Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, ma bucur sa aud vesti bune. Sa dea Dzeu sa ai o sarcina fara probleme.
Uki, eu in locul tau as duce-o pe Mariuca la gradi. Pentru ca, vei vedea, discutii or sa tot mai fie. Si mai mult iti faci nervi.
Pe de alta parte e mama ta si nu va puteti certa la infinit. Apoi ce liniste ai tu la serviciu?
Sunt asa de obosita ca nu stiu incotro sa o apuc. Sotul iar e plecat, Luca ma trezeste de doua ori pe noapte ca isi cere lapticul, apoi eu am insomnii, ca sa nu mai spun ca ma apuca o foame de as manca lemne.
Pup

Ciuf (28+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

mey da nu-i chef la noi in grupa deloc...poate ca e de bine, nu? cineva inseamna ca are alta treaba

e, io n-am...

Mariuca e azi plecata cu tati, o duce pe unde are el treaba... sper sa fie bine, i-am dat si papa, si pampers... etc...

i-am dat si instructiuni, sa o duca in parc unde-i place mult, dar e cam frig acum, bate si un pic vantul

o sa ma interesez de cresa in zona, daca ar primi-o as duce-o imediat...poate ar fi mai usor si pt mama! sper, acum saraca se simte rau, o doare mijlocul si se tanguie, o cred si pe ea, ca Mariuca e grea, are aproape 14 kile, si nesimtita mica mereu vrea in brate cand e afara...

hai, numai bine, la mamici si la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Ce liniste pe aici!

Ileana,ce veste buna,ma bucur mult pt tine!Cate saptamani ai?

Uki,multumim pt felicitari!
Mai bine o duci pe Mariuca la gradi,mai rau nu poate fi si asa o sa stai si tu linistita si nici nu te mai certi cu mama.

Ciuf,hai ca mai ai putin si apare papusica!

Aseara iar am culcat-o pe July fara pampers,partea buna este ca se scoala noaptea si cere sa faca pisu(pe la 1-2) si pana la 10 nu se mai trezeste si nici nu face pe ea,partea proasta este ca pe la 4-5 se trezeste iar dar atunci cere tzitzi,urla 5 minute dupa care adoarme la loc.

Oricum sunt happy ca poate scapam de pampers de tot,iar saptamana asta am avut totusi 2 realizari,2 zile fara pampers si 6 zile fara tzitzi.

Julia a inceput sa mai vb si ea,sa spuna multe cuvinte noi.
Daca o intreb de ce a facut ceva imi raspunde "de aia",nu stiu de unde a invatzat.

Va pupic si va doresc un wk placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by super mami

Elena cum e la voi in aprilie...e de plaja sau nu ? Ce hainute sa-i iau lui Isabel?
In las vegas cum o fi la sf lui aprilie?
Nu-ti mai trece domne lenea si tristetea....."que cocones " ...cum zice isa toaaata ziua. Sti tu ce zice de fapt

Isabel

In aprilie este CALD si este de plaja.
Hainute subtiri si cat mai multe palarioare de soare.

in las vegas nu stiu cum este vremea dar cred ca tot cald este.

Alvarica bolnavior dar sper sa nu fie nimic grav in afara de febra si muci.

pupici si multa sanatate.

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ileana si eu am avut probleme cu un chist pe partea dreapta si nu am renuntat la sarcina, nici nu m-am operat. Acum sa ma duc din nou la dr. sa vad ce mai face si sa vad daca a mai evoluat. M-a durut in primele luni de sarcina si pe urma nu l-am mai simtit. Dr. ar fi vrut sa ma opereze dar nu m-a mai suparat.
Multumesc tuturor de urari, cu tatal lui seamana...de la mine nimic nu are si e un smecher, numai in brate vrea si doar la auzul vocii mele tace. Mi-a rupt pieptul de cum trage si iar nu-i mai dau o perioada, se joaca si crede ca e guma si trage....si rad toti ai casei ca sunt jucaria lui si sa nu-i rapesc bucuria de a se juca si eu sufar. Am sa incarc niste poze acum, tot la el.
Am avut calculatorul stricat si nu am putut sa intru dar nici de acum nu pot. Am de umblat dupa niste acte si daca m-am inzdravenit putin deja mi-am reluat unele treburi si sotul ma baraie sa le iau pe toate.
Va pupic si mai vorbim.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ileana,ce mult ma bucur ca s-a clarificat problema chistului...Tu te simti bine?

Julia23 fata ta sa vina sa se ia de mana cu Vladutz la mazgalit peretzii.Intr-o zi a prins o carioca fosforescenta galbene si i-a aranjat peretzii mamei.Insa am avut mare noroc,ca s-a luat cu laveta cu apa si sapun...hiuuu...
Ce bine ca scapati noaptea de pampers.Vladutz face muuult.

Elena sanatate lui Alvarica

Uki,mai,da chiar sa fi fost mama ta de vina?Uneori chiar nu avem ce face...cand e sa se loveasaca ...se lovesc.Cu toate ca te cred ca ai nervi pe ea.Ca si Vladutz de dimineatza a comis-o.Mama calca si el i-a zis sa se de-a cu masa de calcat aproape de el(el statea pe pat).Si mama ii facu' pofta si na...ca s-a fript la degetzel.Da' mierea de albina face minuni...pe arsuri.

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Uki, de ce nu gasiti o femeie care sa stea cu Mariuca juma de zi, asa cum am gasit noi la Luk? Ma gandesc ca perioada de dimineata e cea mai solicitanta, trebuie plimbata, etc. Dar la pranz daca face nani vreo 2 ore, mai sta putin si inghite galbenusul si apoi vii tu la ea acasa. Nu merge asa? E o problema cu mamele, si a mea are probleme cu sanatatea, tocmai de aia am gasit-o pe bona care sta cu el de la 9 la 13. Dupa aia face nani de pe la 13: 30 la 15:00, poate 15:30 si la 17 noi suntem acasa.

Eu nu ma simt bine, mi-e greata tot timpul, aseara iar am vomitat, sunt fara vlaga. Dar macar stiu ca e bine bebe.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hello, din pacate nu prea pot sa stau acum.
Noi bine.
Am pus pozici noi, sa vedeti ce nazdravana e domsoara...si ce a facut tati Albumul feb 2006.
Pupici pt toata lumeaAlexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mai....vopsesc mobila din bucatarie. Si nu oricum....o fac rosie !!!!
In acest moment nu pot sa zic decat : Doamne ajuta sa nu ne sara ochii cand ne uitam la ea Totul a inceput de la niste tabloute cu stele de mare pe care le aveam si pe care m-am gandit sa le vopsesc...o sa va arat.
De aici pana la mobila din bucatarie......nu mai e decat un pas cand esti cu pensula in mana Is putin oripilata de gesturile astea hotarate.....o sa vedem ce iese.
Pun poze maine sa vizionati si voi cea mai turbata bucatarie.
Asa ma fataiam eu cu pensula in mana si ma uitam prin jur...ce sa mai fac cu asta....ce sa mai inrosesc....ah...mobila...de ce nu ?
Pup iu, revin ... sper Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Supermami, spor la treaba! Sper sa iasa bine bucataria!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput