Impreuna, Timisoara (36)
Raspunsuri - Pagina 9
gabirus spune:
Am colindat azi si am luat grasanului mic rotobil! L-am si testat sa vedem cum sta in el .... si ce credeti? ... a luat-o la trap din prima Nu mi-a venit sa cred!
Irina, colanti nu am gasit nicaieri, i-am luat niste ciorapi foarte grosi, dublu flausati. Am gasit cipici la Sportul si acum mai ramane sa vina ziua de luni.
Spor la diversele munci fetelor! Eu am cam chiulit azi.
POZE
Ana68 spune:
Salutari de duminica tuturor!
Bey,Doris,la cat eram de nervoasa la momentul ala...sa mor daca am mai gandit ce scriu....Da,bey,sa fac io prostii cu mouse-ul...f...-al nemtii de mouse...Bey,sti?,e d-ala bengos,ca daca il lasi nesupravegheat...heheiiii,cine stie ce mai face?!
Da,mey,Katik,io nu spun ca tu nu ai dreptate...da' cand te chinui sa scri poetic si pe deasupra mai imi storc si imaginatia pan' la ultima picaturica si imi admir opera scriitoriceasca....si p-orma da-i prostii cu mouse-ul...zau ca iti vine sa trantesti calculatorul si accesoriile de pereti....Nu-i bai,las' ca se repara!
Pai,Dia,poate dai un ton de o intalneala cand ajungi in Timisoara si ne si vedem live,sa ne cunoastem,nu?
Silvana,saru-mana de reteta!Am notat!..Mey,ce-ti faceau aia la servici de te-au pedepsit asa?Ca disparusi instantaneu de m-am trezit vorbind ca televizorul...Pupici!
Mihi,si acum ce faci ?Trebuie alta agitatie pentru buletin...si la nebunia de aglomeratie de la politie...uf!Poate ca gasesti buletinul totusi!Bafta!
Irina,draga,io nici nu am indraznit sa deschid linkul pus de tine,ca sa nu fac gauri in pereti dand cu capul....sti ca noi stam in chirie si p-orma ma pune proprietarul sa-i repar casa si chiar nu am bani si de asa ceva...
Felicia,eu stau in zona Modern,destul de aproape de Continental...Noi platim 150 de euro pe luna ,acum,insa am inteles ca chiria in zona este incepand cu 200 de euro...Sunt si apartamente de vanzare in zona.Preturile incep cam de la 36-40 de mii de euro(doua camere),nu stiu de ce e asa scumpa zona asta.Poate pentru ca e un cartier relativ nou si apartamentele sunt confort zero,marea lor majoritate,spatioase...Mult succes in tot ce faceti!
Angy,bafta cu evaluarea!
Gabi....heheheeehe....zici c-a luat-o nazdravanu' la picior?!Bravo!Ai flacau!Sa fie sanatos!
Pai sa aveti o duminica buna si o saptamana plina de realizari in continuare!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
buna dimineata!
pai pe pagina 3!!!!! rusinika! imi asum si eu o parte, chiar n-am intrat de ceva vreme. din pacate mi-a fost rau, am facut o cadere de tensiune, dupa vreo 3 ore, 1 litru de ceai si stat in pat putin am avut 90/60. azi dupa-masa ma duc la dr. la control si la eco. vedem ce-i de facut, probabil cite o cafeluta mica dimineata...
voi ce-ati mai facut in we? pe aici a fost cam liniste, a aruncat sotul un ochi!?
va doresc o saptamina usoara!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Mihi spune:
Fetele intru scurt ca apoi plec acasa...
Asera Octavian s-a stins.
A facut o subita pneumonie...ieri la pranz s-a culcat si nu s-a mai trezit, l-au dus la Petrosani de urgenta l-au resurcitat, a facaut 2 stopuri cardiace...si seara s-a stins.
Imi pare rau ca va stric ziua...dar simteam ca tre sa impartasesc cu voi...
Nu mai pot sa scriu...Va multumesc ca mi-ati fost alaturi
MIHI
Irina_Claudia spune:
Bunul Dumnezeu sa odihneasca sufletelul nevinovat al lui Octavian!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Mirona spune:
Mihi - imi pare tare rau. Condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Miro
gabirus spune:
Am un nod imens in gat!
Dumnezeu sa-l odihneasca in Pace, il iubim si ne gandim la el!
POZE