ce sa mai zicem...

Eu maine trebuie sa "recoltez" o proba de urocultura de-a lui Vladutz ca nu sunt linistita de felul cum face pipi.Adik face pipi acum si in 10 secunde zice ca iar face si se tzaraie 2-3 stropi si peste 10 minute iar cere si face un jet scurt,scurt.
Alte simptome nu's.Lichide bea destuuul.

Problema e ca trebuie dusa proba la 8:30 asa ca il voi trezi pe la 7:00...da de unde stiu ca va face cat trebuie,plus ca trebuie sa il spal inainte si ma tem sa nu ratez momentul.Ca de facut in eprubeta va face,numai sa am timp sa-l spal...sa faca si sa plec.Off

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Supermami, asteptam pozele cu noul look al bucatariei. Eu zic ca o sa fie rezultatul incantator.
Vera, tinem pumnii sa nu fie vreo infectie urinara.
Adameasca, mai, imi pare rau ca ai greturi. Dar trec si alea ... si vin altele. Le stii, nu le mai insirui.
Eu tot ma simt obosita, Luca ma tot freaca, ba vrea una, ba vrea alta. Acum e pasionat de filmul "Elefantul Dumbo" si "doamna si vagabondul".
Vorbeste pe zi ce trece mai mult.
Ieri ma vedea suparata pe el si tot trancaneam eu ceva asa in barba, la care vine la mine si imi spune: "mama, nu mai fi suparata".
Ah, fit-ar fulgii de speculant mic. Sa ma mai supar pe el???
Vikinga, cum v-ati distrat voi acolo, numai fete? A fost faion? asteptam poze.
Carmen, voi ce mai faceti? Apropos mai stii ceva de Onutza ca nu a mai dat nici un semn de viata.
Uki, Mariuca ce mai face?
Pup fetele

Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!

Noi suntem parinti singuri....
La-m dus pe Markus sambata la Intorsura, noi ne-am intors duminica. Nu va zic ce goala era casa.....Nasol!
Dar e si bine, intr-un fel. Azi am fost si eu in oras, mi-am cumparat ceva haine, apoi cu o prietena la o pizza, Doamne, parca eram pe alta lume
Mama zice ca e cuminte (cat se poate!), nu a intrebat absolut deloc de noi, a dormit bine noaptea........e nasol ca acolo e tare frig, deocamdata n-au iesit decat asa, prin fata blocului pe afara. Tata tot planuieste excursii lungi cu saniutza cu nepotul
Eu sunt cica in vacanta, dar fac un curs de predare a lectiilor pe calculator, si merg toata saptamana de la 8 la 15 acolo, e destul de obositor.....
Of, si incep semestrul 2 tot obosita.....Las ca ma odihnesc la vara!
Cu santierul de la parter stagnam, o camera e gata, a iesit tare fain, maine vin oamenii sa se apuce de a doua.....
Cam atat. Sper ca Markus sa reziste 2 saptamani, cat ne-am propus sa-l lasam la bunici.....

Super mami, vreau sa vad bucataria ta! Poate imi dai idei, ca la vara si noi ne marim si redecoram bucataria..... Cre' ca rosu n-are cum sa arate rau!

Ileana, ce sa zic.....cat mai putine greturi! Las sa vezi ce happy o sa fii cand o sa tii bebelusha in brate! Si pe Luca de mana!

Valeria, si tie iti doresc la fel, rabdare si...... iar rabdare! Si putere! Las ca trece repede!

Uki, mai scrie si tu ceva, ce daca esti om al muncii? Dar acum sunt si eu curioasa, ce lucrezi? Am inteles eu bine: la secretariatul unei facultati? Sau aberez?

No, hai ca scriu rar dar mult!
Va pupez de noapte buna!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!

Legat de ce trebuia sa fac in dimineatza asta...bineintzeles ca abia am tras de Vladutz sa se trezeasca...in sfarsit...am reusit sa-l spal la putzulica...si cand sa faca pipi abia,abia a venit pipilica
Saracutzul cat s-a chinuit sa scurga ceva pipi.Mai si nu va spun ca peste juma de ora..."fac piiiipiii".Eu am ramas blocata pt ca nu bause nimic(laptic,ceai..)Si D-nul Vlad a facut pipi de nu se termina...

Da' sper sa fie de ajuns cat am trimis la laborator.

Asa,Ven,sunteti singurei?Mmmm...

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am venit si din vacanta cu nemtzoaicele si cea mai mare surpriza pt mine in we asta a fost Alberto! de cit de bine s-a descurcat cu Aldo. Cica au facut men weekend, asa ca baietii, au avut un program plin si frumos. Nu m-a sunat si nu m-a bombardat cu sms-uri sa ma intrebe panicat una alta cum ma asteptam eu. ba din contra, eu sunam si el imi zicea sa-mi vad de relax si vacanta ca ei sunt foarte bine. Ok a avut noroc ca a vut ceva timp liber, mai putina munca, ca altfel nu ar fi mers.Poze nu prea am ca nah in gasca de fete singurele, una cu masca pe fata, alta cu poarul vilvoi, alta imbracata de stat in casa asa lejer, fugeau de foto ba unu ba alta. Am stat la birfe, jocuri si baute la semineu. A fost interesant pt mine si mi-a prins bine o gura de aer asa fara copil. Pt mine a fost prima data singura fara Aldo mai mult de juma de zi.Lena cuscra mi-e dor de Freya, vreau poze nooooiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna!!!
Cam rar dar sunt pe aproape. Ieri am fost la doctor cu Andrei de control si este bine sanatos.Are 92 de cm si 16 kg.As vrea sa-i fac niste analize (nu i-am facut niciodata) si nu stiu unde ar fi mai bine sa fie o asistenta draguta ca sa nu-l sperie.Stie cineva aici in Bucuresti???
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Marioan, trebuie sa fii atenta sa gasesti o asistenta care se pricepe la copii si care stie sa gaseasca venele. Eu am fost cu Olguta prin noiembrie si, din pacate, nu am nimerit o astfel de asistenta, mi-a umblat cu acul in mana fetii de era sa-mi iasa okii din cap de nervi, saraca Olguta nu zicea nimica.. doar mieuna putin ..

O prietena de-a mea a fost la Romar, de la Lic. Ghe. Sincai, acolo se pare ca sunt niste doamne dragute...

Intreaba doctorita pediatra unde e mai bine sa te duci, in fond, de la ea iei trimiterea pentru copil, poate ea stie mai multe, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor, n-am mai intrat demult tare sa va mai scriu, insa sunt la zi cu progresele puiutilor vostri.Asa se intampla cand te tot amani pe mai tarziu....Am si eu o veste pentru voi....vine bebe2 si la noi!!!!!!!Am tot amanat sa va dau vestea de frica sa nu patesc la fel ca anul trecut dar acum nu m-am mai putut abtine.Asa ca Ileana....vom fi din nou impreuna la mamicile de septembrie-octombrie.
Altfel...toate bune si frumoase....ne-am tot amanat plecarea in Florida din cauza unor probleme pe care le are de rezolvat sotul meu, si nu stiu daca mai mergem.Imi pare rau doar ca am renuntat la gradinita lui Andrea si acum..imi cam mananca zilele acasa ca nu stiu ce sa mai fac cu ea....e cam frig si nu putem sta prea mult afara..prin magazine nu merg cu ea ca trage tot d epe rafturi si trebuie sa-mi umple caruciorul cu de toate...Am reusit sa scapam de pampersi ziua...dar asta numai in casa...ca daca iesim afara trebuie sa-i pun ca nu am incredere ca nu se scapa pe ea...
Gata...ca nu ma mai lasa maimutzica mea sa scriu....
Pupici si numai bine...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Sympa felicitaaaaari!!!

Inca o viitoare mamica...sa fie intr-un ceas bun.

S-a intamplat?Sau v-ati dorit inca un copilas dragalas?

Andrea e o frumoasa foc.Parca e mai matura nitzel...

Mergi la inceput

Marioan,eu cu Vladutz am fost in sept 2005 la Synevo(cu trimitere de la pediatra)(Zona Unirea).Asistenta a fost f priceputa(tinerica~27-30 ani),doar ca Vladutz a urlaaaaat Din prima i-a gasit vena...tzac-pac

Mergi la inceput