Nou stil de viatza (80)
Raspunsuri - Pagina 15
Eftimie C. spune:
Bonjurica!si eu sunt la 
Klaus, tu tintesti spre 40kg?
Pai nepoata mea are atatea la 12 ani?!?>Unde mai pui ca ai si un sot bine facut(tu 1,58 el 1.93-Ce pereche
)Nu te ingrijora de kg, uita-te la categoria grea si ai sa realizezi ca esti numa' buna.
Olo, Miag, Mik, Delidana, Mamica dulce, imi pare rau ca a intrat gripa in familia voastra.SANATATE!
Carmen, sper ca analizele au iesit bine si bravo ca tii la tine si mergi la timp la controale.Eu merg doar daca e urgenta.
DianaR, Zuzilici, Nastad, pupici pe burtici si aveti grija cu frigul asta mare.
Salutare si la celelalte fete si CALDURA MULTA.
Revin cu meniul punctat.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Alipiticot, eu am tinut daneza si am dat 7,5kg.De sarbatori insa, mi-am facut de cap si am pus ceva inapoi, dar nici nu am tinut dieta strict, facand modificari aproape zilnic.Cred ca e important si cum primeste organismul dieta si cat de mult ai de dat jos...
Acum pe scheletul dietei daneze fac un nou regim, bazat pe piept de pui in loc de carne de vita...
Altceva, intreaba-ma si promit sa raspund.Spor la slabit!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
justasmallkiss spune:
Am pus tocanitza la foc si am revenit![]()
Carmen E,te-ai obisnuit cu punctele?
M-as apuca si eu de "daneza"...dar numai cand ma gandesc la cotletul ala de miel mi se face rau.Sa dau aprox.7 kg jos...pai as scapa de mai mult decat am nevoie....Viseeeee!!!
Alipiticot,nu te mai stresa...probabil ii ies dintisori sau creste.A mea maimutzica de obicei nu mananca...dar cand ii ies dintisorii sau creste...sta toata ziua cu o sticla 2 de lapte sau cu 2-3 iaurtzele Danonino.Inainte ma stresam si plangeam de mama focului...dar acum m-am obisnuit...asa e ea mofturoasa,n-am cei face...bien cae sanatoasa.
Stai linistita ca daca i se face foame papa ea!!!
Daria,cum iti faci tu spagetele?Mi se face pofta cand te aud vorbind.
Mamicadulce,cum se simte puiul tau azi?Sper ca e mai bine.
Care mai sunteti prin zona?
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
szivarvany spune:
Spaghetlili mele: rosii decojite la conserva = 0 p, oregano si alte chestii = 0 p, usturoi = 0 p, ciupercute = o p
Pun rosiile, mirodeniile, ciupercutele, usturoiul taiat mic-mic si las sa le ia naiba, apoi arunc u ntriughi branza topita iute sa de-a gust buun (de obicei ii scot fi`mi inainte de iuteala ca si ea papa paste) deci toate astea fac 2 p (branzica)
Pastele ... aici rosesc ... io fierb 200 g si ies vreo 400, eu calculez 6 p, desi cica paste pana pe saturate sunt 4 p, eu pap astea in 2 transe deci las 6 p. Total cina = 8 p si te saturi rau de tot.
Na, ca m-am luuungit de tot !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Ma intorc si eu cu coada intre picioare dupa cateva luni bune in care am pus 2 kg.
Carmen, te rog trece-ma in listuta cu 68 kg la 1,67 si tinta 59 kg.
De luni am inceput un fel de cura cu varza. Meniul meu arata cam asa:
Mic dejun: 1 iaurt cu o chifla multicereale
Pranz: ciorba de varza, fara carne si alte grasimi
Cina: fructe
Sarcina usoara gravidutelor!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
justasmallkiss spune:
Silvana bine ai revenit si spor la slabit.
Daria,merci muuuult pt reteta.Prea cu pofta vb tu de spaghete
...de imi ploua si mie in gura.Le fac si eu azi,maine...
IOANA
sigrid26 spune:
Buna fetele
...si io la cafea...
Zuzulici nu te panica cu tensiunea , eu inainte sa raman aveam 14/9, 16-10 si ma simteam ok, la sarcina am avut 11 si 10 si ma durea capul ingrozitor, am reglat chestia cu cate o gura doua de pepsi si o cafea mica dim.(la recomandare doctorului).Abia astept poze cu burtica.
Mia esti sigur ca vrei Atkins,,,,cam periculos, fara fructe...???cam dubios...
Pe mine ma bate un gand sa bag o dieta daneza ....se ofera cineva ????as vrea si io un colega de suferitza![]()
.
In rest , sa va zic ca m am cantarit si in continuare nu scad 1gram , chiar m am ingrasat 500gr

, adica meniul de ieri fasole verde fiarta si compot fara zahar si m am alres cu +500gr , marfaaaaaaaaaa, balamucul ma mananca

.
In rest ascult de dimineatza non stop melodia lui Ana Lesko, poate , poate imi revin :)
Mamica de printesa
de 4 anisori
justasmallkiss spune:
Sigridutza...nici la haine nu se simte?Te intreb pt ca si eu eram un pachet de nervi cand am tinut o saptamana disociat pt ca nu scadeam nici un gram...chiar cum spui tu la cantar imi arata mai mult...dar dupa o saptamana cand am luat niste blugi pe mine care inainte pocneau...am avut surpriza sa intru chiar lejer in ei.
Ti-as tine eu companie la daneza...dar sambata plec pt o saptamana si acolo la munte chiar ca nu ma pot tine de ea.
Daca nu o incepi...ma ofer eu ca si colega de suferintza cand ma intorc.
Pupici!!!
Am plecat dupa pitic...
IOANA
szivarvany spune:
Sigrid - nu fi suparici, incepe ce dieta crezi ca poti tine, noi suntem aici si te sustinem, io zic sa vii cu ww ![]()
Justasmallkiss - io pot trai cu paste si cartofi, fara carnuri si alte chestii 
Silvana - welcome back si la cat mai putine kg !
Fetili, pe unde umblati pe frigu` asta ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
miag spune:
sigrid, da mai ma tin de atkins, ca nu se mai poate asa...si la atkins bag in mine si carne, si peste si oua si cascaval.... si nu-mi e foame si dai si repede jos...e cam greau fara fructe, dar la faza a 2-a am voie ceva legume si apoi cand voi arata si eu ca un om, o sa trec la south beach, asa cum am mai spus. SB este tot un derivat din atkins, doar ca permite consumul de fructe si legume, adica imparte hidratzii de carbon, in buni si rai...si noi ii papam pe aia buni.
silvana75, bine ai revenit si spor la treaba
Eftimie, mai vrei listutza cu carbohidratzii si regulile lui nenea atkins?
mamagiuliei, merci pt urari..tocmai am fost la cumparaturi..si am luat de toate..ziceai ca e un adevarzt festin...mai simt eu lipsa fructelor...dar nu am de ales
mephala, ce prompta esti, mi-ai si aplicat un porcusor...lasa mama ca te iert...ca asa ma motivezi si pe mine.

Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)